Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Vriendelijk, heerlijke koffie/thee/chocomel en lekker snel. Daar houden we van. Wij weten Coffee on Wheels voor een volgend event weer te vinden!

  Syfra van de LooAmersfoort

  Sascha heeft met zijn heerlijke koffiespecialiteiten, thee en warme choco 2 dagen op ons bedrijfsevent gestaan. De reacties van de deelnemers waren erg enthousiast. We weten Sascha voor een volgend event zeker weer te vinden! Dank je wel voor je enthousiasme en gezelligheid.

  Esther AalbertsAmersfoort

  De reacties van onze gasten op de koffie na onze trouwdienst waren heel enthousiast, het was een schot in de roos! Sasha maakt er echt een beleving van.

  Timo van GroeningenAmersfoort

  Wij hebben Coffee on Wheels gehuurd voor een bruiloft en het was echt perfect! Sascha is heel aardig en behulpzaam, en heeft enorm meegedacht het hele weekend. Verder was de koffie heerlijk, en waren alle gasten hier heel blij mee! Dus zeker een aanrader.

  Claar MeerstadtAmersfoort

  Barista inhuren Dronten | Coffee on Wheels Heerenveen

  Waarom zou er op jouw evenement een barista moeten staan? Een barista inhuren Dronten is zeker een aanrader, wat voor evenement je ook aan het organiseren bent. Met een barista op locatie zorg je namelijk voor jouw eigen koffie catering en een onvergetelijke ervaring voor jouw gasten!

  Jouw eigen mobiele koffiebar op je evenement

  Een barista bereidt niet alleen de lekkerste koffies en warme dranken, maar voegt ook extra sfeer toe aan het evenement. Zo is een Italiaanse Piaggio een sfeervolle toevoeging voor ieder evenement. Of het nu gaat om een privé feest zoals een bruiloft, verjaardag of jubileum. Of een zakelijk evenement zoals een opening, open dag of een beursdeelname. Onze sfeervolle koffiebars zijn ware eyecatchers en trekken de aandacht van je gasten. Vanuit de mobiele koffiebar zorgen we ervoor dat de gasten worden voorzien van een warme drank naar keuze. Daarnaast is het mogelijk om de gasten verschillende lekkernijen aan te bieden. Vraag via het contactformulier informatie aan en ontdek de mogelijkheden van een barista op locatie.

  Coffee on Wheels Heerenveen
  Meer informatie of een afspraak maken?

  Wat doet Coffee on Wheels Heerenveen

  Koffie van de hoogste kwaliteit

  Een barista inhuren Dronten voor je evenement zal enthousiaste reacties oproepen van je gasten. Als je een barista inhuurt voor je feest of evenement, bied je je gasten een unieke koffie ervaring. Een koffie die door een professionele barista wordt bereid smaakt heel anders dan een standaard automaat koffie. Daarnaast is het af en toe mogelijk om niet alleen het uiterlijk van de koffiebar, maar ook de selecties die bij de koffiebar verkrijgbaar zijn aan te passen aan het thema van je feest of de voorkeuren van je bezoekers.

  Een mobiele koffiebar met je eigen unieke touch

  Over het aanpassen van de mobiele espressobar gesproken, wat dacht je ervan om een professionele barista een lekkere verse koffie te laten zetten terwijl je toekijkt, misschien wel met het logo van je bedrijf op de beker. Dit zou een geweldige manier zijn om de ervaring nog specialer te maken. Jouw niveau van aandacht voor detail, ongeacht of het gaat om een feestje op kantoor, een verjaardagsfeestje of een bruiloft, heeft het potentieel om je evenement te veranderen in een onvergetelijke ervaring voor al je gasten.

  Een barista inhuren op een evenement

  Een barista brengt een vriendelijke groet en dit is een uitstekende gelegenheid voor jou om te communiceren met de klanten en bezoekers die naar je evenement of bijeenkomst zijn gekomen. Een van de vele sterke punten van een barista inhuren Dronten is het vermogen om mee te denken over je evenement en tegelijkertijd een hoog niveau van professionaliteit, stiptheid en netheid in de dienstverlening te handhaven. Het inhuren van een barista op locatie betekent steevast dat je erop kunt vertrouwen dat de barista proactief en representatief is voor jouw bedrijf. Bovendien straalt een barista tijdens het serveren van de koffie veel plezier uit. Verder kan een barista de gasten ook wat vertellen over het bereiden van koffie en de verschillende aroma’s. Wie weet probeer je zelf ook wel een nieuwe smaak uit om te kijken wat je lekker vindt, de barista op locatie is daar namelijk ook voor jou.

  Actueel

  4 piaggio'sAlgemeenCOW AmsterdamCoW ArnhemCOW BredaCOW Den BoschCOW Den HaagCOW HaarlemCOW HeerenveenCOW RotterdamCOW Utrecht
  juni 14, 2022

  Coffee on Wheels vanaf nu een zelfstandig onderneming

  Vanaf 1 mei is Coffee on Wheels een zelfstandige onderneming van Casabarista. Reden voor deze nieuwe stap is de ontwikkeling van beide ondernemingen. Casabarista is inmiddels dé koffie speciaalzaak voor…