Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Lekkere koffie, prettig contact. Top!

  Arnoud Alting

  Voor een bedrijfsevent Coffee on Wheels Amersfoort gevraagd de koffie en iets lekkers erbij te verzorgen; het was heerlijke koffie en de verzorging was helemaal top!

  Marjolein Vos

  Vandaag was Coffee on Wheels aanwezig bij onze open dag. Zeer professionele uitstraling, prettig contact en bovenal heel veel blije mensen die hebben genoten van geweldig lekkere koffie! Heel graag tot een volgende keer!

  Lori Murphy

  Barista inhuren Soest | Coffee on Wheels Amersfoort

  Wie een barista inhuren wil in Soest, is naar de juiste plek gekomen. Dat is namelijk precies waar wij voor zijn. Bij ons is het mogelijk een barista in Soest in te huren. Deze barista komt naar jouw locatie. Of dit nu binnen of buiten is, een zakelijk evenement of een verjaardag in je achtertuin. Heb je aan één barista niet genoeg? Dan kunnen we er natuurlijk meer naar je evenement of feest sturen. Niet alleen in Soest, maar ook daarbuiten kun je ons inschakelen voor je koffie.

  Coffee on Wheels Amersfoort
  Meer informatie of een afspraak maken?

  Waarom Coffee on Wheels Amersfoort?

  Bij Coffee on Wheels hechten wij waarde aan een aantal zaken. Dit zijn kennis, kwaliteit en uitstraling. Daarom kies je voor ons. Een barista in Soest inhuren levert je dit allemaal. En vooral krijg je heerlijke kopjes koffie in alle soorten en voorkeuren. Voor jou en voor je gasten. Wij werken met unieke mobiele koffiekarren. Je hoeft dus enkel een geschikte kleine ruimte voor de barista in Soest vrij te houden. De koffiekarren rijden we naar jouw locatie en meer is er niet nodig. Daarom huur je een barista in Soest in bij Coffee on Wheels.

   

  Kennis van koffie

  Wij zorgen dat onze barista’s weten waar ze mee bezig zijn. In de breedste zin. Het is natuurlijk van belang dat je cappuccino, espresso of welke kop koffie dan ook op de juiste manier gezet wordt. Onze barista’s weten hoe. Maar ze hebben meer kennis dan dat. Ze hebben verstand van de bonen en het brandingsproces. Met deze kennis over koffie kunnen ze je gasten zelfs adviseren over hun koffiekeuze. De kennisdeling van de barista’s in Soest draagt ook nog bij aan het vermaak van je bezoekers. En behalve kennis van koffie en koffie zetten, zorgen de barista’s dat de koffie op de juiste manier geserveerd wordt.

   

  Kwaliteit van koffie

  Met kennis van koffie ben je er niet. Je wil een smakelijke kop koffie. Welke soort koffie je dan ook mag drinken. Daarom hebben wij bij Coffee on Wheels koffie van hoge kwaliteit. Wij willen jouw gasten voorzien van een lekker kopje koffie. Of meerdere kopjes koffie. Dus zorgen wij dat de koffie van kwaliteit is. Daar wordt iedereen vrolijker van. Omdat onze barista’s verstand van zaken hebben, worden de koffies goed gezet. Zo blijft de kwaliteit van de koffie zoals deze bedoeld is.

   

  Look van de koffiekar

  Om het af te maken hebben wij unieke koffiekarren. Het is de uitstraling die bijdraagt aan je evenement, zonder de aandacht van het evenement weg te trekken. Onze mobiele koffiekarren zijn Piaggio’s. De karren zijn klein en wit. Zo vallen ze niet op, maar zijn ze wel uniek. In combinatie met kennis van koffie en koffiekwaliteit, is deze look wat ons Coffee on Wheels maakt. De authentieke karren zorgen voor dat extra gevoel bij je koffie. Daarom kies je voor een barista inhuren in Soest bij ons.

  Actueel