Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Wij willen je nogmaals heel erg bedanken voor de heerlijke koffie en leuke sfeer tijdens onze bruiloft! Alleen maar positieve geluiden van gasten! en ik zelf heb ook heerlijk genoten van je koffie! Dank je wel! En wie weet tot ziens

  Sanne en StanleyBreda

  Heerlijke koffie en daarbij een fantastische service. Als je Danny erbij hebt weet je dat alles soepel loopt. Zijn goede humeur is aanstekelijk...kortom een absolute aanrader om zaken mee te doen.

  Orlanda AdamsRememberMe

  Geweldige koffie, vriendelijke ontvangst en altijd netjes. Keurig op tijd en het is een leuke aanvulling voor je event, de uitstraling van de TukTuk is geweldig en voegt écht wat toe.

  Bibi SchuursGemeente Oosterhout

  Professioneel verzorgde koffie. Goed op smaak, netjes bereid.

  Danny Blom

  Enorm bedankt voor je leuke verzorging van de koffie op ons huwelijk! Echt een super goede toevoeging aan de sfeer. Jammer dat we elkaar weinig hebben gezien, maar de verhalen waren goed!
  Hopelijk tot in de toekomst.
  Groetjes Andrea

  Andrea

  Super bedankt!! Je had alles heel goed geregeld en mij een kop koffie laten drinken. Hihi.

  Linda VerbreeCarl Zeiss Breda

  Barista inhuren Breda | Coffee on Wheels

  Op zoek naar heerlijke koffie voor je evenement of feest, barista Breda regelt het graag voor je. Met zijn mobiele koffiebar, een prachtige klassieke Vespa Piaggio, komt Barista Danny graag naar je toe in Breda en omgeving. Zowel voor zakelijke als particuliere evenementen. Op iedere locatie zorgt barista Breda voor mooie koffiemomenten die passen bij jouw evenement.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Waarom Barista Breda inhuren?

  Buiten het maken van kwalitatief goede koffie, is met een achtergrond in de horeca, barista Breda het gastheerschap op het lijf geschreven. Hij denkt graag mee met de opdrachtgever zodat hij de ultieme koffiebeleving kan creëren met zijn mobiele koffiekar.

  De koffie tuktuk zorgt gelijk voor een stukje extra sfeer op jouw evenement. Daarbij is barista Breda vaak het eerste aanspreekpunt tijdens een evenement en kan dus op een professionele manier je gasten ontvangen.

  Waarom Coffee on Wheels?

  Coffee on Wheels staat voor kwaliteit en professionaliteit. Wij werken alleen met professionele barista’s, zoals barista Breda. Alle barista’s zijn getraind en ervaren en hebben een enorme passie voor koffie. Coffee on Wheels staat bekend om hun gastheerschap en sfeervolle mobiele espressobars. Op deze manier heb je gegarandeerd een geweldige sfeer, heerlijke koffie en de perfecte gastheer op je evenement.

  Kwaliteit

  Of je nu een cappuccino, espresso of een latte macchiato drinkt, barista Breda zorgt dat het altijd kwalitatief goede koffie is. Coffee on Wheels staat voor kwaliteit, zowel het vakmanschap van de barista, de koffiepiaggio’s, de uitstraling als de koffiebonen. Alles is van topkwaliteit zodat we het perfecte koffiemoment kunnen creëren.

  Uitstraling

  Barista Breda heeft een klassieke Vespa piaggio, een koffiefiets, een Ape 50, en een mobiele koffiebar. En ook een machine op gas om op iedere locatie koffie te kunnen bereiden.

  Deze mobiele espressobars zien er stuk voor stuk prachtig uit en zorgen voor een professionele en sfeervolle uitstraling op jouw evenement.

  Barista Breda zal altijd in overleg met de opdrachtgever bepalen welke mobiele koffiebar het beste bij het evenement past.

  Kennis

  Als je een barista inhuurt in Breda en omgeving kun je er zeker van zijn dat ze buiten passie voor de koffie ook veel kennis hebben. Ze kunnen je alle ins en outs over koffie vertellen en adviseren je graag hoe je de koffie het beste op je evenement kunt presenteren.

  Als je barista Breda inhuurt ben je zeker van kwaliteit, uitstraling, kennis en gastheerschap.

  Actueel

  COW Breda
  april 5, 2024

  Duurzaam ondernemen met Coffee on Wheels Breda, groenere toekomst met onze innovatieve aanpak

  Met het voorjaar in aantocht gaan we weer een leuk jaar tegemoet, waarin wij als Coffee on Wheels Breda ons blijven onderscheiden in kwaliteit, gastheerschap en hospitality. We hebben 2023…