Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Vriendelijk, heerlijke koffie/thee/chocomel en lekker snel. Daar houden we van. Wij weten Coffee on Wheels voor een volgend event weer te vinden!

  Syfra van de LooAmersfoort

  Sascha heeft met zijn heerlijke koffiespecialiteiten, thee en warme choco 2 dagen op ons bedrijfsevent gestaan. De reacties van de deelnemers waren erg enthousiast. We weten Sascha voor een volgend event zeker weer te vinden! Dank je wel voor je enthousiasme en gezelligheid.

  Esther AalbertsAmersfoort

  De reacties van onze gasten op de koffie na onze trouwdienst waren heel enthousiast, het was een schot in de roos! Sasha maakt er echt een beleving van.

  Timo van GroeningenAmersfoort

  Wij hebben Coffee on Wheels gehuurd voor een bruiloft en het was echt perfect! Sascha is heel aardig en behulpzaam, en heeft enorm meegedacht het hele weekend. Verder was de koffie heerlijk, en waren alle gasten hier heel blij mee! Dus zeker een aanrader.

  Claar MeerstadtAmersfoort

  Barista inhuren Leeuwarden | Coffee on Wheels Heerenveen

  Locaties als beurzen, conferenties en andere zakelijke evenementen zijn uitstekende gelegenheden om een barista voor in te huren. Barista’s zijn gastheren en gastvrouwen die graag de lekkerste koffies en warme dranken bereiden op zakelijke evenementen, maar ook op privéfeesten zoals bruiloften en verjaardagen. Een barista zorgt net voor dat extraatje op je evenement, je voorziet je gasten op een originele manier van een heerlijk koffiemoment. De warme dranken kunnen bijvoorbeeld vanuit een sfeervolle Italiaanse Piaggio worden bereid, een ware eyecatcher voor ieder evenement.

  Wat is een barista?

  We haalden het al even aan, maar het woord “barista” staat in het Italiaans gelijk aan barman/barvrouw. Een Coffee on Wheels barista is echter veel meer dan een barman. We hebben niet alleen veel kennis over het bereiden en serveren van verschillende koffie specialiteiten en andere warme dranken. We zijn daarnaast uiteraard ook gastvrij richting de gasten van het evenement. Of het nu om een zakelijk evenement als een beurs of open dag gaat. Of een privé-evenement als een verjaardag, bruiloft of jubileum, we voorzien de gasten graag op een passende manier van de lekkerste koffies en warme dranken.

  Coffee on Wheels Heerenveen
  Meer informatie of een afspraak maken?

  Haal een echte koffie expert in huis

  Een barista inhuren Leeuwarden is een goed idee omdat je ze dan kunt inzetten in een stijl die zowel vermakelijk als mobiel is. Als je aan een barista denkt, stel je je meestal een expert voor die gespecialiseerd is in het maken van de meest uiteenlopende koffie variëteiten. Als direct gevolg daarvan wordt de koffie met veel liefde en passie bereid. Kennis en kunde rondom koffie is iets wat een barista graag deelt met andere mensen en doet dat in een eigen speciale stijl. De barista past zich aan op de wensen van de gasten. Zo kunnen de gasten hun favoriete warme dranken op hoog niveau laten bereiden. Een barista zal alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat je evenement, feest of conferentie zo geslaagd mogelijk verloopt.

  Bied je gasten een onvergetelijke koffie ervaring

  Een geweldig kopje koffie is de perfecte aanvulling op een warme en vriendelijke begroeting. Barista’s hebben veel voordelen en een van die voordelen is het vermogen om met je mee te denken over je evenement. Dit is belangrijk om een hoog niveau van professionaliteit, punctualiteit en netheid in de koffie catering te handhaven. Dit is maar een van de vele voordelen die barista’s met zich mee brengen. Een barista inhuren voor je evenement betekent dat je er altijd op kunt vertrouwen dat je gasten worden voorzien van de lekkerste koffies en warme dranken. Of je een privéfeest zoals een bruiloft, verjaardag of jubileum organiseert. Of wanneer het om een zakelijk evenement zoals een open dag, opening, beursdeelname of promotie gaat. Een barista met mobiele koffiebar is een goede en sfeer bevorderende toevoeging voor ieder evenement.

  Actueel

  4 piaggio'sAlgemeenCOW AmsterdamCoW ArnhemCOW BredaCOW Den BoschCOW HaarlemCOW HeerenveenCOW RotterdamCOW Utrecht
  juni 14, 2022

  Coffee on Wheels vanaf nu een zelfstandig onderneming

  Vanaf 1 mei is Coffee on Wheels een zelfstandige onderneming van Casabarista. Reden voor deze nieuwe stap is de ontwikkeling van beide ondernemingen. Casabarista is inmiddels dé koffie speciaalzaak voor…