Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Wij willen je nogmaals heel erg bedanken voor de heerlijke koffie en leuke sfeer tijdens onze bruiloft! Alleen maar positieve geluiden van gasten! en ik zelf heb ook heerlijk genoten van je koffie! Dank je wel! En wie weet tot ziens

  Sanne en StanleyBreda

  Heerlijke koffie en daarbij een fantastische service. Als je Danny erbij hebt weet je dat alles soepel loopt. Zijn goede humeur is aanstekelijk...kortom een absolute aanrader om zaken mee te doen.

  Orlanda AdamsRememberMe

  Geweldige koffie, vriendelijke ontvangst en altijd netjes. Keurig op tijd en het is een leuke aanvulling voor je event, de uitstraling van de TukTuk is geweldig en voegt écht wat toe.

  Bibi SchuursGemeente Oosterhout

  Professioneel verzorgde koffie. Goed op smaak, netjes bereid.

  Danny Blom

  Enorm bedankt voor je leuke verzorging van de koffie op ons huwelijk! Echt een super goede toevoeging aan de sfeer. Jammer dat we elkaar weinig hebben gezien, maar de verhalen waren goed!
  Hopelijk tot in de toekomst.
  Groetjes Andrea

  Andrea

  Super bedankt!! Je had alles heel goed geregeld en mij een kop koffie laten drinken. Hihi.

  Linda VerbreeCarl Zeiss Breda

  Barista inhuren Goes | Coffee on Wheels Breda

  Koffiezetten is eigenlijk een echte kunstvorm die je door een koffiemeester moet laten doen. Hoe beter het kopje koffie gezet is, hoe lekkerder de smaak. Of dit nu een romige cappuccino of latte is, of juist een sterke espresso. Door een barista op locatie Goes in te huren zorg jij ervoor dat de koffiebeleving van jouw bezoekers onvergetelijk is. Het maakt het decor van het evenement helemaal af en daarnaast zorg jij ervoor dat jouw bezoekers op ieder moment van een lekker kopje koffie naar keuze kunnen genieten.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Koffie van de beste kwaliteit

  Wil jij graag genieten van koffie op locatie Goes? Als je een professionele barista op locatie inhuurt kun je er altijd van uitgaan dat jouw gasten van een goede kop koffie kunnen genieten. De kwaliteit van de koffie is altijd goed en ook de bereidingswijze en serveerwijze zijn zeer vakkundig. Hierdoor kun jij jouw gasten verzekeren van de lekkerste koffie van de beste kwaliteit. Een barista weet alle verschillende soorten koffie te maken. Hierdoor kunnen jouw gasten zelf kiezen welke koffie ze nemen, de barista kan het wel voor ze maken.

  Veel verstand over koffie

  Naast dat een barista iedere soort koffie op de lekkerste manier kan maken, heeft een barista ook veel verstand van koffie zelf, waardoor een barista alles over koffie kan vertellen. Zo kan een barista bijvoorbeeld wat vertellen over de verschillende soorten koffie die er zijn, hoe deze gemaakt worden en wat het verschil onderling is. Daarnaast kan een barista ook leuk vertellen over het proces hoe koffie gemaakt wordt, van het aanplanten van de koffieplanten tot het branden van de koffiebonen. Jij en jouw gasten krijgen dus eigenlijk een kijkje in de wereld van koffie. Is het kopje koffie na afloop van het verhaal leeg? Dan vraag je natuurlijk gewoon weer om een nieuw kopje.

  Waarom kiezen voor een barista op locatie in Goes?

  Een barista is iemand die zich volledig gespecialiseerd heeft in het maken van de perfecte kop koffie, wat voor koffie dit ook is. Zo kan een barista een lekkere latte macchiato neerzetten, een cappuccino of een Flat White. Daarnaast kan een barista op locatie je ook veel vertellen over de techniek hoe koffie gemaakt wordt en wat de verschillen zijn tussen alle verschillende soorten koffie. Misschien laat jij je wel inspireren om een keer een nieuwe smaak koffie te proberen, wat vervolgens jouw nieuwe favoriet wordt? Of je drinkt je dagelijkse kopje koffie, maar je weet eindelijk wat deze koffie zo bijzonder maakt en hoe deze koffie gemaakt is. Van het planten van de koffieplanten tot het branden van de koffiebonen, je kunt met al jouw vragen terecht bij een barista. Het drinken van koffie die geschonken is door een barista is hierdoor een echte belevenis geworden die je niet snel gaat vergeten.

  Flexibel inzetbaar

  Of je nu een event hebt, een beurs, een congres, een bruiloft, een open dag of een ander evenement, een barista op locatie is altijd flexibel inzetbaar. Je kunt zelf bepalen waar de barista uiteindelijk komt te staan, bijvoorbeeld in een speciale koffiekar of achter een speciale koffiebar. Je kunt zelfs een hele unieke stand maken waar de barista uiteindelijk komt te staan, als er maar een goede koffiemachine aanwezig is. Hierdoor kan de barista altijd volledig in de stijl van het evenement koffie zetten. Wil je ook een koffiecatering op maat die past bij je bedrijf of evenement, neem dan contact met mij op via het informatieformulier of bel mij op 06 – 52 43 09 86.

  Actueel

  COW Breda
  april 5, 2024

  Duurzaam ondernemen met Coffee on Wheels Breda, groenere toekomst met onze innovatieve aanpak

  Met het voorjaar in aantocht gaan we weer een leuk jaar tegemoet, waarin wij als Coffee on Wheels Breda ons blijven onderscheiden in kwaliteit, gastheerschap en hospitality. We hebben 2023…