Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Zeer bevlogen en enthousiaste barista die niet alleen lekkere koffie maakt maar ook nog eens flexibel was toen we een andere datum moesten prikken! Keurig op tijd en betrouwbaar! Aanrader

  SusanneDen Haag

  Heerlijke koffie en geweldige service!

  K. BoonCasaBarista

  Heerlijke koffie en geweldige service!

  K. BoonCasaBarista

  Barista inhuren Utrecht | Coffee on Wheels Utrecht

  In Nederland is koffie erg populair en wordt het veel gedronken. Daarom zal een lekkere kop koffie op jouw feest altijd met open armen ontvangen worden. Of dit nu een om een bruiloft gaat, een zakelijk evenement, een beurs, een congres of bijvoorbeeld een familiegelegenheid, een barista is overal op zijn plaats. Een barista inhuren op locatie in Utrecht is dan ook een goede keuze, wat voor evenement jij ook organiseert.

  Barista inhuren Utrecht
  Meer informatie of een afspraak maken?

  Waarom een barista op locatie inhuren?

  Er zijn verschillende redenen waarom je een barista op locatie in zou kunnen huren. Een barista is een man of vrouw die gespecialiseerd is in alles wat met koffie te maken heeft. Hierdoor kan een barista de perfecte kop koffie voor jou zetten. Bij een barista kun je terecht voor al jouw favoriete smaken koffie, van een espresso tot een latte macchiato tot een Flat White. Het leuke aan een barista is dat een barista je ook alles kan vertellen over het proces van hoe koffie gemaakt wordt. Dit proces begint bij de koffieboon tot de werking van een koffiemachine. Je kunt hierdoor alles te weten komen over jouw standaard kopje koffie, wat erg interessant is om te weten.

  Waarom een barista inhuren op jouw evenement?

  Je kunt een barista inhuren voor de lekkerste koffie op locatie Utrecht. Deze barista kan op iedere soort evenement ingezet worden. Ieder kopje koffie die de barista zet wordt met veel liefde bereid en op een mooie manier geserveerd. Hierbij wordt alles tot in de puntjes verzorgd, waardoor iedere gast van een goede kop koffie kan genieten. Vaak wordt er op ieder moment van de dag wel door iemand een kopje koffie gedronken, waardoor je een barista de hele dag in kunt zetten. Of je nu liever de dag begint met een opwekkend kopje koffie of de middag afsluit met een lekker bakkie. Een barista zal het dus eigenlijk altijd wel goed doen op een evenement.

  Koffie bij een beurs

  Door de gasten die bij jouw stand staan een kopje koffie aan te bieden, voelen zij zich direct gewaardeerd en welkom bij jouw stand. Hierdoor is de kans groot dat je meer aanloop krijgt en dat bezoekers langer bij jouw stand blijven hangen. Een barista bij een stand zorgt daarnaast ook voor een leuke sfeer. Dit maakt weer een goede indruk op de gasten, wat weer voordelig is voor jouw stand. Je kunt er voor kiezen om een aparte koffiekar bij jouw stand te plaatsen, of je bouwt een speciale bar die volledig bij jouw stand aansluit, de keuzes zijn enorm. Een barista inhuren bij een beurs is een waardevolle toevoeging waardoor jouw dag nog succesvoller zal verlopen.

  Geniet van hoogwaardige kwaliteit

  Naast dat je een goede barista in kunt huren, geniet je ook nog eens van koffie van de beste kwaliteit. Zo zijn de gebruikte koffiebonen altijd op de perfecte manier gebrand. Je maakt hierdoor extra indruk op jouw gasten en zorgt tegelijkertijd voor lekkere koffie. Door de combinatie van een barista die alles over het vak weet en koffiebonen van de hoogste kwaliteit zorg je iedere keer weer voor een kop koffie die je niet snel zal vergeten, wat voor koffie dit ook is. Dit zullen jouw gasten zeker op prijs stellen en is een mooie toevoeging aan de gehele beleving op jouw evenement.

  Actueel

  4 piaggio'sAlgemeenCOW AmsterdamCoW ArnhemCOW BredaCOW Den BoschCOW HaarlemCOW HeerenveenCOW RotterdamCOW Utrecht
  juni 14, 2022

  Coffee on Wheels vanaf nu een zelfstandig onderneming

  Vanaf 1 mei is Coffee on Wheels een zelfstandige onderneming van Casabarista. Reden voor deze nieuwe stap is de ontwikkeling van beide ondernemingen. Casabarista is inmiddels dé koffie speciaalzaak voor…