Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Vriendelijk, heerlijke koffie/thee/chocomel en lekker snel. Daar houden we van. Wij weten Coffee on Wheels voor een volgend event weer te vinden!

  Syfra van de LooAmersfoort

  Sascha heeft met zijn heerlijke koffiespecialiteiten, thee en warme choco 2 dagen op ons bedrijfsevent gestaan. De reacties van de deelnemers waren erg enthousiast. We weten Sascha voor een volgend event zeker weer te vinden! Dank je wel voor je enthousiasme en gezelligheid.

  Esther AalbertsAmersfoort

  De reacties van onze gasten op de koffie na onze trouwdienst waren heel enthousiast, het was een schot in de roos! Sasha maakt er echt een beleving van.

  Timo van GroeningenAmersfoort

  Wij hebben Coffee on Wheels gehuurd voor een bruiloft en het was echt perfect! Sascha is heel aardig en behulpzaam, en heeft enorm meegedacht het hele weekend. Verder was de koffie heerlijk, en waren alle gasten hier heel blij mee! Dus zeker een aanrader.

  Claar MeerstadtAmersfoort

  Barista inhuren WTC Expo | Coffee on Wheels Heerenveen

  Een echte koffiekenner is misschien wel het eerste waar je aan denkt als het woord “barista” wordt genoemd. In Italië, het land waar het woord voor het eerst werd gebruikt, heeft dit begrip veel bredere betekenis dan in andere landen. Niet alleen voorziet een barista klanten en gasten van uitstekende koffie, maar is bovendien ook een gastheer of gastvrouw. Een direct gevolg hiervan is dat het steeds gebruikelijker wordt om een barista in te huren voor het verzorgen van koffie catering op evenement. Dit doen we bijvoorbeeld regelmatig in het WTC Expo in Leeuwarden.

  Barista inhuren WTC Expo Leeuwarden

  Het inhuren van een barista levert veel verschillende voordelen op. Zo is de geur van vers gezette koffie een uitstekende manier om klanten te verleiden meteen je stand met een eigen Piaggio of mobiele koffiebar te bezoeken. De potentiële klanten zullen een lekker kopje koffie waarderen omdat ze een drukke dag met activiteiten voor de boeg hebben. Barista’s zijn niet alleen bedreven in het maken van lekkerste koffies en warme dranken, maar zijn ook in staat om met latte art de artistiekste ontwerpen te maken in de cappuccino’s die je potentiële klanten bestellen.

  Coffee on Wheels Heerenveen
  Meer informatie of een afspraak maken?

  Een geslaagd evenement

  Het succes van een zakelijk evenement in de WTC Expo in Leeuwarden zit in de details. Het is als merk of bedrijf niet alleen belangrijk om op te vallen, bijvoorbeeld door een Italiaanse Piaggio als mobiele koffiebar in te zetten. Maar ook door bij de bezoekers een positieve ervaring of associatie achter te laten. We zorgen ervoor dat de bezoeker een heerlijke koffie of warme drank krijgt. Hierdoor voegen we sfeer, geur en smaak toe aan je evenement.

  Wil je de bezoekers iets extra’s bieden? Er zijn gevarieerde mogelijkheden. Van verschillende soorten koffie of smaakjes in de koffie tot verschillende lekkernijen. Maak je wensen en ideeën kenbaar, we denken graag met je mee om je evenement zo succesvol mogelijk te maken.

  De lekkerste koffie

  Kwaliteit en beleving staan bij ons centraal. Zo maken we alleen maar gebruik van de beste kwaliteit koffiebonen. En zijn onze Italiaanse Piaggio’s voorzien van de beste en modernste apparatuur. Daarbij zijn onze barista’s professioneel getraind en vol passie voor koffie. Dit zorgt gezamenlijk voor dat we de hoogste kwaliteit koffie kunnen behalen en waarborgen. Het gevolg hiervan is dat we de gasten voorzien van een unieke koffie ervaring die ze niet snel zullen vergeten.

  Uiteraard staan onze barista’s open voor een praatje. Ook vertellen we graag over de gebruikte koffiebonen en de verschillende koffie specialiteiten. Zo ben je op het evenement verzekerd van een goede sfeer, heerlijke koffie en representatieve gastheer of gastvrouw.

  Maak je evenement in de WTC Expo compleet

  Organiseer of neem je deel aan een evenement in de WTC Expo in Leeuwarden? Dan kan een mobiele barista net dat ene extraatje zijn waarmee je het evenement nog specialer maakt. Bied je potentiële klanten een onvergetelijk koffie moment door te kiezen voor een professionele barista op locatie. Koffie die geserveerd wordt door een barista is een ervaring op zich. Het is een speciaal extraatje die je potentiële klanten zullen waarderen.

  De verschillende mogelijkheden voor koffie catering in de WTC Expo in Leeuwarden zijn uiteraard volledig af te stemmen. We kunnen uiteraard verschillende koffies en warme dranken bereiden. Uiteraard is dit uit te breiden met een divers assortiment aan lekkernijen. Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

  Last but not least kun je je gasten een gedenkwaardige ervaring bezorgen door ze een attent aandenken te geven in de vorm van een heerlijk kopje koffie als ze bij je zaak langskomen. Ze zullen deze ervaring moeilijk snel uit hun hoofd kunnen zetten.

  Actueel

  4 piaggio'sAlgemeenCOW AmsterdamCoW ArnhemCOW BredaCOW Den BoschCOW HaarlemCOW HeerenveenCOW RotterdamCOW Utrecht
  juni 14, 2022

  Coffee on Wheels vanaf nu een zelfstandig onderneming

  Vanaf 1 mei is Coffee on Wheels een zelfstandige onderneming van Casabarista. Reden voor deze nieuwe stap is de ontwikkeling van beide ondernemingen. Casabarista is inmiddels dé koffie speciaalzaak voor…