Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Vriendelijk, heerlijke koffie/thee/chocomel en lekker snel. Daar houden we van. Wij weten Coffee on Wheels voor een volgend event weer te vinden!

  Syfra van de LooAmersfoort

  Sascha heeft met zijn heerlijke koffiespecialiteiten, thee en warme choco 2 dagen op ons bedrijfsevent gestaan. De reacties van de deelnemers waren erg enthousiast. We weten Sascha voor een volgend event zeker weer te vinden! Dank je wel voor je enthousiasme en gezelligheid.

  Esther AalbertsAmersfoort

  De reacties van onze gasten op de koffie na onze trouwdienst waren heel enthousiast, het was een schot in de roos! Sasha maakt er echt een beleving van.

  Timo van GroeningenAmersfoort

  Wij hebben Coffee on Wheels gehuurd voor een bruiloft en het was echt perfect! Sascha is heel aardig en behulpzaam, en heeft enorm meegedacht het hele weekend. Verder was de koffie heerlijk, en waren alle gasten hier heel blij mee! Dus zeker een aanrader.

  Claar MeerstadtAmersfoort

  Barista inhuren Lelystad | Coffee on Wheels Amersfoort

  Ben jij je aan het voorbereiden op een belangrijke gebeurtenis, zoals een jubileum, een bruiloft, een congres of bijvoorbeeld een beurs? Wat de gelegenheid ook is, een goede kop koffie is altijd onmisbaar. Het is dan ook erg leuk om koffie op locatie Lelystad door een professionele barista te laten serveren! In feite kunnen barista’s voor allerlei soorten evenementen ingezet worden. Met een barista ter plaatse kun je er zeker van zijn dat je gasten de hele dag door van een heerlijke koffie naar keuze kunnen genieten.

  Coffee on Wheels Heerenveen
  Meer informatie of een afspraak maken?

  De lekkerste koffie op jouw evenement

  Er zijn verschillende mogelijkheden voor het inzetten van een barista op locatie in Lelystad. Zo kun je een barista bijvoorbeeld neerzetten in een speciale koffiebar of een leuke koffiekar. Als je een barista op locatie inzet, kies je altijd voor goede service en koffie van hoge kwaliteit. De koffiebonen zijn bijvoorbeeld van de hoogste kwaliteit en worden ter plaatse gemalen. Zo kunnen je gasten elke keer weer genieten van een gedenkwaardige koffie. Bovendien hebben jouw gasten de gelegenheid om nieuwe soorten koffie te proberen, zoals een sterke espresso, een heerlijke latte macchiato of een cappuccino met een speciaal smaakje. Een goede barista heeft geen moeite om verschillende soorten koffie professioneel te bereiden. De gast staat altijd centraal en krijgt de beste service.

  Het werk van een barista

  Je weet misschien niet helemaal precies wat bij de werkzaamheden van een barista hoort. Als het om koffie gaat, is een barista eigenlijk een echte vakman. Daarom worden barista’s vaak koffiemeesters genoemd. Een barista kan iedere denkbare koffie voor je maken. Ze kunnen dus gemakkelijk een latte macchiato, een Flat White of een cortado voor je maken. Barista’s zetten niet alleen koffie, ze weten ook nog eens veel over koffie. Barista’s kunnen je precies uitleggen hoe koffie gemaakt wordt, van het kweken van de planten tot het roosteren van de bonen, en je kunt de barista al je vragen over koffie stellen. De barista’s bereiden en serveren de koffie altijd professioneel en houden altijd rekening met verschillende bereidingswijzen en serveertechnieken.

  Koffie in Lelystad

  Met een barista zullen je gasten de hele dag door van heerlijke koffie genieten, dus koffie ter plaatse is een geweldige aanvulling op je evenement. Dat kan een bruiloft zijn, een bedrijfsevenement voor de medewerkers of gewoon een kleine ontmoeting met potentiële klanten. Koffie ter plaatse is zelfs populair op festivals. Op een festival is het leuk om de koffie te serveren uit een mooie bar die bij het thema van het festival past. Dit maakt de barista een geweldige aanwinst die perfect bij het festival past.

  Zorg voor een uniek tintje

  Een barista op locatie is altijd een geweldige aanwinst voor een evenement. En een barista op locatie kan ook gelijk zorgen voor een uniek tintje. Je geeft je gasten een heerlijke koffie naar keuze. Dit schept een gemoedelijke omgeving en zorgt ervoor dat je gasten of collega’s jouw bedrijf aan een positieve ervaring koppelen. Bovendien zorgen barista’s op locatie ervoor dat je de gelegenheid krijgt om met de bezoekers in gesprek te gaan. Gasten moeten vaak even wachten op de barista terwijl hun koffie bereid wordt. Dit moment is een goede gelegenheid om de bezoekers te bedanken voor hun komst of om ze iets over het bedrijf te vertellen.

  Actueel