Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Vriendelijk, heerlijke koffie/thee/chocomel en lekker snel. Daar houden we van. Wij weten Coffee on Wheels voor een volgend event weer te vinden!

  Syfra van de LooAmersfoort

  Barista inhuren Soesterberg | Coffee on Wheels Amersfoort

  Op zoek naar een barista voor jouw evenement in Soesterberg? Wij zijn er voor je. Bij ons kun je een barista inhuren in Soesterberg om je gasten of bezoekers te voorzien van goede kopjes koffie. Onze barista’s zetten alle soorten koffie voor jou en je gasten. Een barista inhuren kan overal in Soesterberg. Of het nu binnen of buiten is. Zelfs bij het Nationaal Militair Museum kun je een barista inhuren in Soesterberg. De barista’s komen met mobiele koffiebar naar jouw locatie. En verzorgen daar de koffie.

  Coffee on Wheels Amersfoort
  Meer informatie of een afspraak maken?

  Voor alle soort evenementen, ook bij het Nationaal Militair Museum

  Een barista inhuren in Soesterberg of bij het Nationaal Militair Museum kan voor ieder soort evenement. Zakelijk of privé, groot of klein. Wij sturen de barista’s naar jouw locatie. Of dit een afgehuurde locatie is of een eigen terrein maakt niet uit. Zowel binnen als buiten kunnen wij koffie verzorgen met onze barista’s en hun mobiele karren. Van bruiloft tot netwerkborrel en van verjaardag tot bedrijfsfeest. Met Coffee on Wheels en onze barista’s zorg je in ieder geval dat de koffie lekker is en goed geserveerd wordt.

  Onze barista’s

  Daar zijn onze barista’s namelijk voor getraind. Ze weten precies waar ze mee bezig zijn. Dat betekent dat ze niet alleen weten hoe ze jouw favoriete kopje koffie moeten zetten. Ze weten ook hoe ze deze moeten serveren. Die kennis van koffie kan gedeeld worden. Zo adviseren de barista’s jouw gasten en bezoekers als daar vraag naar is. Ze kunnen vertellen over het brandingsproces en andere elementen die met koffie te maken hebben. Behalve een goed gezette koffie van kwaliteit, levert dit dus ook entertainment op.

  De gastvrijheid en kennis van een barista

  Onze barista’s kunnen ook jouw gasten in ontvangst nemen. Bijvoorbeeld door direct een kop koffie aan te bieden. Omdat een barista gastvrij is en kennis van koffie heeft, kan hij of zij jouw gasten vermaken met een praatje. Zo heb je ook nog de garantie op sociale interactie vanaf het begin van je evenement. Een barista van Coffee on Wheels is dus van alle markten thuis. Hij of zij zet een goed kopje koffie, van espresso tot latte. Daarnaast weet de barista te vertellen over de koffie en het brandingsproces en is gastvrij.

  Daarom kies je voor Coffee on Wheels

  Wij sturen barista’s naar ieder soort locatie. In Soesterberg, in het Nationaal Militair Museum en privélocaties, binnen en buiten. Daar komen onze vakkundige barista’s, of er komt één barista als dat voldoende is, om de koffie voor jouw event te verzorgen. Ze nemen kwaliteitskoffie mee en natuurlijk hun kennis van koffie en gastvrije houding. Om het af te maken hebben we bij Coffee on Wheels authentieke mobiele koffiebars. Dit zijn Piaggio’s in een witte kleur. Ze maken je evenement af qua look, zonder de uitstraling van je evenement te ontnemen.

  Actueel