Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Zeer bevlogen en enthousiaste barista die niet alleen lekkere koffie maakt maar ook nog eens flexibel was toen we een andere datum moesten prikken! Keurig op tijd en betrouwbaar! Aanrader

  SusanneDen Haag

  Heerlijke koffie en geweldige service!

  K. BoonCasaBarista

  Heerlijke koffie en geweldige service!

  K. BoonCasaBarista

  Barista mét koffie catering voor beurzen en events in de Jaarbeurs Utrecht

  Coffee on Wheels Utrecht wordt vaak ingeschakeld voor (zakelijke) evenementen en beurzen in de Jaarbeurs in Utrecht. Dat is niet verwonderlijk, want onze gastvrije barista’s weten keer op keer een leuke sfeer te creëren, zowel binnen als buiten. Ook op evenementen in de Jaarbeurs Utrecht deinzen wij niet terug om de lekkerste koffie, thee of andere dranken te verzorgen.

  Barista inhuren Utrecht
  Meer informatie of een afspraak maken?

  De lekkerste koffie op je evenement of beursdeelname

  Lekkere koffie draagt bij aan het succes van je evenement of beurs. De details spelen vaak een cruciale rol bij zakelijke evenementen, congressen of vakbeurzen in de Jaarbeurs Utrecht. Vertrouw op ons, want een ervaren barista met mobiele koffiebar maakt werkelijk het verschil. Het voegt niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk geur, smaak en sfeer toe aan je evenement. Onze barista’s streven ernaar om je gasten een perfecte kop koffie te serveren en fungeren bovendien vaak als het eerste aanspreekpunt om je gasten hartelijk te verwelkomen.

  Wil je iets extra’s toevoegen? We denken graag met je mee en veel is mogelijk, van verschillende soorten koffie, thee en warme chocolademelk tot diverse lekkernijen, alles om je gasten de ultieme koffiebeleving te geven.

  Service en kwaliteit van topniveau

  Service en kwaliteit van topniveau staan bij Coffee on Wheel Utrecht centraal. Daarom werken we alleen samen met professionele barista’s die getraind zijn en met passie hun vak uitoefenen. Naast een enorme passie voor koffie hebben onze barista’s oog voor de kleine en persoonlijke details. Altijd met een luisterend oor en in voor een praatje. Zo ben je op je evenement verzekerd van een geweldige sfeer, heerlijke koffie en de perfecte service.

  Het begrip “barista” vindt zijn oorsprong in de Italiaanse termen voor “gastheer” of “gastvrouw” die bedreven is in het vakkundig bereiden en presenteren van koffie. Als barista beschikken we tevens over uitgebreide kennis en expertise met betrekking tot het bereidingsproces van de allerbeste koffies. Hierdoor krijgt elk kopje koffie een voortreffelijke smaak, en ontstaat er een positieve associatie met jouw bedrijf of merk.

  De verschillende mogelijkheden van Coffee on Wheels

  Niet iedere locatie is even toegankelijk. Daarom bieden we een keuze uit verschillende mobiele bars die vrijwel op elke locatie gebruikt kunnen worden. Kies bijvoorbeeld voor een sfeervolle Italiaanse koffie Piaggio of een wat compactere mobiele verrijdbare bar. 

  Naast koffie bieden we een uitgebreid assortiment culinaire verleidingen, waaronder verrukkelijke Siciliaanse Cannoli en ander luxe gebak. In overleg is het mogelijk om de mobiele koffiebar te voorzien van accessoires of statafels. 

  Meer weten of koffiecatering voor je evenement of beursdeelname? Neem dan contact met Coffee on Wheels Utrecht op via het informatieformulier of bel mij op 06 – 41 62 08 23.

  Actueel

  4 piaggio'sAlgemeenCOW AmsterdamCoW ArnhemCOW BredaCOW Den BoschCOW HaarlemCOW HeerenveenCOW RotterdamCOW Utrecht
  juni 14, 2022

  Coffee on Wheels vanaf nu een zelfstandig onderneming

  Vanaf 1 mei is Coffee on Wheels een zelfstandige onderneming van Casabarista. Reden voor deze nieuwe stap is de ontwikkeling van beide ondernemingen. Casabarista is inmiddels dé koffie speciaalzaak voor…