Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  'Coffee on Wheels is een echte aanrader! Hendrik is een professionele barista en een uitstekende gastheer. De mobiele espressobar ziet er cool uit en trekt echt de aandacht. Dit gaan we zeker vaker doen!'

  Peter BonekampAdviseur sociaal domein Bibliotheek Hengelo, Oldenzaal en Hof van Twente

  Coffee on Wheels Enschede is zeker een aanrader. Wat betreft sfeer, looks en smaak alleen maar lof! Hendrik maakt er een feestje van en speelt goed in op de sfeer, ook de vele verschillende smaken/keuzes! Het is een echt verwenmoment! En het hartje op de koffie maakt het helemaal af 😉

  Judith Toeters

  Hendrik's ervaring op gebied van koffie, zijn gastvrijheid en enthousiasme: alles bij elkaar een 10 out of 10 ervaring! Wij hebben Hendrik ingehuurd vanuit de organisatie Buckaroo voor de Webwinkelvakdagen, het grootste e-commerce evenement van de Benelux. Wij waarderen enorm hoe Hendrik bij de voorbereidingen van dit evenement heeft meegedacht wat betreft mogelijkheden op het gebied van koffie en een mooie uitnodigende koffiebar. Wat enorm meehelpt is dat Hendrik snel reageert en eventuele vragen of verzoeken kundig opvolgt. We zouden je zo weer inhuren, Hendrik! Ook binnen de organisatie (en daarbuiten) was iedereen laaiend enthousiast over je koffie en met hoeveel liefde je die bereidt.

  Evelina Lemmers-MolenaarMarketing & Communication Specialist at Buckaroo

  Coffee on Wheels Enschede heeft koffie geserveerd voor toekomstige bewoners tijdens een kijkdag op een nieuwbouwlocatie. De bewoners vonden het geweldig. Alles was super geregeld!

  PatrickStienstra Wonen

  Hendrik verzorgt vanuit met zijn mooie wagentje gezwind en gezellig echt heerlijke koffie en thee. Onze gasten vonden het erg leuk dus een absolute aanrader wanneer je iets anders wil dan koffie schenken uit een kan.

  Anne Mieke

  Heerlijke koffie, goede service en een mooie eyecatcher voor ieder evenement. Top geregeld!

  Philip VollenbroekOT&L Noord-Oost Twente

  Barista inhuren op locatie Deventer

  In ons land wordt er erg veel koffie gedronken. Of dit nu een kopje in de ochtend is om wakker te worden of een kopje om de dag mee af te sluiten. Op je evenement of feest zal een lekker kopje koffie ook zeker warm onthaald worden. Het maakt hierbij niet uit wat voor feest of evenement het is, een barista ter op locatie Deventer zal je bezoekers ongetwijfeld blij maken en met een goed gevoel naar huis sturen.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Wat maakt een barista een goede keuze voor je evenement?

  Er zijn verschillende redenen om een barista op locatie Deventer in te huren voor een speciale gelegenheid. Je wilt je gasten bijvoorbeeld een klein presentje in de vorm van koffie geven, of je wilt misschien meer mensen naar je stand lokken. Daarnaast kan het ook gewoon goed bij het evenement dat je aan het plannen bent passen. Elke soort koffie kan door de barista aan je gasten geserveerd worden. Het kan een krachtige espresso zijn, een simpele cappuccino of een latte macchiato. Het plaatsen van een barista op je evenement is erg boeiend en bovendien ook nog eens erg leuk voor je gasten. Je kunt van de barista namelijk alles leren over koffie. Hierdoor kun je met al jouw koffie gerelateerde vragen bij de barista terecht. Zo wil je misschien wel weten waar de koffie vandaan komt of hoe de planten geoogst worden. Heb je een vraag over de techniek van de koffiemachine of over de beste manier van het bereiden van koffie? Ook dan kun je bij de barista op locatie Deventer terecht!

  Een goede toevoeging voor jouw evenement

  Barista’s kunnen je gasten koffie serveren en hen tegelijk een positieve klantervaring bezorgen. Je zou bijvoorbeeld flyers in de koffiebar kunnen leggen die de gasten met zich mee naar huis kunnen nemen. Daarnaast kunnen je gasten via de barista meer te weten komen over het bedrijf en het evenement dat ze bijwonen. Op deze manier kunnen de bezoekers kennis opdoen over onderwerpen die niet noodzakelijk aan koffie gerelateerd zijn. De barista weet verder ook precies wat er moet gebeuren wanneer er bijvoorbeeld een kopje koffie omgegooid wordt of wanneer dat koffiemachine het even niet meer doet. Als organisator van het evenement kun je tijdens het schenken van de koffie ook zelf een gesprek met de klanten aangaan. Dit biedt gelegenheid voor een kort gesprek met jouw bezoekers terwijl er gewacht wordt totdat de koffie klaar is. Dit maakt je evenement een nog groter succes!

  Hoogwaardige koffie

  Verdere voordelen van koffie op locatie Deventer is dat de bezoekers altijd koffie van de hoogste kwaliteit geschonken krijgen. Met hoogwaardige koffie geef je bezoekers een ervaring die ze niet snel zullen vergeten. De koffie wordt bijvoorbeeld met veel vakmanschap bereid en geserveerd en altijd gemaakt van hoogwaardige, goed gebrande bonen. De smaak van de koffie weerspiegelt dit ook; hoe beter het brouwen, hoe beter de smaak. Ongeacht de koffiesoort die je gasten kiezen, een professionele barista en koffiebonen van de hoogste kwaliteit staan garant voor een geweldige ervaring. Een aanwezige barista zal door je bezoekers dan ook zeker gewaardeerd worden. Daarom verhoogt een barista op de locatie Deventer voortdurend de ervaring van de bezoeker.

  Actueel