Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Vriendelijk, heerlijke koffie/thee/chocomel en lekker snel. Daar houden we van. Wij weten Coffee on Wheels voor een volgend event weer te vinden!

  Syfra van de LooAmersfoort

  Sascha heeft met zijn heerlijke koffiespecialiteiten, thee en warme choco 2 dagen op ons bedrijfsevent gestaan. De reacties van de deelnemers waren erg enthousiast. We weten Sascha voor een volgend event zeker weer te vinden! Dank je wel voor je enthousiasme en gezelligheid.

  Esther AalbertsAmersfoort

  De reacties van onze gasten op de koffie na onze trouwdienst waren heel enthousiast, het was een schot in de roos! Sasha maakt er echt een beleving van.

  Timo van GroeningenAmersfoort

  Wij hebben Coffee on Wheels gehuurd voor een bruiloft en het was echt perfect! Sascha is heel aardig en behulpzaam, en heeft enorm meegedacht het hele weekend. Verder was de koffie heerlijk, en waren alle gasten hier heel blij mee! Dus zeker een aanrader.

  Claar MeerstadtAmersfoort

  Barista inhuren Meppel | Coffee on Wheels Heerenveen

  Koffie is een drank die bijna iedereen graag drinkt. Als je een beurs, feest of ander evenement organiseert in de regio Meppel en je wilt een goede indruk maken op je gasten, overweeg dan om een barista voor je koffie catering in te huren! Bij onze mobiele koffiebar of mobiele espressobar worden de lekkerste koffies bereid die net zo smaken als in Italië. Om de kers op de taart te zetten, zijn we goed op de hoogte van de alles wat te maken heeft met koffie, wat ook nog eens heel interessant is voor je gasten.

  Professionele barista’s

  Als je besluit gebruik te maken van een barista inhuren Meppel, kies je altijd voor een vakkundige barista die veel verstand heeft van het vak. Barista is het Italiaanse woord voor een barman en het kan verwijzen naar zowel een man als een vrouw. Hierdoor is een barista ook in te zetten als een soort gastheer of gastvrouw. De barista zal de gasten altijd warm en gastvrij begroeten. Vervolgens kunnen de gasten een koffie of warme drank na keuze bestellen. De barista’s van Coffee on Wheels beschikken over voldoende training en ervaring waardoor elk evenement tot een succes wordt gemaakt.

  Coffee on Wheels Heerenveen
  Meer informatie of een afspraak maken?

  Waar kun je een barista allemaal inzetten?

  Koffie op je werkplek, op een evenement, op je bruiloft, op een vakbeurs, op je personeelsfeest, op een buurtfeest, het maakt niet uit om wat voor soort evenement het gaat. Barista’s zijn in te huren voor de uiteenlopendste evenementen, feesten en gelegenheden. Kies je voor het inhuren van een barista, dan kies je voor totale ontzorging. De barista verzorgt de koffie catering namelijk van A tot Z. Van de benodigde apparatuur, de uitrusting tot de aankleding. Het enige wat je moet doen om een barista in te huren is een plek te kiezen waar de Piaggio of koffiebar geplaatst kan worden.

  Altijd een geschikt koffie moment

  In feite is een barista de gehele dag inzetbaar. Koffie is namelijk een drank dat op elk moment van de dag kan worden gedronken, van een cappuccino in de ochtend tot een espresso in de avond. Ook al wordt koffie vaker overdag gedronken, kun je ook ‘s morgens vroeg of aan het eind van de middag door een barista koffie laten zetten. Een bijkomend voordeel is dat je de gelegenheid hebt om met je gasten in gesprek te gaan terwijl de koffie voor hen bereid wordt.

  Kies voor een echte koffiebeleving

  Koffie is zonder twijfel een onmisbaar onderdeel van de routine van veel mensen, en daarmee een goede toevoeging aan je evenement of feest. Organiseer je een privéfeest of een zakelijk evenement in de regio Meppel? Onze barista’s staan klaar om je gasten te voorzien van de lekkerste koffies en warme dranken. Een barista is niet alleen zeer bedreven in de kunst van het bereiden van koffie, maar functioneert ook als gastheer of gastvrouw. De barista verwelkomt je gasten door ze heerlijke koffie aan te bieden en een praatje te maken.

  De sfeervolle Italiaanse Piaggio’s zijn daarnaast echte eyecatchers. Dit complete plaatje zorgt voor een onvergetelijke koffie ervaring bij je gasten. Uiteraard kan de barista ook andere warme dranken zoals thee en warme chocolademelk serveren. Daarnaast is het mogelijk om je gasten diverse lekkernijen aan te bieden. Vraag naar de mogelijkheden.

  Actueel

  4 piaggio'sAlgemeenCOW AmsterdamCoW ArnhemCOW BredaCOW Den BoschCOW HaarlemCOW HeerenveenCOW RotterdamCOW Utrecht
  juni 14, 2022

  Coffee on Wheels vanaf nu een zelfstandig onderneming

  Vanaf 1 mei is Coffee on Wheels een zelfstandige onderneming van Casabarista. Reden voor deze nieuwe stap is de ontwikkeling van beide ondernemingen. Casabarista is inmiddels dé koffie speciaalzaak voor…