Amsterdam

06 – 5205 1192

dave@coffeeonwheels.nl

Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Warm gastheerschap, heerlijke koffie en prachtige presentatie van Coffee on Wheels Amsterdam.

  Marcel OlislagersAmsterdam

  Dave is an excellent barista with his own mobile espresso unit. He has a great attitude and love for his craft of coffee-making, it's wonderful to have him at any event. It puts participants at ease and provides them with excellent coffee. It also makes our events look high-class. We hired him multiple times for corporate events at our locations. Dave is extremely well-organized and flexible, he discusses all the details in advance and finds the best way to suit your wishes.

  Julia SkupchenkoAmsterdam

  Onze verrassingsbruiloft is mede door Dave van Coffee on Wheels Amsterdam geslaagd. Zijn gastheerschap, de overheerlijke koffie en de mooie "coffee on wheels piaggio" zorgde voor het ongedwongen festival sfeertje dat wij voor ogen hadden. Al onze gasten hebben het nog steeds over die heerlijke koffie van die vriendelijke barista.

  Leonie NuijenAmsterdam

  Ze hebben bij onze bruiloft de koffie thee, lunch en taart gedaan. En nog meer lekkere dingen. Heel vriendelijk en gastvrij. Alles was ook erg lekker. Ik raad ze zeker aan. Voor ons een dikke 10! Mochten wij ooit weer een groot feest geven. Zal ik ze zeker weer benaderen! Top service.

  Alice Meester MartineuAmsterdam

  Coffee on Wheels Amsterdam bedankt! Het was echt super, zelfs boven onze verwachtingen!
  Ons evenement werd enorm gewaardeerd en is zeker voor herhaling vatbaar!

  ABN-AMRO Amsterdam

  Barista inhuren Amsterdam | Coffee on Wheels

  Maak jouw evenement compleet door een barista uit Amsterdam in te huren. Een barista inhuren Amsterdam van Coffee on Wheels draagt bij aan de totale beleving van je evenement, of dit nu een festival, bruiloft, netwerkborrel of totaal iets anders is. Een barista inhuren van Coffee on Wheels levert je niet alleen heerlijke koffie op. Met een mobiele koffiebar zorg je ook nog voor een unieke aankleding van het evenement. De koffiebar kan een unieke Italiaanse Vespa Piaggio zijn, maar ook een verrijdbare bar.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Het belang van goede koffie op je evenement

  Koffie is voor ieder evenement een belangrijk aspect. Veel mensen drinken koffie en waarderen goede kwaliteitskoffie. Ook daarom kies je voor een barista inhuren Amsterdam. Iedereen heeft andere voorkeuren, de één drinkt het liefst een sterke espresso, waar een ander sneller neigt naar een goede latte macchiato. De barista’s van Coffee on Wheels weten precies hoe ze de perfecte kopjes koffie voor alle verschillende voorkeuren moeten zetten. Zo maak je indruk met heerlijke koffie en een mooie mobiele koffiebar.

  Vakkundige barista’s

  Een groot voordeel van een barista inhuren Amsterdam is dat je ervan op aan kunt dat de barista vakkundig is. Ze weten wat voor koffie ze zetten en hoe ze deze het lekkerst kunnen zetten. Daarnaast hebben ze verstand van de verschillende bonen en brandingsprocessen. Een barista van Coffee on Wheels wordt getraind om deze kennis op te doen en in te kunnen zetten. Ze hebben kennis van de koffies en koffiesoorten, weten hoe ze deze moeten serveren en kunnen jou en jouw gasten adviseren over het lekkerste kopje koffie.

  Kwaliteitskoffie van Coffee on Wheels

  Met een goede barista ben je er nog niet. De koffie van Coffee on Wheels wordt bewust gekozen en is van hoge kwaliteit. Er is voldoende variatie voor al je gasten om het ideale kopje koffie te kunnen serveren. Dit kopje koffie is van goede kwaliteit en zal ook daarom indruk maken op je gasten. Wie op een evenement kan genieten van een goed kopje koffie, zal het absoluut naar zijn of haar zin hebben. Ook daarom kies je voor een barista inhuren Amsterdam.

  Een authentieke mobiele koffiebar

  Als kers op de taart kies je voor de mobiele koffiebar. De Vespa Piaggio is een mooi Italiaans voertuig die een authentieke look geeft aan de koffiebar. Het kleine karretje zorgt voor een unieke uitstraling voor je koffie op je evenement, zonder dat het alle aandacht onttrekt. Het voegt iets toe, zonder de spotlight in te nemen. De heerlijkste koffie uit een unieke mobiele koffiebar, geserveerd door een getraind barista. Zo zorg je voor de totale beleving van koffie tijdens jouw evenement.

  Waarom Coffee on Wheels

  Een barista inhuren Amsterdam biedt jouw evenement dus kwaliteitskoffie, een unieke look en een vakkundig barista. Met Coffee on Wheels zorg je dat je met je koffie indruk maakt op je gasten. De beleving van koffie is een echt waardevolle toevoeging aan je evenement. Het maakt echt niet uit of dit een formeel of informeel evenement is. Een barista inhuren Amsterdam is zeker een goed idee.

  Actief in heel Amsterdam

  Coffee on Wheels Amsterdam is actief in de hele stad. Of je nu een event in het centrum, Noord, Zeeburg, Oost/Watergraafsmeer, Zuid-Oost, Zuider-Amstel, Oud-Zuid, Oud-West, De Baarsjes, Westerpark, Bos en Lommer, Slotervaart, Osdorp, Geuzenveld/Slotermeer of Westpoort organiseert, we voorzien je gasten graaf van de lekkerste koffie en warme dranken.

  Actueel

  4 piaggio'sAlgemeenCOW AmsterdamCoW ArnhemCOW BredaCOW Den BoschCOW Den HaagCOW HaarlemCOW HeerenveenCOW RotterdamCOW Utrecht
  juni 14, 2022

  Coffee on Wheels vanaf nu een zelfstandig onderneming

  Vanaf 1 mei is Coffee on Wheels een zelfstandige onderneming van Casabarista. Reden voor deze nieuwe stap is de ontwikkeling van beide ondernemingen. Casabarista is inmiddels dé koffie speciaalzaak voor…