Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Lekkere koffie, prettig contact. Top!

  Arnoud Alting

  Voor een bedrijfsevent Coffee on Wheels Amersfoort gevraagd de koffie en iets lekkers erbij te verzorgen; het was heerlijke koffie en de verzorging was helemaal top!

  Marjolein Vos

  Vandaag was Coffee on Wheels aanwezig bij onze open dag. Zeer professionele uitstraling, prettig contact en bovenal heel veel blije mensen die hebben genoten van geweldig lekkere koffie! Heel graag tot een volgende keer!

  Lori Murphy

  Ron Siebeling | Coffee on Wheels Nijkerk

  Het maakt niet uit wat er op de planning staat, of het nu een bijeenkomst, evenement, beurs of een netwerklunch is; koffie kan je niet meer uit onze maatschappij denken. Koffie wordt de hele dag door gedronken in verschillende varianten, maar op evenementen wordt er nog maar weinig mee uitgepakt. Dat is ontzettend jammer! Want een eigen koffietruck op je evenement met een vakkundige barista kan eigenlijk niet ontbreken. Een barista inhuren Nijkerk heb je in een handomdraai geregeld en daarmee geef je heel eenvoudig een originele twist aan je evenement. Het maakt niet uit waar je locatie is, of het binnen of buiten is en met hoeveel mensen, Coffee on Wheels komt met een mobiele koffiebar je evenement voorzien van de allerlekkerste koffie. De kennis die de baristi hebben delen ze graag en daarmee vervullen ze een complete taak als gastheer die overheerlijke koffie schenkt. De combinatie van hun gastvrijheid met de mobiele espressobar is uniek en ook nog een lust voor het oog én mond. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden op jouw evenement? Neem contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

  Coffee on Wheels Amersfoort
  Meer informatie of een afspraak maken?

  Barista inhuren Nijkerk, kies voor vers gebrande en gemalen koffie

  Er is niets lekkerder dan koffie die vers gemaakt wordt met vers gebrande en gemalen koffiebonen. Naast de gastvrijheid die de barista of baristi met zich meebrengen, brengen ze ook vers gebrande koffiebonen mee. De koffiebonen worden vlak voor het evenement vers gebrand zodat ze de beste smaak behouden. De liefde en passie die de baristi van Coffee on Wheels met zich mee brengen, maken het met deze unieke koffiebeleving een uniek moment op jouw evenement. De zeer ruime keuze aan koffie- en melkspecialiteiten, maakt dat er voor iedereen die van koffie houdt een perfecte keuze is. Voor de mensen die niet blij worden van een kop koffie, zijn er alternatieven zoals een ruim assortiment aan thee en warme chocolademelk. Als je specifieke wensen hebt op het gebied van de koffie of andere dranken, dan kan je altijd in het voorgesprek met Coffee on Wheels dit bespreken en de ervaring zo uniek maken als je zelf wilt.

  Kies voor een unieke mobiele espressobar in een Italiaanse Piaggio

  Om iets een beleving te maken zijn er twee dingen nodig; een goed product en een goede presentatie. Dat geldt bij koffie ook. De koffie moet heerlijk smaken, maar de presentatie is minstens zo belangrijk. Coffee on Wheels zorgt naast de overheerlijke koffie ook voor een geweldige presentatie. Ze hebben namelijk mobiele espressobars die over de weg rijden en naar je evenement toe komen. De rijdende bars zijn geïnstalleerd in de bekende Italiaanse Piaggio’s en zijn dus ook een lust voor het oog. Zo komen alle zintuigen bij elkaar en wordt het een unieke ervaring. De “kofferbak” van de Piaggio is namelijk omgebouwd met een espressobar en alle accessoires die nodig zijn om de perfecte koffie op locatie te zetten.

  Heb je minder ruimte op je locatie of is het een binnen locatie waar de Piaggio niet kan komen? Geen probleem. De mobiele espressobars kunnen via een andere weg ook binnen worden tentoongesteld zodat je alsnog met de complete aankleding erbij een unieke ervaring hebt.

  De beste barista inhuren Nijkerk

  Kies voor jouw evenement voor een unieke mobiele espressobar in een bekende Italiaanse Piaggio en laat ter plaatse met vers gebrande en gemalen koffiebonen de overheerlijkste koffie uitserveren. De baristi zijn gastvrij, kundig en maken de beleving van de koffie compleet door elke gewenste koffie- of melkspecialiteit vers te maken. Neem met Coffee on Wheels contact om op de mogelijkheden te bespreken en op jouw volgende event ook een unieke mobiele espressobar te plaatsen.

  Actueel