Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Lekkere koffie, prettig contact. Top!

  Arnoud Alting

  Voor een bedrijfsevent Coffee on Wheels Amersfoort gevraagd de koffie en iets lekkers erbij te verzorgen; het was heerlijke koffie en de verzorging was helemaal top!

  Marjolein Vos

  Vandaag was Coffee on Wheels aanwezig bij onze open dag. Zeer professionele uitstraling, prettig contact en bovenal heel veel blije mensen die hebben genoten van geweldig lekkere koffie! Heel graag tot een volgende keer!

  Lori Murphy

  Ron Siebeling | Coffee on Wheels Huizen

  Staat er binnenkort bij jou ook een evenement op de planning? Bijvoorbeeld een bruiloft, beurs, congres of netwerklunch? Het maakt niet uit wat er op de planning staat, maar een mobiele koffietruck kan niet ontbreken. Koffie wordt in onze maatschappij de hele dag door gedronken in verschillende varianten en specialiteiten. Op evenementen wordt koffie als specialiteit vaak vergeten en dat is ontzettend jammer. Met een vakkundige barista inhuren Huizen heb ook jij op je volgende evenement overheerlijke koffie voor je gasten. En je hoeft je niet beperkt te voelen door de locatie, binnen of buiten, want zowel de bekende Italiaanse Piaggio’s als de bakfietsen kunnen overal geplaatst worden. De barista brandt kort voor het evenement de koffiebonen, waardoor de aroma’s het beste tot hun recht komen.

  Coffee on Wheels Amersfoort
  Meer informatie of een afspraak maken?

  Barista inhuren Huizen zorgt voor vers gebrande en gemalen koffie

  Het belangrijkste bij het maken van de lekkerste koffie is dat de bonen vers gebrand en gemalen zijn. Barista inhuren Huizen zorgt ervoor dat op jouw evenement de meest vers gebrande koffiebonen worden gebruikt. Deze liefde en passie die de barista loslaat op de koffiebonen, maakt dat de geserveerde koffie op jouw evenement uniek in zijn soort is. Daarnaast kan je bij de barista een zeer ruim assortiment aan koffie- en melkspecialiteiten vragen. Zo is er voor elke gast de juiste keuze beschikbaar en als er gasten zijn die geen behoefte hebben aan een kop overheerlijke koffie, dan is er nog een groot assortiment aan thee en chocolademelk. Heb je nog meer wensen die niet besproken zijn? In het voorgesprek met Coffee on Wheels kan je dat kenbaar maken en kijken wat er mogelijk is.

  De Italiaanse Piaggio als unieke mobiele espressobar op jouw locatie

  Om een evenement of bijeenkomst onvergetelijk te maken, is er een heuse beleving nodig. Koffiedrinken wordt vaak niet als een beleving ervaren en dat komt dan aan een gebrek van het prikkelen van zintuigen. Naast dat barista inhuren Huizen ervoor zorgt dat de smaakpapillen een ware koffiebeleving ervaren, wordt er ook voor gezorgd dat andere zintuigen getriggerd worden. Coffee on Wheels beschikt namelijk over mobiele espressobars in de vorm van Italiaanse Piaggio’s. Deze witte bekende autootjes zijn een ware lust voor het oog en ook nog een keer handig overal te plaatsen, zowel binnen als buiten. Mocht de Piaggio toch niet op jouw evenement op zijn plek zijn om wat voor reden dan ook, dan kan je ook nog kiezen voor een mobiele verrijdbare espressobar zijn werk te laten doen. In de espressobar is naast de luxe espressomachine ook alles aanwezig om alle koffie- en melkspecialiteiten te maken die je aan de gasten wilt serveren.

  De beste barista inhuren Huizen

  Jouw evenement is niet compleet zonder een mobiele espressobar met een gastvrije barista die jouw klanten elke koffiespecialiteit serveert die ze willen. Samen met de prachtige verschijning van de Italiaanse Piaggio wordt het een onvergetelijke beleving op jouw evenement. Want naast de gastvrijheid en de Italiaanse Piaggio als lust voor het oog, worden de koffiebonen kort van tevoren gebrand om de smaak en aroma’s tot zijn recht te laten komen. Coffee on Wheels maakt er voor jou en voor jouw gasten een onvergetelijke ervaring van en dat onder het genot van een kop overheerlijke koffie. Als je nieuwsgierig bent geworden naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. En zo heb ook jij in een handomdraai op jouw volgende evenement overheerlijke koffie uit een mobiele espressobar geserveerd.

  Actueel