Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Lekkere koffie, prettig contact. Top!

  Arnoud Alting

  Voor een bedrijfsevent Coffee on Wheels Amersfoort gevraagd de koffie en iets lekkers erbij te verzorgen; het was heerlijke koffie en de verzorging was helemaal top!

  Marjolein Vos

  Vandaag was Coffee on Wheels aanwezig bij onze open dag. Zeer professionele uitstraling, prettig contact en bovenal heel veel blije mensen die hebben genoten van geweldig lekkere koffie! Heel graag tot een volgende keer!

  Lori Murphy

  Ron Siebeling | Coffee on Wheels Nunspeet

  Of het nu gaat om een zakelijk evenement, een bijeenkomst, een huwelijk of een verjaardag; koffie kunnen we niet meer uit onze maatschappij weg denken. Een mobiele espressobar op jouw evenement is dan ook een goede keuze om een onvergetelijke indruk achter te laten en je gasten te bedienen van overheerlijke vers gebrande koffie. Als je gaat voor barista inhuren Nunspeet dan ga je voor een onvergetelijke ervaring met professionele baristi die zorgen dat je gasten van elke koffie- en melkspecialiteit die ze wensen kunnen genieten. Naast de overheerlijke koffie komen ze ook nog een keer in stijl; met een bekende Italiaanse Piaggio. De witte Italiaanse Piaggio’s maken niet alleen dat de koffie een lust is voor de mond, maar ook een lust is voor het oog. Op die manier heb je een complete beleving voor je gasten. Nieuwsgierig geworden? Neem contact op om te bespreken welke mogelijkheden er zijn.

  Coffee on Wheels Amersfoort
  Meer informatie of een afspraak maken?

  De mobiele espressobars zijn een lust voor het oog

  Als je een unieke beleving wilt creëren, dan moeten meerdere zintuigen geprikkeld worden. Met barista inhuren Nunspeet kan je dat werkelijkheid maken als het gaat om overheerlijke koffie op jouw evenement. Naast de koffie die op zichzelf al heerlijk is, zijn de mobiele espressobars geplaatst in de bekende Italiaanse Piaggio en een lust voor het oog. We beschikken over espressobars die verrijdbaar zijn naar elk gewenste locatie in binnen en buiten locaties.

  Door zowel de Italiaanse Piaggio’s als de verrijdbare bars in te kunnen zetten zijn de mobiele espressobars van barista inhuren Nunspeet geschikt voor alle formaten evenementen. Van een klein verjaardagsfeest of zakelijke lunch, tot een groot congres of open dag van je bedrijf.

  Barista inhuren Nunspeet serveert vers gebrande en gemalen koffie

  Naast dat de vormgeving van de mobiele espressobars een lust voor het oog zijn, is de smaak en kwaliteit van de koffie ook belangrijk. Een beleving moet namelijk meerdere zintuigen prikkelen en de koffie moet dus ook de smaakpapillen bevredigen. De smaakpapillen bevredigen doe je met onweerstaanbaar lekkere koffie en die bereik je door kwalitatief goede koffiebonen te gebruiken, maar ook deze kort van tevoren vers te branden. Hoe korter de koffiebonen zijn gebrand voor het gebruik, hoe lekkerder de smaak en de aroma’s. Daarom gebruikt de barista altijd super verse bonen en kan hij op het evenement overheerlijke koffie serveren. Je kan kiezen uit de perfecte espresso, een cappuccino of een overheerlijke andere melkspecialiteit. Elke bezoeker kan naar hartenlust een keuze maken. En voor de bezoeker die niet van koffie houdt of die er op dat moment geen zin in heeft, zijn er alternatieven zoals een ruimte variatie aan thee en chocolademelk.

  De beste barista inhuren Nunspeet

  Barista inhuren Nunspeet zorgt voor een unieke en originele ervaring op je evenement, ongeacht of de locatie binnen of buiten is, het aantal gasten en het thema. Met de mobiele espressobars in de vorm van een Italiaanse Piaggio maakt dat ze overal op je evenement geplaatst kunnen worden. De baristi zijn professioneel, kundig en zeer gastvrij zodat ze elke gast het perfecte kopje koffie kunnen uitserveren. Is er een idee in je opgekomen dat niet voorbij is gekomen? Neem gerust contact met Coffee on Wheels op om de mogelijkheden te bespreken zodat ook op jouw event overheerlijke koffie kan worden geserveerd samen met een onvergetelijke indruk.

  Actueel