Arnhem

06 –8182 4751

marcel.smelt@coffeeonwheels.nl

Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Na de aanschaf van een espressomachine bij De Espressowinkel van Joost in Velp , kregen we een tip om gebruik te maken van Marcels diensten tijdens de opening van ons koffiehuis in Alverna.
  Die tip was goud waard. Net als Marcel! Wat een top kerel. Niks is te veel, en hij is de rust zelf! Bedankt.
  Tot gauw.

  Sem DunkesKringloopwinkel & Koffiehuis te Alverna

  Nogmaals bedankt voor je donatie en voor aanwezigheid tijdens onze opening, we hebben een erg leuke dag gehad en hebben allemaal erg van de koffie genoten!

  Jort DijkstraDierentehuis De Hof van Ede

  We hebben zeker leuke reacties gehad. Heel fijn dat we dit konden doen voor de maatregelen weer aangescherpt werden. Ook over jou zijn we meer dan tevreden. Echt goede koffie en prima gastheerschap. Ik heb jou aanbevolen bij onze buren van Emerson Flow voor als ze een barista nodig hebben!
  Nogmaals bedankt voor de goede service en ik hoop tot ziens!

  MoniqueEmerson Fluid te Ede

  Barista Marcel verwelkomde mijn gasten, het was zeker geslaagd. En wat een leuke aankleding had je! Echt een compleet plaatje... Veel succes met je leuke onderneming.

  Peter OgteropZonz Sunsails Apeldoorn

  Marcel is een uitstekend gastheer en barista, Hij heeft er plezier in om het anderen naar de zin te maken met een goede kop koffie. Dat werkt vanuit passie en betrokkenheid. Marcel is toegankelijk en maakt tijd voor persoonlijk contact.

  Henk LangerakChristelijke Hogeschool Ede

  Hoi Marcel, dank voor je attente app. Dank voor de fantastische aftrap van deze speciale dag voor mijn ouders. (65 jaar getrouwd). Het is ons allen heel goed bevallen. De mooie aankleding, de (h)eerlijkste koffie en cappuccino, een vakkundige barista en hele fijne uitstraling. Voor ons allen voor herhaling vatbaar. Dank daarvoor. Je hebt een fijne bijdrage geleverd. Top.

  Fam. Van de Leur, Zevenaar

  Marcel, onwijs bedankt voor de geweldige service. We zullen je zeker aanbevelen bij onze vrienden en mochten we weer wat te vieren hebben dan zoeken we je graag weer op. We hebben een geweldige dag gehad. Mede dankzij jou. Dank!!

  Laura & Olav26 mei Persingen

  De rust zelve, begaan met wat hij doet en gewoon een fijne vent. Maar bovendien, Marcel organiseert het altijd nóg beter dan jij van hem vraagt. Marcel helpt je echt jouw product of evenement in de schijnwerper te zetten én heerlijke koffie natuurlijk.

  Wilfred VogdDrop Bar Events

  Beste Marcel, Wat was het een uitdaging de Barista Tour! Bedankt voor jouw enthousiasme én kundigheid als Barista. Nu tijd voor jezelf en wat Italiaanse kookinspiratie.

  T. van Aquooij

  Naast het maken van koffie van heerlijke kwaliteit, is Marcel ook nog eens een fantastische gastheer. Je merkt aan alles dat hij een fijne en zeer sympathieke man is en hij toont oprechte betrokkenheid en passie.

  Joy Boyhuys

  Bedankt voor de (h)eerlijke koffie op onze bruiloft, je geeft meer dan koffie!

  Annelene Simonse-Bloed

  Barista inhuren Arnhem | Marcel Smelt

  Wil je van jouw feest, evenement coffee Drive Thru echt een succes maken? Ga dan voor heerlijke koffie! Barista Arnhem regelt het graag voor je. Voor particulieren en bedrijven, komt Barista Marcel graag naar je toe in Arnhem en omgeving. Met zijn mobiele koffiekar, een stoere Piaggio Ape zorgt Barista Arnhem voor de mooiste en heerlijkste koffiemomenten op locatie. Voor de locaties waar de Piaggio van 1.30m breed net niet door de deur past heeft Barista Arnhem een mobiele koffiebar die door elke deur past!

