Amstelveen

06 – 5205 1192

dave@coffeeonwheels.nl

Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Warm gastheerschap, heerlijke koffie en prachtige presentatie van Coffee on Wheels Amsterdam.

  Marcel OlislagersAmsterdam

  Dave is an excellent barista with his own mobile espresso unit. He has a great attitude and love for his craft of coffee-making, it's wonderful to have him at any event. It puts participants at ease and provides them with excellent coffee. It also makes our events look high-class. We hired him multiple times for corporate events at our locations. Dave is extremely well-organized and flexible, he discusses all the details in advance and finds the best way to suit your wishes.

  Julia SkupchenkoAmsterdam

  Onze verrassingsbruiloft is mede door Dave van Coffee on Wheels Amsterdam geslaagd. Zijn gastheerschap, de overheerlijke koffie en de mooie "coffee on wheels piaggio" zorgde voor het ongedwongen festival sfeertje dat wij voor ogen hadden. Al onze gasten hebben het nog steeds over die heerlijke koffie van die vriendelijke barista.

  Leonie NuijenAmsterdam

  Ze hebben bij onze bruiloft de koffie thee, lunch en taart gedaan. En nog meer lekkere dingen. Heel vriendelijk en gastvrij. Alles was ook erg lekker. Ik raad ze zeker aan. Voor ons een dikke 10! Mochten wij ooit weer een groot feest geven. Zal ik ze zeker weer benaderen! Top service.

  Alice Meester MartineuAmsterdam

  Coffee on Wheels Amsterdam bedankt! Het was echt super, zelfs boven onze verwachtingen!
  Ons evenement werd enorm gewaardeerd en is zeker voor herhaling vatbaar!

  ABN-AMRO Amsterdam

  Barista inhuren Amstelveen | Coffee on Wheels

  Elk evenement of bijeenkomst krijgt een unieke en originele twist door een mobiele espressobar in te huren voorzien van een gezellige en bedreven barista. Je gasten zullen verrast zijn door de aanwezigheid van een mobiele koffiebar van Coffee on Wheels. Met onze sfeervolle Italiaanse Piaggio’s kun je een barista inhuren Amstelveen op elk event en op elke gewenste locatie. Daarnaast zijn onze Piaggio’s ook nog eens een lust voor het oog!  De barista’s van Coffee on Wheels zijn goed getrainde gastheren die de fijnste kneepjes van het vak kennen. Zij voelen jouw evenement moeiteloos aan en dragen bij aan een goede sfeer! Met een barista en mobiele koffiebar van Coffee on Wheels voorzie je elke gelegenheid in de omgeving van Amstelveen van een shot positieve energie en een laagje gezelligheid. En natuurlijk een heerlijke kop verse koffie! Neem eens contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden om Coffee on Wheels in te zetten op jouw event.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  De mooiste mobiele espressobar

  Met een mobiele espressobar van Coffee on Wheels haal je koffie catering in huis die jouw event direct voorziet van een prachtig en gezellig stukje decor. Want of het nu gaat om een festival, verjaardag of bedrijfsfeest, zo’n mooie koffie tuktuk past in elke sfeer. En niet alleen is zo’n espressobar leuk om naar te kijken, wat dacht je van de heerlijke geur van verse koffie? Daar krijgt toch iedereen een lach van op zijn gezicht? Een mobiele koffiebar van Coffee on Wheels is volledig uitgerust en heeft geen elektriciteit nodig om te kunnen starten. Binnen enkele minuten worden de eerste koppen heerlijke espresso of cappuccino al gezet. De mobiele koffiebar van Coffee on Wheels is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor de traditionele en klassiek Italiaanse Vespa Piaggio uitvoering of een kleine verrijdbare bar voor binnenruimtes! Het is maar net wat het best past bij jouw event!

  De beste barista inhuren Amstelveen

  Helemaal gek zijn van koffie en met je ogen dicht de perfecte espresso, cappuccino of macchiato kunnen zetten. Het zijn zomaar wat eigenschappen waarmee je in aanmerking komt om barista te worden bij Coffee on Wheels. Voeg daaraan toe een flink shotje positieve energie en een romige laag vriendelijkheid en je bent een eind op weg om barista bij Coffee on Wheels te kunnen zijn! We leiden onze barista’s met veel aandacht op in het prachtige vak. Dat betekent een uitgebreide verdieping in koffie en de techniek van het zetten van een kop zoals het bedoeld is. Maar dat betekent ook dat we de nadruk leggen op service, vriendelijkheid en gastvrijheid. We zijn er bij Coffee on Wheels dan ook trots op dat onze klanten die een barista inhuren Amstelveen vaak aangeven dat onze blije barista’s een belangrijke reden voor hen zijn om steeds weer te kiezen voor koffie catering van Coffee on Wheels!

  Barista inhuren Amstelveen: vers gebrande en gemalen koffie

  Je zou het bijna vergeten met zo’n vriendelijke barista en zo’n prachtige mobiele koffiebar, maar uiteindelijk draait het bij het barista inhuren Amstelveen natuurlijk allemaal om de koffie! We zouden het bijna vergeten zijn! Onze liefde voor koffie zie je terug in onze bonen selectie, enkel de beste kwaliteit. En omdat we onze bonen kort voor jouw evenement pas branden en op locatie pas malen, benadert het eindresultaat perfectie! De volle geuren en rijke smaken van verse gebrande, vers gemalen koffie zijn onweerstaanbaar! En voor de mensen die deze heerlijke geuren wel kunnen weerstaan hebben we natuurlijk ook nog een heerlijke selectie aan thee en chocolademelk mee! Natuurlijk gaan we graag met je in gesprek over jouw event en jouw wensen. We staan voor je klaar om eens in gesprek te gaan en de mogelijkheden met je te bespreken!

  Actueel

  4 piaggio'sAlgemeenCOW AmsterdamCoW ArnhemCOW BredaCOW Den BoschCOW HaarlemCOW HeerenveenCOW RotterdamCOW Utrecht
  juni 14, 2022

  Coffee on Wheels vanaf nu een zelfstandig onderneming

  Vanaf 1 mei is Coffee on Wheels een zelfstandige onderneming van Casabarista. Reden voor deze nieuwe stap is de ontwikkeling van beide ondernemingen. Casabarista is inmiddels dé koffie speciaalzaak voor…