Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  En heel leuk innovatief familiebedrijf dat telkens achter de schermen met iets nieuws bezig is.

  Leo Punt

  Coffee on Wheels ingehuurd om de eerste paal van ons nieuwe kantoorgebouw een feestelijk tintje te geven. Wat een leuk bedrijf! De koffie was heerlijk, de cannoli's nog lekkerder en Jill ontzettend klantvriendelijk en gastvrij. Ondanks het feit dat ze op een modderige bouwplaats stond, had ze een grote glimlach, vriendelijk praatje en een heerlijk bakkie koffie voor al onze gasten. Het contact met Coffee on Wheels om ze in te huren was ook prima en snel. Ton en Jill, heel erg bedankt!

  Tamar Pas

  Al een aantal keer met veel plezier Coffee on Wheels op Driestar hogeschool in Gouda op bezoek gehad bij events. Heerlijke koffie en het contact met Ton en Jill is echt super! Ze denken met je mee en regelen alles tot in de puntjes. Van harte aanbevolen!

  Driestar Hogeschool

  Super fijne ervaring met Coffee on Wheels! Barista's op 6 van onze kantoren van Iv, inclusief heerlijke biscotti. Alles werd geregeld en was tot in de puntjes verzorgd. Communicatie vooraf met Ton was super helder en gaf een vertrouwd gevoel. Aanrader!

  Tessa Huisman

  Afgelopen zaterdag gaf Ton acte de présence tijdens ons 25-jarig huwelijksfeest. Het thema was "Italian Wedding". De uitstekende koffie, het leuke karretje en de innemende gastvriendelijkheid van de barista maakten het een groot succes. Een aanrader!

  Francesco MonacoRotterdam

  Echt lekkere koffie! Koffie waarmee je niet alleen tijdens een evenement mensen met elkaar verbind maar ook daar buiten. Een echte aanrader!

  Jan GerssenRotterdam

  Ton en Lars hebben drie dagen lang een fantastische performance gegeven op de stand van @knaufnl op de Gevelbeurs in Ahoy Rotterdam. Gastvrij, charmant, servicegericht, vriendelijk en professioneel. En, niet onbelangrijk; fantastische koffie en waanzinnige koekjes! Mede dankzij jullie kijken wij terug op een prachtige beurs. Graag tot een volgende keer.

  Anja ZandbergenRotterdam

  Nogmaals bedankt voor jullie geweldige service en koffie van de week. Alleen maar complimenten van iedereen en mooie keuzes en goede koffie en thee. Een vriendelijke en bekwame barista, en de omgebouwde Piaggo maakte het plaatje en de koffie perfect. Ik zal jullie zeker aanraden. TOT MAAS

  Maas Theater en DansRotterdam

  Enorm genoten van de barista en de koffie tijdens ons event. Goede sfeer, veel gelachen en overheerlijke koffie, cannoli's en croissants.
  Ook de aanvraag, tussentijds contact en afspraken gingen super. Coffee on Wheels heeft zelfs een proefpakket cannoli's afgegeven toen we twijfelde om deze bij het arrangement te hebben. Dikke aanrader!

  Marketing VNABRotterdam

  Op zoek naar een barista in Rotterdam?

  Een barista die je gasten op elke gewenste locatie van de lekkerste koffie voorziet, geeft je bijeenkomst extra sfeer. Bij Coffee on Wheels Rotterdam zijn barista’s professionele gastheren die weten wat service is. We willen je ontzorgen en je gasten een onvergetelijke koffie-ervaring geven. Volledig afgestemd op jouw wensen.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Een mobiele espressobar als uniek decor

  Niet alleen de koffie en de barista’s laten een onvergetelijke indruk achter op je zakelijke event, privé-feestje of festival in de buitenlucht. Kijk vooral eens naar onze hippe mobiele espressobarretjes. Zo’n tuk-tuk die komt voorrijden en binnen vijf minuten alles in werking heeft. Voorzien van de modernste apparatuur om direct de lekkerste specialiteitenkoffies te bereiden. Ook als er geen stroom aanwezig is. Je hebt de keus uit diverse bijzondere modellen. Zoals de klassieke Vespa piaggio, koffiefiets of Silverline stream caravan.

  Verwacht je veel bezoekers? Je hoeft het natuurlijk niet bij één piaggio te laten.

  Vakkundige barista’s

  Onze klanten vertellen dat onze gastvrije barista’s een belangrijke reden zijn om ons in te huren. We zorgen ervoor dat ze de juiste trainingen volgen. In service en technieken. Als geen ander weten ze hoe ze de beste koffie moeten bereiden. Of je nu om een pittige espresso vraagt, of een romige cappuccino. Bij deze koffiespecialisten mag je rekenen op koffie van hoge kwaliteit. Geserveerd met een ‘smile’. Want daar wordt iedereen blij van.

  Koffie van topkwaliteit 

  We gebruiken altijd de beste kwaliteit bonen. Bonen die kort voor de bijeenkomst zijn gebrand in een ambachtelijke branderij. En die pas op locatie worden gemalen. Vers gebrande én gemalen koffiebonen maken toch echt de lekkerste koffie. Vol geur en smaak.

  In stijl een Italiaanse lekkernij erbij? Dat regelen we voor je. En voor de niet koffiedrinkers zorgen we standaard voor een mooie variatie aan biologische thee en warme chocolademelk.

  Kortom, een complete koffie-ervaring

  Met perfecte koffie, een professionele barista als gastheer en een authentieke mobiele espressobar voeg je vanzelf sfeer en uitstraling toe aan je bijeenkomst. Met als resultaat: tevreden gasten die graag terugkomen voor een tweede kopje, en een derde…

  Wil je meer weten? Bel of mail ons. We denken graag met je mee over de invulling van je bijeenkomst.

  Actueel

  Coffee on Wheels Rotterdam 2023/2024COW Rotterdam
  januari 11, 2024

  Coffee on Wheels Rotterdam 2023/2024

  Een nieuw jaar is aangebroken en daarom vertellen we je graag wat we in 2023 allemaal gedaan hebben én wat 2024 voor ons in petto heeft. Zo weet je meteen…