COW Rotterdam

06 – 2151 2721

Ton@coffeeonwheels.nl

Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Afgelopen zaterdag gaf Ton acte de présence tijdens ons 25-jarig huwelijksfeest. Het thema was "Italian Wedding". De uitstekende koffie, het leuke karretje en de innemende gastvriendelijkheid van de barista maakten het een groot succes. Een aanrader!

  Francesco MonacoRotterdam

  Echt lekkere koffie! Koffie waarmee je niet alleen tijdens een evenement mensen met elkaar verbind maar ook daar buiten. Een echte aanrader!

  Jan GerssenRotterdam

  Ton en Lars hebben drie dagen lang een fantastische performance gegeven op de stand van @knaufnl op de Gevelbeurs in Ahoy Rotterdam. Gastvrij, charmant, servicegericht, vriendelijk en professioneel. En, niet onbelangrijk; fantastische koffie en waanzinnige koekjes! Mede dankzij jullie kijken wij terug op een prachtige beurs. Graag tot een volgende keer.

  Anja ZandbergenRotterdam

  Barista inhuren in Maassluis en Maasland?

  Wil je zeker weten dat je goede koffie serveert op je evenement of feestje? Niemand wordt vrolijk van slecht gezette koffie of nog erger: uit de automaat! Met de baristaservice van Coffee on Wheels Rotterdam heb je die zorg in elk geval niet. Onze originele mobiele espressobarretjes kunnen overal staan. Zelfs als er geen stroomaansluiting is. En onze barista’s schenken met liefde en persoonlijke aandacht de lekkerste koffie die je in tijden hebt gedronken.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Wij weten nog wat service is

  Er zijn talloze redenen om voor ons te kiezen. Door Coffee on Wheels Rotterdam te vragen, profiteer je naast de allerlekkerste koffie ook van jarenlange horeca-ervaring. En dat merk je direct in service, beleving en hospitality. Al je gasten worden even gastvrij ontvangen en gaan gegarandeerd van elk koffiemoment genieten. Of dat nu aan het begin van de dag is, of
  ‘s avonds.

  Onze koffie-experts

  Elk evenement of feest verzorgen we even professioneel en vakkundig. Kwaliteit staat altijd voorop. Dit is een van de redenen dat we veel gevraagd worden in Maassluis en Maasland. De barista’s zijn gepassioneerde koffieliefhebbers. Ze hebben de juiste cursussen gevolgd om zich expert te mogen noemen. En kunnen je gasten alles vertellen over het maken van een perfecte espresso of cappuccino. Hun enthousiasme en persoonlijke advies maken de sfeer. Zodat je gasten met een goed gevoel weer verder gaan.

  Eigen koffiemelanges

  Kwaliteit begint al bij de koffiebonen. Daarom ontwikkelden we eigen koffiemelanges die in een ambachtelijke koffiebranderij worden gebrand. Gebaseerd op wat onze gasten het meest waarderen. Onze koffiebonen worden daarnaast altijd versgemalen. In de piaggio, op je evenement of feest. Want koffie is op z’n best als het vers gebrand én gemalen is. Naast koffie hebben je gasten natuurlijk ruime keus uit een assortiment  biologische thee en chocolades voor warme chocolademelk. Iets lekkers erbij? Kies dan voor een Italiaanse lekkernij of worstenbroodjes. Opties genoeg.

  Kwaliteit betekent voor ons ook duurzaamheid. Om die reden zijn onze bekers volledig houtvrij en gemaakt van grondstoffen (bassage) die overblijven bij de productie van suiker.

  De piaggio: sfeervol decor voor je evenement

  Een karakteristieke piaggio voegt absoluut iets bijzonders toe aan je evenement. Inmiddels hebben we een hele verzameling staan van vintage modellen. Inclusief de unieke Silverline stream caravan. In combi met de aardige gastheer die erachter staat, maakt zo’n mobiele espressobar de koffiebeleving dus compleet. Kies zelf maar welk model het beste bij de setting past.

  Actueel

  COW Rotterdam
  januari 11, 2024

  Coffee on Wheels Rotterdam 2023/2024

  Een nieuw jaar is aangebroken en daarom vertellen we je graag wat we in 2023 allemaal gedaan hebben én wat 2024 voor ons in petto heeft. Zo weet je meteen…