Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Ervaring

  NaamEnschede

  Barista op locatie Hengelo

  Het bereiden van koffie is een ware kunstvorm, dus laat het gerust over aan een ervaren barista. De smaak van koffie wordt beter naarmate je betere ingrediënten en technieken gebruikt. Het maakt hierbij niet uit of het een cappuccino, latte of een espresso is. Met het inhuren van een barista op locatie in Hengelo kun je garanderen dat de koffie ervaring van je gasten voortreffelijk zal zijn. Daarnaast maakt een barista met sfeervolle Piaggio de inrichting van het evenement compleet en zorgt er daarnaast voor dat je gasten een heerlijk kopje koffie kunnen drinken wanneer ze maar willen.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Koffie van het hoogste kaliber

  Wil jij jouw gasten graag voorzien van koffie op locatie Hengelo? Je kunt er zeker van zijn dat je gasten van een overheerlijk kopje koffie zullen genieten als je een professionele barista inhuurt om ter plaatse koffie te bereiden. De koffie van een barista op locatie is altijd van hoge kwaliteit en zowel het bereiden als serveren gebeurt met grote vaardigheid. Op deze manier kun je je bezoekers de hoogste kwaliteit en de lekkerste koffie garanderen! Een barista is bedreven in het zetten van vele soorten koffie, waardoor iedere soort koffie besteld kan worden en iedere kop met vakmanschap bereid wordt.

  Veel kennis over koffie

  Een barista kan elke koffiesoort op de heerlijkste manier maken en begrijpt ook veel van koffie zelf, zodat ze je over alle details van het zetten van koffie vragen kunt stellen. Een barista kan bijvoorbeeld de vele verschillende soorten koffie toelichten, vertellen hoe ze gemaakt worden en iets over hun eigenaardigheden vertellen. Een barista kan ook de stappen uitleggen die bij het zetten van koffie komen kijken, van het kweken van de planten tot het roosteren van de bonen. Zo krijgen jij en je bezoekers een interessant kijkje in de wereld van koffie. Is na het verhaal het koffiekopje leeg? Dan vraag je natuurlijk gelijk naar nog een kopje.

  Waarom voor koffie op locatie Hengelo kiezen?

  Een barista is iemand die volledige expertise heeft in het zetten van het ideale kopje koffie, ongeacht de soort koffie. Heerlijke flat whites, cappuccino’s en latte macchiato’s kunnen allemaal door een barista gemaakt worden. Een barista op locatie Hengelo kan je een schat aan informatie geven over koffie bereidingswijzen en smaakvariaties. Misschien word je gemotiveerd om een nieuwe koffiesmaak uit te proberen die uiteindelijk je nieuwe favoriet wordt? Of misschien geniet je het liefst van je gewone kopje koffie, maar begrijp je nu hoe en waarom deze zo heerlijk smaakt. Naast dat een barista erg interessant en leuk is voor jouw gasten, is een barista op locatie ook gewoon een goede aanvulling op jouw evenement. Zo kun je meer mensen naar jouw stand toetrekken, heb je een moment om even een gesprek aan te gaan en kun je via de koffiestand mensen meer vertellen over jouw bedrijf.

  Veelzijdig in te zetten

  Een barista op locatie is altijd zeer veelzijdig in te zetten, ongeacht het soort evenement dat je organiseert. Of het nu een beurs, een conferentie, een bruiloft, een open dag of iets anders is. Je kunt zelf bepalen waar de barista komt te staan, zoals in een koffiekar of een koffiebar. Zolang er maar een koffiezetapparaat aanwezig is. Je kunt de plek waar de barista staat aankleding in het thema van het evenement om de schijnwerpers pas echt naar je toe te richten. Jouw evenement kan hierdoor niet meer stuk!

  Actueel

  4 piaggio'sAlgemeenCOW AmersfoortCOW AmsterdamCoW ArnhemCOW BredaCOW Den BoschCOW Den HaagCOW HaarlemCOW RotterdamCOW Utrecht
  juni 14, 2022

  Coffee on Wheels vanaf nu een zelfstandig onderneming

  Vanaf 1 mei is Coffee on Wheels een zelfstandige onderneming van Casabarista. Reden voor deze nieuwe stap is de ontwikkeling van beide ondernemingen. Casabarista is inmiddels dé koffie speciaalzaak voor…