COW Rotterdam

06 – 2151 2721

Ton@coffeeonwheels.nl

Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Afgelopen zaterdag gaf Ton acte de présence tijdens ons 25-jarig huwelijksfeest. Het thema was "Italian Wedding". De uitstekende koffie, het leuke karretje en de innemende gastvriendelijkheid van de barista maakten het een groot succes. Een aanrader!

  Francesco MonacoRotterdam

  Echt lekkere koffie! Koffie waarmee je niet alleen tijdens een evenement mensen met elkaar verbind maar ook daar buiten. Een echte aanrader!

  Jan GerssenRotterdam

  Ton en Lars hebben drie dagen lang een fantastische performance gegeven op de stand van @knaufnl op de Gevelbeurs in Ahoy Rotterdam. Gastvrij, charmant, servicegericht, vriendelijk en professioneel. En, niet onbelangrijk; fantastische koffie en waanzinnige koekjes! Mede dankzij jullie kijken wij terug op een prachtige beurs. Graag tot een volgende keer.

  Anja ZandbergenRotterdam

  Op zoek naar een barista in Rotterdam?

  Een barista die je gasten op elke gewenste locatie van de lekkerste koffie voorziet, geeft je bijeenkomst extra sfeer. Bij Coffee on Wheels Rotterdam zijn barista’s professionele gastheren die weten wat service is. We willen je ontzorgen en je gasten een onvergetelijke koffie-ervaring geven. Volledig afgestemd op jouw wensen.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Een mobiele espressobar als uniek decor

  Niet alleen de koffie en de barista’s laten een onvergetelijke indruk achter op je zakelijke event, privé-feestje of festival in de buitenlucht. Kijk vooral eens naar onze hippe mobiele espressobarretjes. Zo’n tuk-tuk die komt voorrijden en binnen vijf minuten alles in werking heeft. Voorzien van de modernste apparatuur om direct de lekkerste specialiteitenkoffies te bereiden. Ook als er geen stroom aanwezig is. Je hebt de keus uit diverse bijzondere modellen. Zoals de klassieke Vespa piaggio, koffiefiets of Silverline stream caravan.

  Verwacht je veel bezoekers? Je hoeft het natuurlijk niet bij één piaggio te laten.

  Vakkundige barista’s

  Onze klanten vertellen dat onze gastvrije barista’s een belangrijke reden zijn om ons in te huren. We zorgen ervoor dat ze de juiste trainingen volgen. In service en technieken. Als geen ander weten ze hoe ze de beste koffie moeten bereiden. Of je nu om een pittige espresso vraagt, of een romige cappuccino. Bij deze koffiespecialisten mag je rekenen op koffie van hoge kwaliteit. Geserveerd met een ‘smile’. Want daar wordt iedereen blij van.

  Koffie van topkwaliteit 

  We gebruiken altijd de beste kwaliteit bonen. Bonen die kort voor de bijeenkomst zijn gebrand in een ambachtelijke branderij. En die pas op locatie worden gemalen. Vers gebrande én gemalen koffiebonen maken toch echt de lekkerste koffie. Vol geur en smaak.

  In stijl een Italiaanse lekkernij erbij? Dat regelen we voor je. En voor de niet koffiedrinkers zorgen we standaard voor een mooie variatie aan biologische thee en warme chocolademelk.

  Kortom, een complete koffie-ervaring

  Met perfecte koffie, een professionele barista als gastheer en een authentieke mobiele espressobar voeg je vanzelf sfeer en uitstraling toe aan je bijeenkomst. Met als resultaat: tevreden gasten die graag terugkomen voor een tweede kopje, en een derde…

  Wil je meer weten? Bel of mail ons. We denken graag met je mee over de invulling van je bijeenkomst.

  Actueel

  COW Rotterdam
  juni 23, 2023

  Geen wegwerp-koffiebekers? Geen probleem: zo pakt Coffee on Wheels Rotterdam het aan

  Een coffee to go wordt voortaan een beetje anders. Althans: aan onze verse koffie verandert niets, aan de beker wel. Per 1 juli mogen we namelijk geen bekers meer gebruiken…