Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Wij willen je nogmaals heel erg bedanken voor de heerlijke koffie en leuke sfeer tijdens onze bruiloft! Alleen maar positieve geluiden van gasten! en ik zelf heb ook heerlijk genoten van je koffie! Dank je wel! En wie weet tot ziens

  Sanne en StanleyBreda

  Heerlijke koffie en daarbij een fantastische service. Als je Danny erbij hebt weet je dat alles soepel loopt. Zijn goede humeur is aanstekelijk...kortom een absolute aanrader om zaken mee te doen.

  Orlanda AdamsRememberMe

  Geweldige koffie, vriendelijke ontvangst en altijd netjes. Keurig op tijd en het is een leuke aanvulling voor je event, de uitstraling van de TukTuk is geweldig en voegt écht wat toe.

  Bibi SchuursGemeente Oosterhout

  Professioneel verzorgde koffie. Goed op smaak, netjes bereid.

  Danny Blom

  Enorm bedankt voor je leuke verzorging van de koffie op ons huwelijk! Echt een super goede toevoeging aan de sfeer. Jammer dat we elkaar weinig hebben gezien, maar de verhalen waren goed!
  Hopelijk tot in de toekomst.
  Groetjes Andrea

  Andrea

  Super bedankt!! Je had alles heel goed geregeld en mij een kop koffie laten drinken. Hihi.

  Linda VerbreeCarl Zeiss Breda

  Barista inhuren Zeelandhallen in Goes | Coffee on Wheels Breda

  Coffee on Wheels Breda verzorgd iedere week op meerdere (zakelijke) evenementen en beurzen de koffie catering. Zo hebben we al tijdens verschillende events in de Zeelandhallen in Goes de bezoekers mogen voorzien van de lekkerste koffie, thee en andere warme dranken vanuit onze TukTuk of neutrale Espressobar. Wij zorgen als gastvrije barista’s ervoor dat jullie beurs of evenement een succes wordt. Wij voorzien de bezoekers van de lekkerste koffie en zorgen zo voor de nodige aandacht en klantenbinding.

  Koffie catering door een professionele barista

  Een koffie TukTuk of mobiele espressobar zijn aandachtstrekkers op jullie beursstand. Kies voor onze authentieke Italiaanse Piaggio of één van onze sfeervolle mobiele bars. Ongeacht het soort beurs, wij nemen de verantwoordelijkheid om als gastheer de bezoekers te voorzien van koffie, thee en warme dranken van uitmuntende kwaliteit. De service van de barista beperkt zich niet tot het bereiden van een heerlijk bakje koffie. Nee, we zijn een echte gastheer of gastvrouw voor jouw bedrijf. Je gasten worden altijd vriendelijk ontvangen en voorzien van lekkerste Cappuccino, Espresso of gewoon een zwarte koffie.

  Barista koffie catering Zeelandhallen Goes
  Meer informatie of een afspraak maken?

  Sfeervol gastheerschap

  Het woord “barista” is afgeleid van de Italiaanse woorden voor “gastheer” of “gastvrouw” die bedreven is in het bereiden van veel verschillende koffie variaties en het netjes uitserveren van die dranken. Daarnaast hebben wij als barista uitgebreide kennis en expertise wat betreft het proces van het bereiden van de lekkerste koffies. Daardoor smaakt elk kopje koffie fantastisch en zo ontstaat er een positieve associatie met je bedrijf of merk.

  Waarom kiezen voor een barista in de Zeelandhallen?

  Je kunt om verschillende redenen een barista inhuren voor een evenement bij de Zeelandhallen in Goes. Eén van de grote voordelen is dat wij als barista de gehele koffie catering uit handen kunnen nemen. De barista op jullie stand zorgt voor elk aspect: van het plaatsen en aankleden van de mobiele koffiebar tot en met het bereiden en serveren van de koffie. Bovendien kunnen we zorgen voor branding met gepersonaliseerde bekers of magneetplaten.

  Daarnaast beschikt Coffee on Wheels Breda over verschillende mogelijkheden. Zo is het niet iedere locatie bereikbaar met een Piaggio. Daarom is er ook keuze uit een drietal verschillende mobiele bars die op vrijwel elke locatie zijn te gebruiken. Kies voor een sfeervolle Italiaanse koffie TukTuk, Espressobar of een stoere koffie bakfiets, ware eyecatchers voor jullie evenement of beursstand.

  Maak je evenement in Goes helemaal compleet

  Organiseer je een beurs of huur je een stand in de Zeelandhallen te Goes? En ben je op zoek naar net dat “extraatje” waarmee je het evenement wat specialer kunt maken? Stop met zoeken en ontdek de toegevoegde waarde van Coffee on Wheels Breda. Je kunt van het koffiemoment een beleving maken door te kiezen voor de barista die in te huren is bij de Zeelandhallen in Goes. Uiteraard ook op andere evenementen locaties in bijvoorbeeld Middelburg, Borssele, Vrouwenpolder en Vlissingen.

  Met een barista van Coffee on Wheels Breda krijgt koffie een prominentere rol en werkt als verbinder. Dit wordt enorm gewaardeerd, want koffie die geserveerd wordt door een barista, verandert het drinken van koffie in een ervaring. Het is een speciaal tintje dat op je evenement gewaardeerd zal worden.

  De mogelijkheden voor het inhuren van een barista met koffie TukTuk of mobiele espressobar in de Zeelandhallen in Goes zijn uiteraard af te stemmen. We kunnen verschillende warme dranken serveren én kunnen de gasten de beleving geven die ze niet snel meer vergeten.

  Wil je ook een koffiecatering op maat die past bij je bedrijf of evenement, neem dan contact met mij op via het informatieformulier of bel mij op 06 – 52 43 09 86.

  Actueel

  COW Breda
  april 5, 2024

  Duurzaam ondernemen met Coffee on Wheels Breda, groenere toekomst met onze innovatieve aanpak

  Met het voorjaar in aantocht gaan we weer een leuk jaar tegemoet, waarin wij als Coffee on Wheels Breda ons blijven onderscheiden in kwaliteit, gastheerschap en hospitality. We hebben 2023…