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Waarom Barista Arnhem inhuren?

  “Een heer voor je gasten” zo omschrijft Barista Arnhem het gastheerschap van eigenaar Marcel Smelt. Samen met de opdrachtgever meedenken zodat hij de ultieme koffiebeleving kan creëren met zijn mobiele koffiekar is hem op het lijf geschreven. Als binnenkomer en aanspreekpunt op je evenement is Barista Arnhem in staat je gasten op een professionele manier te ontvangen, een verbinder bij uitstek.

  Waarom Coffee on Wheels?

  Een professionele Barista herken je aan zijn SCA diploma’s, de Barista’s van Coffee on Wheels zijn gediplomeerd en mede door hun levenservaring zorgen zij voor de perfecte sfeer! Met hun passie voor koffie én voor mensen staan ze bekend om hun heerlijke koffie en zijn zij een gastheer tot in de perfectie op je evenement.

  Kwaliteit

  Je vind het in alles terug: kwaliteit! Barista Arnhem zorgt ervoor dat jouw espresso, cappuccino of latte machiato gemaakt is van kwalitatief goede koffiebonen. Alles voor dat perfecte koffiemoment gegarandeerd door het vakmanschap van de Barista, de eerlijke koffiebonen van Zwartekoffie.nl en de totale uitstraling!

  Uitstraling

  Barista Arnhem heeft, als mobiele koffiebar,  de beschikking over een stoere koffie tuktuk: een Piaggio Ape. Deze mobiele espressobars zien er prachtig uit en zorgt voor een professionele en sfeervolle uitstraling op jouw evenement. Barista Arnhem zal altijd in overleg met de opdrachtgever bepalen welke uitstraling of aankleding het beste bij het evenement past. Zo is er altijd de mogelijkheid om óók bij slechter weer een promotie, presentatie of koffiemoment te doen. Barista Arnhem neemt dan een representatieve E-Z UP tent mee van 3,5 bij 4,5 meter!

  Kennis

  Naast een enthousiaste en betrokken werkhouding heb je met Barista Arnhem ook de laatste ins en outs over koffie paraat! Ze vertellen graag over hoe je de koffie het beste kunt presenteren op je event of evenement zo huur je met Barista Arnhem een gastheer, uitstraling en kwaliteit in!

  Regio

  Barista Arnhem is actief in de omgeving van Arnhem. Vanuit zijn woonplaats Ede is hij regelmatig Barista in Velp of Zevenaar. Koffie zetten in Lent of Doesburg is dan ook geen probleem als je Barista Arnhem wilt inhuren. De plaatsen Oosterbeek, Doorwerth en Heveadorp zijn een onderdeel van de gemeente Renkum en hier tref je Barista Arnhem dan ook regelmatig aan met zijn mobiele espressobar.

  Aan de Noord kant van de Veluwe en Posbank kun je van Schaarsbergen tot Hoenderloo onderweg Barista Arnhem tegenkomen waarna het een korte rit is naar huis in Ede via Otterlo.

  Actueel

  4 piaggio'sAlgemeenCOW AmsterdamCoW ArnhemCOW BredaCOW Den BoschCOW HaarlemCOW HeerenveenCOW RotterdamCOW Utrecht
  juni 14, 2022

  Coffee on Wheels vanaf nu een zelfstandig onderneming

  Vanaf 1 mei is Coffee on Wheels een zelfstandige onderneming van Casabarista. Reden voor deze nieuwe stap is de ontwikkeling van beide ondernemingen. Casabarista is inmiddels dé koffie speciaalzaak voor…