Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Lekkere koffie, prettig contact. Top!

  Arnoud Alting

  Voor een bedrijfsevent Coffee on Wheels Amersfoort gevraagd de koffie en iets lekkers erbij te verzorgen; het was heerlijke koffie en de verzorging was helemaal top!

  Marjolein Vos

  Vandaag was Coffee on Wheels aanwezig bij onze open dag. Zeer professionele uitstraling, prettig contact en bovenal heel veel blije mensen die hebben genoten van geweldig lekkere koffie! Heel graag tot een volgende keer!

  Arnoud AltingLori Murphy

  Barista inhuren Amersfoort | Coffee on Wheels Amersfoort

  Heb je een evenement of feestje het verschiet en wil je je gasten graag heerlijke koffie serveren? Dan kun je ter plekke een barista inhuren. Met een barista ter plaatse zullen je gasten een echt geluksmoment hebben en elke keer weer genieten van een heerlijk kopje koffie. Een barista op locatie deelt koffie uit aan iedereen die wel toe is aan een kopje koffie, of dit nu in de ochtend of in de middag is. Het maakt niet uit welke locatie het is, zo kan het een tentoonstelling zijn, een conferentie, een jubileumfeest, een personeelsfeest, noem maar op. Je kunt een barista ter plaatse hebben in een leuke of grappige koffiekar of in een speciaal aan koffie gewijde bar. Het is dus ook gelijk een leuke manier om je evenement te versieren!

  Coffee on Wheels Amersfoort
  Meer informatie of een afspraak maken?

  Serveer koffie bij allerlei soorten evenementen

  Coffee on Wheels Amersfoort kan ingehuurd worden voor elk evenement dat je maar kunt bedenken. Je kunt ter plaatse koffie verzorgen voor grote of kleine evenementen, formele of informele evenementen en zelfs zakelijke bijeenkomsten. Je kunt een barista op locatie inhuren voor bijvoorbeeld een branding van een nieuw product, een netwerkborrel of een conferentie. Als je uiteindelijk de beslissing maakt om op locatie koffie te serveren, zullen met de klant afspraken gemaakt worden over de manier waarop de koffie geserveerd wordt, welke koffie er allemaal geserveerd wordt en welke informatie er verstrekt wordt. Zo krijgt elke gast een onvergetelijke ervaring en maak jij zeker een goede indruk.

  Waarom een barista op locatie?

  Er zijn veel mensen die de dag beginnen met een heerlijk kopje koffie, mensen drinken koffie bij de lunch en zelfs in de namiddag wordt koffie gedronken voor een extra energieboost. Zoals je ziet, wordt dus eigenlijk gedurende de hele dag koffie gedronken. Zo kun je de hele dag door gebruik maken van een barista. Je kunt zelfs een barista op locatie inhuren voor een paar dagen achter elkaar. De reden dat een barista op locatie vaak zo succesvol is, is omdat koffie een belangrijk onderdeel is van het dagelijkse leven van veel mensen, dus ook op evenementen. Als je ervoor kiest een barista in te huren, zorg je ervoor dat je gasten de hele dag door van goede koffie kunnen genieten, ongeacht de soort koffie. Drink jij liever een Flat White, een cortado of toch gewoon een zwarte koffie?

  De expert in koffie

  Barista’s worden altijd opgeleid in alles wat je over koffie kunt leren. Barista’s zijn dan ook zeer professioneel en weten alles van koffie. Zo weten ze bijvoorbeeld hoe je een bepaald kopje koffie moet zetten en waar de karakteristieke smaak vandaan komt. Een barista kun je bijvoorbeeld vertellen hoe de koffiebonen gebrand worden, wat de verschillen zijn tussen de verschillende koffiesoorten en hoe je een bepaalde tekening in het koffieschuim kunt maken. Deze kennis zorgt ervoor dat elk kopje koffie perfect bereid wordt. Daarnaast kan de barista de gasten ook interessante weetjes vertellen die te maken hebben met koffie.

  Verwelkom jouw gasten

  Met een goede kop koffie kun je je gasten letterlijk een warm welkom heten. De barista zorgt ook altijd voor een extra stukje gastvrijheid. Dit betekent dat als er op je evenement een probleem is, ze altijd een oplossing kunnen vinden. Er kan bijvoorbeeld een koffiekopje vallen, een bezoekerskaart moet gescand worden of een folder van het bedrijf moet uitgedeeld worden. Als er geen koffie gemaakt wordt, kan de barista dus kleine klusjes overnemen en je helpen.

  Actueel