Hoekse Waard

06 – 2151 2721

Ton@coffeeonwheels.nl

Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  En heel leuk innovatief familiebedrijf dat telkens achter de schermen met iets nieuws bezig is.

  Leo Punt

  Coffee on Wheels ingehuurd om de eerste paal van ons nieuwe kantoorgebouw een feestelijk tintje te geven. Wat een leuk bedrijf! De koffie was heerlijk, de cannoli's nog lekkerder en Jill ontzettend klantvriendelijk en gastvrij. Ondanks het feit dat ze op een modderige bouwplaats stond, had ze een grote glimlach, vriendelijk praatje en een heerlijk bakkie koffie voor al onze gasten. Het contact met Coffee on Wheels om ze in te huren was ook prima en snel. Ton en Jill, heel erg bedankt!

  Tamar Pas

  Al een aantal keer met veel plezier Coffee on Wheels op Driestar hogeschool in Gouda op bezoek gehad bij events. Heerlijke koffie en het contact met Ton en Jill is echt super! Ze denken met je mee en regelen alles tot in de puntjes. Van harte aanbevolen!

  Driestar Hogeschool

  Super fijne ervaring met Coffee on Wheels! Barista's op 6 van onze kantoren van Iv, inclusief heerlijke biscotti. Alles werd geregeld en was tot in de puntjes verzorgd. Communicatie vooraf met Ton was super helder en gaf een vertrouwd gevoel. Aanrader!

  Tessa Huisman

  Afgelopen zaterdag gaf Ton acte de présence tijdens ons 25-jarig huwelijksfeest. Het thema was "Italian Wedding". De uitstekende koffie, het leuke karretje en de innemende gastvriendelijkheid van de barista maakten het een groot succes. Een aanrader!

  Francesco MonacoRotterdam

  Echt lekkere koffie! Koffie waarmee je niet alleen tijdens een evenement mensen met elkaar verbind maar ook daar buiten. Een echte aanrader!

  Jan GerssenRotterdam

  Ton en Lars hebben drie dagen lang een fantastische performance gegeven op de stand van @knaufnl op de Gevelbeurs in Ahoy Rotterdam. Gastvrij, charmant, servicegericht, vriendelijk en professioneel. En, niet onbelangrijk; fantastische koffie en waanzinnige koekjes! Mede dankzij jullie kijken wij terug op een prachtige beurs. Graag tot een volgende keer.

  Anja ZandbergenRotterdam

  Nogmaals bedankt voor jullie geweldige service en koffie van de week. Alleen maar complimenten van iedereen en mooie keuzes en goede koffie en thee. Een vriendelijke en bekwame barista, en de omgebouwde Piaggo maakte het plaatje en de koffie perfect. Ik zal jullie zeker aanraden. TOT MAAS

  Maas Theater en DansRotterdam

  Enorm genoten van de barista en de koffie tijdens ons event. Goede sfeer, veel gelachen en overheerlijke koffie, cannoli's en croissants.
  Ook de aanvraag, tussentijds contact en afspraken gingen super. Coffee on Wheels heeft zelfs een proefpakket cannoli's afgegeven toen we twijfelde om deze bij het arrangement te hebben. Dikke aanrader!

  Marketing VNABRotterdam

  Barista inhuren Hoekse Waard | Coffee on Wheels Rotterdam

  In ons land wordt er ontzettend veel koffie gedronken. Je kunt dus wel zeggen dat koffie enorm populair is in ons land. Een lekker kopje koffie op jouw evenement of feest zal dan ook maar al te graag met open armen worden ontvangen. Wat voor evenement of feest dit ook is, een barista op locatie Hoekse Waard zal zeker punten scoren bij jouw gasten. Van bruiloften tot zakelijke evenementen tot beurzen en congressen, voor een barista is geen enkele locatie te gek. Hierdoor is een barista / koffie op locatie inhuren eigenlijk altijd wel een goed idee.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Waarom een barista op jouw evenement?

  Een barista op een evenement inhuren kan vanwege verschillende redenen. Zo wil jij jouw gasten bijvoorbeeld een klein cadeautje geven in de vorm van een lekkere kop koffie, wil jij meer bezoekers naar jouw stand brengen of past het bijvoorbeeld gewoon goed bij het evenement dat jij geeft. Bij een barista kunnen jouw gasten terecht voor iedere soort koffie die er is. Dit kan een latte macchiato zijn, een espresso of zelfs een Flat White. Naast dat jij jouw gasten van een fijn koffiemomentje kunt voorzien, is het ook gewoon heel leuk om een barista op jouw evenement neer te zetten. Een barista weet je namelijk alles te vertellen over koffie en alles wat met koffie te maken heeft. Denk hierbij aan het proces van hoe koffie gemaakt wordt, welke soorten koffiebonen er allemaal zijn en zelfs hoe een koffiemachine werkt. Hierdoor kunnen jij en jouw gasten van alles te weten komen over het kopje koffie dat jij op dat moment in de hand hebt.

  Een goede aanvulling op jouw evenement

  Naast dat een barista natuurlijk bezig is met het zetten van koffie voor jouw gasten, is een barista ook in te zetten voor de hospitality. Zo kun je bijvoorbeeld folders neerleggen bij de koffiebar, zodat gasten ook gelijk een foldertje mee kunnen nemen. Een barista kan daarnaast ook wat vertellen over jouw bedrijf en het evenement waar hij of zij op staat. Gasten kunnen op deze manier gelijk geïnformeerd worden over zaken die niet per se iets met koffie te maken hebben. Ook weet een barista precies wat er gedaan moet worden mocht er bijvoorbeeld een kopje koffie omvallen. Ook is het voor een barista makkelijker om mensen aan te spreken, omdat er koffie aan gasten die langslopen aangeboden kan worden. Dit geeft jou weer de mogelijkheid om een gesprekje met deze gast aan te knopen als hij of zij staat te wachten tot de koffie klaar is. Hierdoor zal jouw evenement nog succesvoller verlopen.

  Koffie van de beste kwaliteit

  Nog een voordeel is dat jouw gasten altijd van de beste kwaliteit koffie genieten. Je creëert hierdoor een onvergetelijke koffie ervaring. Zo zijn de koffiebonen bijvoorbeeld altijd van hoogwaardige kwaliteit en op de juiste manier gebrand en wordt het kopje koffie ook met veel expertise gezet en geserveerd. Dit is terug te proeven in de smaak van de koffie, want hoe beter de koffie gezet wordt hoe lekkerder deze zal smaken. Wat voor koffie jouw gasten ook drinken, de combinatie van een barista die goed weet wat hij doet en het gebruik van de beste koffiebonen zorgt voor een unieke ervaring. Jouw gasten zullen dit zeker waarderen, waardoor een barista op locatie Hoekse Waard ook gelijk bijdraagt aan de gehele beleving van jouw evenement.

  Actueel

  Coffee on Wheels Rotterdam 2023/2024COW Rotterdam
  januari 11, 2024

  Coffee on Wheels Rotterdam 2023/2024

  Een nieuw jaar is aangebroken en daarom vertellen we je graag wat we in 2023 allemaal gedaan hebben én wat 2024 voor ons in petto heeft. Zo weet je meteen…