Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Lekkere koffie, prettig contact. Top!

  Arnoud Alting

  Voor een bedrijfsevent Coffee on Wheels Amersfoort gevraagd de koffie en iets lekkers erbij te verzorgen; het was heerlijke koffie en de verzorging was helemaal top!

  Marjolein Vos

  Vandaag was Coffee on Wheels aanwezig bij onze open dag. Zeer professionele uitstraling, prettig contact en bovenal heel veel blije mensen die hebben genoten van geweldig lekkere koffie! Heel graag tot een volgende keer!

  Lori Murphy

  Barista inhuren Harderwijk | Coffee on Wheels Amersfoort

  De mensen in ons land drinken veel koffie. Daarom is koffie in ons land zo populair. Een lekker kopje koffie zal dan ook zeker met open armen ontvangen worden op je evenement of feest! Ongeacht wat het evenement of het feest is, een barista op locatie Harderwijk zal jouw gasten zeker van een glimlach op het gezicht laten voorzien. Van bruiloften tot bedrijfsevenementen en van beurzen tot jubileumfeestjes, geen plek is te gek voor een barista Harderwijk. Het inhuren van een barista ter plaatse is dan ook eigenlijk nooit een slecht idee.

  Coffee on Wheels Amersfoort
  Meer informatie of een afspraak maken?

  Waarom zou je een barista inhuren voor je evenement?

  Een barista inhuren voor een evenement kan om een aantal redenen. Je wilt je gasten bijvoorbeeld een kleine traktatie geven zoals een kopje koffie, je wilt meer bezoekers naar je stand lokken of het past gewoon goed bij het evenement dat je organiseert. De barista’s kunnen je gasten elke soort koffie serveren. Het kan een latte macchiato zijn, een straffe espresso of zelfs een eenvoudige cappuccino. Het is niet alleen leuk om je gasten een geweldige koffie-ervaring te bezorgen, maar het is ook nog eens erg interessant om een barista op je evenement te plaatsen. De barista zal je alles vertellen over koffie en alles wat erbij komt kijken. Denk maar eens na over hoe koffie gemaakt wordt, welke soorten bonen er zijn en hoe koffiemachines werken. Zo kunnen jij en je gasten alles te weten komen over het kopje koffie dat je op dat moment vasthoudt.

  Een barista als aanvulling op je evenement

  Barista’s kunnen niet alleen koffie zetten voor je gasten, maar ze ook gelijk voorzien van een goede klantbeleving. Je kunt bijvoorbeeld flyers achterlaten bij de koffiebar, zodat je gasten een flyer mee kunnen nemen. De barista kan je gasten ook iets vertellen over bijvoorbeeld het bedrijf en over het evenement waarop ze staan. Zo kunnen gasten meer te weten komen over dingen die niet per se met koffie te maken hebben. De barista weet daarnaast ook precies wat hij moet doen als er een kopje koffie gemorst wordt. Het is ook gemakkelijker voor de barista om met mensen een gesprekje aan te gaan, omdat hij koffie aan kan bieden aan voorbijgangers. Dit geeft je de gelegenheid om een gesprek met een gast aan te knopen terwijl hij wacht op het zetten van de koffie. Dit zal je evenement nog succesvoller maken!

  De beste kwaliteit koffie

  Een ander voordeel van een barista op locatie Harderwijk is dat je gasten altijd kunnen genieten van koffie van de beste kwaliteit. Je creƫert een ervaring met koffie die bezoekers niet snel zullen vergeten. Zo zijn bijvoorbeeld de koffiebonen altijd van hoge kwaliteit en goed gebrand en wordt de koffie met vakmanschap bereid en geserveerd. Dit komt ook tot uiting in de smaak van de koffie, hoe beter de koffie gezet is, hoe beter hij smaakt. Welke koffie je gasten ook drinken, de combinatie van een barista die weet wat hij doet en de beste koffiebonen zorgt zeker voor een onvergetelijke ervaring. Je gasten zullen een barista op locatie dan ook goed kunnen waarderen. Daarom draagt een barista op locatie Harderwijk eigenlijk altijd wel bij aan de totale beleving van je evenement, of dit nu een zakelijk evenement is of juist een klein evenement met vrienden en familie.

  Actueel