Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Warm gastheerschap, heerlijke koffie en prachtige presentatie van Coffee on Wheels Almere.

  Marcel OlislagersAmsterdam

  Dave is an excellent barista with his own mobile espresso unit. He has a great attitude and love for his craft of coffee-making, it's wonderful to have him at any event. It puts participants at ease and provides them with excellent coffee. It also makes our events look high-class. We hired him multiple times for corporate events at our locations. Dave is extremely well-organized and flexible, he discusses all the details in advance and finds the best way to suit your wishes.

  Julia SkupchenkoAmsterdam

  Onze verrassingsbruiloft is mede door Dave van Coffee on Wheels Almere geslaagd. Zijn gastheerschap, de overheerlijke koffie en de mooie "coffee on wheels piaggio" zorgde voor het ongedwongen festival sfeertje dat wij voor ogen hadden. Al onze gasten hebben het nog steeds over die heerlijke koffie van die vriendelijke barista.

  Leonie NuijenAmsterdam

  Ze hebben bij onze bruiloft de koffie thee, lunch en taart gedaan. En nog meer lekkere dingen. Heel vriendelijk en gastvrij. Alles was ook erg lekker. Ik raad ze zeker aan. Voor ons een dikke 10! Mochten wij ooit weer een groot feest geven. Zal ik ze zeker weer benaderen! Top service.

  Alice Meester MartineuAmsterdam

  Coffee on Wheels Amsterdam bedankt! Het was echt super, zelfs boven onze verwachtingen!
  Ons evenement werd enorm gewaardeerd en is zeker voor herhaling vatbaar!

  ABN-AMRO Amsterdam

  Barista inhuren Almere | Coffee on Wheels

  Organiseer je binnenkort een evenement in de omgeving van Almere? Dan is het zeker een aanrader om hier een barista op locatie voor in te huren. Een barista is vakman of vakvrouw met een grote koffiekennis die de lekkerste koffie op locatie, en natuurlijk ook thee, kan klaarmaken. Met een barista op locatie in Almere en op je evenement kun je de gasten verwennen met lekker vers bereide dranken zoals koffie en thee. De verzorging en catering blijft een belangrijk onderdeel van een evenement. Of je evenement nu klein of groot, formeel of informeel, een zakelijk- of privékarakter heeft, met een barista van Coffee on Wheels kies je voor kwaliteit.

  Coffee on Wheels Almere staat voor de ultieme koffiebeleving waarbij alles tot in de puntjes is verzorgd. We denken met u mee hoe dit koffiemoment er van A tot Z uit komt te zien. Met een achtergrond in de hotelwereld zit gastheerschap in ons DNA. Dit in combinatie met onze liefde voor koffie zorgt voor de ultieme koffiebeleving op zowel zakelijke als particuliere evenementen.

  Ben je benieuwd naar het inhuren van een barista op locatie van Coffee on Wheels voor je evenement in Almere of ergens anders in Nederland? Lees dan hieronder meer over het belang van koffie op je evenement en de koffie beleving die Coffee on Wheels aan je gasten kan bieden.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Koffie is een belangrijk onderdeel van elk evenement

  Koffie is een belangrijk drankje voor vele mensen. Waarschijnlijk ken je zelf al veel mensen die graag hun dag beginnen met een koffie of die een etentje afsluiten met een koffie. Koffie is voor veel mensen een drankje dat ze elke dag of elke week wel drinken. Daarom wordt het aanbieden van koffie op je evenement vaak erg gewaardeerd. Of het evenement in de ochtend, middag of avond plaatsvindt. Een verse koffie of thee zal altijd in de smaak vallen.

  Geef de gasten een goede koffie beleving met Coffee on Wheels

  Als je de gasten van je evenement in Almere, of ergens anders in Nederland, een van de beste koffie beleving wilt bieden, dan doe je dat door een barista op locatie in te huren van Coffee on Wheels. De barista weet namelijk veel af van koffie, kan hier veel over vertellen en kan uiteraard verschillende soorten koffie bereiden. Een barista op locatie kan niet alleen een lekker kopje zwarte koffie maken, maar kan ook inspelen op andere voorkeuren en speciale koffies maken zoals een latte, cappuccino, flat white, espresso, americano en nog veel meer. Verwen je gasten dus extra met een barista op locatie die allerlei lekkere koffie op locatie kan maken.

  Coffee on Wheels Almere wordt vaak ingezet als barista op evenementen zoals open dagen. Wilt u een barista inhuren voor een open dag in Almere? Dan is dat uiteraard mogelijk. Vul het bovenstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  De drie elementen van de koffie beleving van Coffee on Wheels

  Door Coffee on Wheels in te huren voor je evenement in Almere of waar dan ook in Nederland biedt je de gasten op het evenement een goede koffie beleving. Dat komt door drie belangrijke elementen die Coffee on Wheels biedt aan de gasten. Met de barista en koffie op locatie van Coffee on Wheels krijg je namelijk:

  Ten eerste staat er natuurlijk een barista op locatie klaar voor de gasten met veel koffiekennis. Deze vakman of vakvrouw een getrainde barista met veel koffiekennis. Niet alleen kan de barista een zwarte koffie bereiden, maar ook diverse andere koffie specialiteiten. Daarnaast kan de barista op locatie ook inspelen op het evenement. Kies daarom voor een barista op locatie in Almere van Coffee on Wheels.

  Onze koffies worden gemaakt met de beste koffiebonen. We selecteren twee keer per jaar een koffieboon die past bij het seizoen. Dit doen we in samenwerking met een aantal lokale koffiebranderijen. Daarnaast serveren we ook thee zoals hand geplukte Dilmah thee uit Sri Lanka, verse munt- en gemberthee. Daarnaast kunnen we op aanvraag koffiecocktails, chocolademelk, chai latte, ijskoffies en diverse soorten zomer- en winterspecials serveren.

  Daarnaast wordt de koffie op locatie gemaakt en geserveerd vanuit een authentieke mobiele koffiebar, namelijk een Piaggio Ape (tuk tuk). Of het om een beurs, bruiloft, bedrijfsfeest, opening, open dag, congres of ander evenement gaat. De vintage look van deze koffiebar maakt het voor bezoekers duidelijk dat daar de koffie te vinden is en maakt de koffie beleving natuurlijk helemaal af.

  Actueel

  4 piaggio'sAlgemeenCOW AmsterdamCoW ArnhemCOW BredaCOW Den BoschCOW HaarlemCOW HeerenveenCOW RotterdamCOW Utrecht
  juni 14, 2022

  Coffee on Wheels vanaf nu een zelfstandig onderneming

  Vanaf 1 mei is Coffee on Wheels een zelfstandige onderneming van Casabarista. Reden voor deze nieuwe stap is de ontwikkeling van beide ondernemingen. Casabarista is inmiddels dé koffie speciaalzaak voor…