COW Breda

06 – 52 43 09 86

danny@coffeeonwheels.nl

Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Wij willen je nogmaals heel erg bedanken voor de heerlijke koffie en leuke sfeer tijdens onze bruiloft! Alleen maar positieve geluiden van gasten! en ik zelf heb ook heerlijk genoten van je koffie! Dank je wel! En wie weet tot ziens

  Sanne en StanleyBreda

  Heerlijke koffie en daarbij een fantastische service. Als je Danny erbij hebt weet je dat alles soepel loopt. Zijn goede humeur is aanstekelijk...kortom een absolute aanrader om zaken mee te doen.

  Orlanda AdamsRememberMe

  Geweldige koffie, vriendelijke ontvangst en altijd netjes. Keurig op tijd en het is een leuke aanvulling voor je event, de uitstraling van de TukTuk is geweldig en voegt écht wat toe.

  Bibi SchuursGemeente Oosterhout

  Professioneel verzorgde koffie. Goed op smaak, netjes bereid.

  Danny Blom

  Enorm bedankt voor je leuke verzorging van de koffie op ons huwelijk! Echt een super goede toevoeging aan de sfeer. Jammer dat we elkaar weinig hebben gezien, maar de verhalen waren goed!
  Hopelijk tot in de toekomst.
  Groetjes Andrea

  Andrea

  Super bedankt!! Je had alles heel goed geregeld en mij een kop koffie laten drinken. Hihi.

  Linda VerbreeCarl Zeiss Breda

  Barista inhuren Zeelandhallen in Goes | Coffee on Wheels Breda

  Coffee on Wheels Breda verzorgd iedere week op meerdere (zakelijke) evenementen en beurzen de koffiecatering. Zo hebben we al tijdens verschillende events in de Zeelandhallen in Goes de bezoekers en gasten voorzien van de lekkerste koffie, thee en andere warme dranken. Wij zorgen als gastvrije barista’s dat elk evenement opnieuw een feestje word. We voorzien jullie gasten van de lekkerste koffie en zorgen zo voor een instant koffiemoment.

  Koffie catering door een professionele barista

  Een Piaggio of tuktuk of mobiele espressobar zijn een aandachtstrekkers voor elk evenement. Kies voor onze authentieke Italiaanse Piaggio of één van onze sfeervolle mobiele bars. Ongeacht het soort evenement nemen wij de verantwoordelijkheid om als gastheer de gasten te voorzien van koffie, thee en warme dranken van bewezen kwaliteit. Je kunt verwachten dat de service van een barista zich niet beperkt tot het bereiden van warme dranken. Ja we zijn een echte gastheer of gastvrouw voor jouw bedrijf of merk. Je gasten worden altijd vriendelijk ontvangen en voorzien van lekkerste Cappuccino, Espresso of gewoon een ‘bakske’ koffie.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Sfeervol gastheerschap

  Het woord “barista” is afgeleid van de Italiaanse woorden voor “gastheer” of “gastvrouw”. Een barista is dan ook een gastheer of gastvrouw die bedreven is in het bereiden van veel verschillende koffie variaties, evenals het netjes uitserveren van die dranken. Daarnaast hebben barista’s uitgebreide kennis en expertise wat betreft het proces van het bereiden van de lekkerste koffies. Als gevolg daarvan smaakt elk kopje koffie fantastisch. Zo ontstaat er bij de gasten een positieve associatie met je bedrijf of merk.

  Waarom kiezen voor een barista in de Zeelandhallen?

  Je kunt om verschillende redenen een barista inhuren voor een evenement bij de Zeelandhallen in Goes. Eén van de grote voordelen is dat de barista de gehele catering uit handen kan nemen. De barista op locatie zorgt voor elk aspect, van het plaatsen en aankleden van de mobiele koffiebar tot en met het bereiden en serveren van de koffie. Bovendien kun je individuele voorkeuren kenbaar maken aan de barista.

  Daarnaast beschikt Coffee on Wheels Breda over verschillende mogelijkheden. Zo is het niet iedere locatie bereikbaar met een Piaggio. Daarom is er ook keuze uit een tweetal verschillende mobiele bars die op vrijwel elke locatie zijn te gebruiken. Of kies voor een sfeervolle Italiaanse Piaggio of een stoere koffie bakfiets, een ware eyecatcher voor ieder evenement.

  Maak je evenement in Goes helemaal compleet

  Organiseer je een evenement in de Zeelandhallen te Goes? En ben je op zoek naar dat “extraatje” waarmee je het evenement net wat specialer kunt maken? Stop met zoeken en ontdek de toegevoegde waarde van een barista. Je kunt van het koffiemoment een beleving maken door te kiezen voor de barista die in te huren is bij de Zeelandhallen in Goes. Met een barista van Coffee on Wheels Breda krijgt koffie een prominentere rol en verbind meer dan je je kan voorstellen. Nederlanders hebben veel waardering voor activiteiten als deze. Een koffie die geserveerd wordt door een barista, verandert het drinken van koffie in een ervaring. Het is een speciaal tintje dat op je evenement gewaardeerd zal worden.

  De mogelijkheden voor het inhuren van een barista in de Zeelandhallen in Goes zijn uiteraard af te stemmen. We kunnen verschillende warme dranken serveren én kunnen de gasten de beleving geven die ze niet snel meer vergeten.

  Wil je ook een koffiecatering op maat die past bij je bedrijf of evenement, neem dan contact met mij op via het informatieformulier.

  Actueel

  4 piaggio'sAlgemeenCOW AmsterdamCoW ArnhemCOW BredaCOW Den BoschCOW Den HaagCOW HaarlemCOW HeerenveenCOW RotterdamCOW Utrecht
  juni 14, 2022

  Coffee on Wheels vanaf nu een zelfstandig onderneming

  Vanaf 1 mei is Coffee on Wheels een zelfstandige onderneming van Casabarista. Reden voor deze nieuwe stap is de ontwikkeling van beide ondernemingen. Casabarista is inmiddels dé koffie speciaalzaak voor…