Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  'Coffee on Wheels is een echte aanrader! Hendrik is een professionele barista en een uitstekende gastheer. De mobiele espressobar ziet er cool uit en trekt echt de aandacht. Dit gaan we zeker vaker doen!'

  Peter BonekampAdviseur sociaal domein Bibliotheek Hengelo, Oldenzaal en Hof van Twente

  Coffee on Wheels Enschede is zeker een aanrader. Wat betreft sfeer, looks en smaak alleen maar lof! Hendrik maakt er een feestje van en speelt goed in op de sfeer, ook de vele verschillende smaken/keuzes! Het is een echt verwenmoment! En het hartje op de koffie maakt het helemaal af 😉

  Judith Toeters

  Hendrik's ervaring op gebied van koffie, zijn gastvrijheid en enthousiasme: alles bij elkaar een 10 out of 10 ervaring! Wij hebben Hendrik ingehuurd vanuit de organisatie Buckaroo voor de Webwinkelvakdagen, het grootste e-commerce evenement van de Benelux. Wij waarderen enorm hoe Hendrik bij de voorbereidingen van dit evenement heeft meegedacht wat betreft mogelijkheden op het gebied van koffie en een mooie uitnodigende koffiebar. Wat enorm meehelpt is dat Hendrik snel reageert en eventuele vragen of verzoeken kundig opvolgt. We zouden je zo weer inhuren, Hendrik! Ook binnen de organisatie (en daarbuiten) was iedereen laaiend enthousiast over je koffie en met hoeveel liefde je die bereidt.

  Evelina Lemmers-MolenaarMarketing & Communication Specialist at Buckaroo

  Coffee on Wheels Enschede heeft koffie geserveerd voor toekomstige bewoners tijdens een kijkdag op een nieuwbouwlocatie. De bewoners vonden het geweldig. Alles was super geregeld!

  PatrickStienstra Wonen

  Hendrik verzorgt vanuit met zijn mooie wagentje gezwind en gezellig echt heerlijke koffie en thee. Onze gasten vonden het erg leuk dus een absolute aanrader wanneer je iets anders wil dan koffie schenken uit een kan.

  Anne Mieke

  Heerlijke koffie, goede service en een mooie eyecatcher voor ieder evenement. Top geregeld!

  Philip VollenbroekOT&L Noord-Oost Twente

  Barista op locatie Hengelo

  Het bereiden van koffie is een ware kunstvorm, dus laat het gerust over aan een ervaren barista. De smaak van koffie wordt beter naarmate je betere ingrediënten en technieken gebruikt. Het maakt hierbij niet uit of het een cappuccino, latte of een espresso is. Met het inhuren van een barista op locatie in Hengelo kun je garanderen dat de koffie ervaring van je gasten voortreffelijk zal zijn. Daarnaast maakt een barista met sfeervolle Piaggio de inrichting van het evenement compleet en zorgt er daarnaast voor dat je gasten een heerlijk kopje koffie kunnen drinken wanneer ze maar willen.

  Barista - Coffee on Wheels Enschede
  Meer informatie of een afspraak maken?

  Koffie van het hoogste kaliber

  Wil jij jouw gasten graag voorzien van koffie op locatie Hengelo? Je kunt er zeker van zijn dat je gasten van een overheerlijk kopje koffie zullen genieten als je een professionele barista inhuurt om ter plaatse koffie te bereiden. De koffie van een barista op locatie is altijd van hoge kwaliteit en zowel het bereiden als serveren gebeurt met grote vaardigheid. Op deze manier kun je je bezoekers de hoogste kwaliteit en de lekkerste koffie garanderen! Een barista is bedreven in het zetten van vele soorten koffie, waardoor iedere soort koffie besteld kan worden en iedere kop met vakmanschap bereid wordt.

  Veel kennis over koffie

  Een barista kan elke koffiesoort op de heerlijkste manier maken en begrijpt ook veel van koffie zelf, zodat ze je over alle details van het zetten van koffie vragen kunt stellen. Een barista kan bijvoorbeeld de vele verschillende soorten koffie toelichten, vertellen hoe ze gemaakt worden en iets over hun eigenaardigheden vertellen. Een barista kan ook de stappen uitleggen die bij het zetten van koffie komen kijken, van het kweken van de planten tot het roosteren van de bonen. Zo krijgen jij en je bezoekers een interessant kijkje in de wereld van koffie. Is na het verhaal het koffiekopje leeg? Dan vraag je natuurlijk gelijk naar nog een kopje.

  Waarom voor koffie op locatie Hengelo kiezen?

  Een barista is iemand die volledige expertise heeft in het zetten van het ideale kopje koffie, ongeacht de soort koffie. Heerlijke flat whites, cappuccino’s en latte macchiato’s kunnen allemaal door een barista gemaakt worden. Een barista op locatie Hengelo kan je een schat aan informatie geven over koffie bereidingswijzen en smaakvariaties. Misschien word je gemotiveerd om een nieuwe koffiesmaak uit te proberen die uiteindelijk je nieuwe favoriet wordt? Of misschien geniet je het liefst van je gewone kopje koffie, maar begrijp je nu hoe en waarom deze zo heerlijk smaakt. Naast dat een barista erg interessant en leuk is voor jouw gasten, is een barista op locatie ook gewoon een goede aanvulling op jouw evenement. Zo kun je meer mensen naar jouw stand toetrekken, heb je een moment om even een gesprek aan te gaan en kun je via de koffiestand mensen meer vertellen over jouw bedrijf.

  Veelzijdig in te zetten

  Een barista op locatie is altijd zeer veelzijdig in te zetten, ongeacht het soort evenement dat je organiseert. Of het nu een beurs, een conferentie, een bruiloft, een open dag of iets anders is. Je kunt zelf bepalen waar de barista komt te staan, zoals in een koffiekar of een koffiebar. Zolang er maar een koffiezetapparaat aanwezig is. Je kunt de plek waar de barista staat aankleding in het thema van het evenement om de schijnwerpers pas echt naar je toe te richten. Jouw evenement kan hierdoor niet meer stuk!

  Actueel