Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Coffee on Wheels is een echte aanrader! Hendrik is een professionele barista en een uitstekende gastheer. De mobiele espressobar ziet er cool uit en trekt echt de aandacht. Dit gaan we zeker vaker doen!

  Peter BonekampAdviseur sociaal domein Bibliotheek Hengelo, Oldenzaal en Hof van Twente

  Coffee on Wheels Enschede is zeker een aanrader. Wat betreft sfeer, looks en smaak alleen maar lof! Hendrik maakt er een feestje van en speelt goed in op de sfeer, ook de vele verschillende smaken/keuzes! Het is een echt verwenmoment! En het hartje op de koffie maakt het helemaal af 😉

  Judith Toeters

  Hendrik's ervaring op gebied van koffie, zijn gastvrijheid en enthousiasme: alles bij elkaar een 10 out of 10 ervaring! Wij hebben Hendrik ingehuurd vanuit de organisatie Buckaroo voor de Webwinkelvakdagen, het grootste e-commerce evenement van de Benelux. Wij waarderen enorm hoe Hendrik bij de voorbereidingen van dit evenement heeft meegedacht wat betreft mogelijkheden op het gebied van koffie en een mooie uitnodigende koffiebar. Wat enorm meehelpt is dat Hendrik snel reageert en eventuele vragen of verzoeken kundig opvolgt. We zouden je zo weer inhuren, Hendrik! Ook binnen de organisatie (en daarbuiten) was iedereen laaiend enthousiast over je koffie en met hoeveel liefde je die bereidt.

  Evelina Lemmers-MolenaarMarketing & Communication Specialist at Buckaroo

  Coffee on Wheels Enschede heeft koffie geserveerd voor toekomstige bewoners tijdens een kijkdag op een nieuwbouwlocatie. De bewoners vonden het geweldig. Alles was super geregeld!

  PatrickStienstra Wonen

  Hendrik verzorgt vanuit met zijn mooie wagentje gezwind en gezellig echt heerlijke koffie en thee. Onze gasten vonden het erg leuk dus een absolute aanrader wanneer je iets anders wil dan koffie schenken uit een kan.

  Anne Mieke

  Heerlijke koffie, goede service en een mooie eyecatcher voor ieder evenement. Top geregeld!

  Philip VollenbroekOT&L Noord-Oost Twente

  Barista op locatie Almelo

  Koffie is in Nederland een zeer populaire en veel gedronken drank. Een heerlijk kopje koffie zal dus ook zeker gewaardeerd worden tijdens een evenement! Een barista op locatie zal het eigenlijk altijd wel goed doen, of het evenement nu een bruiloft, bedrijfsevenement, beurs, conferentie of familiebijeenkomst is. Ongeacht het soort evenement dat je plant, het inhuren van een barista op locatie Almelo is zeker een goede keuze.

  Barista - Coffee on Wheels Enschede
  Meer informatie of een afspraak maken?

  Waarom een barista inhuren?

  Er zijn veel redenen waarom je zou kunnen kiezen voor een barista op locatie in Almelo. Iemand die gespecialiseerd is in alles wat met koffie te maken heeft, heet een barista. Een barista kan voor jou het ideale kopje koffie zetten van hoogwaardige kwaliteit. Je favoriete koffiedranken, waaronder een espresso, latte macchiato of cortado, kunnen allemaal door een barista geserveerd worden. Het leuke van een barista is dat hij je kan inlichten over elke stap die komt kijken bij het zetten van koffie. Denk hierbij aan het aanplanten van de koffieplant, het plukken van de bonen, het roosteren en zelfs het gebruik van de espressomachine. Op deze manier krijg je de kans om alles te leren over een perfect kopje koffie, wat voor gasten erg interessant is.

  Een barista op locatie voor jouw evenement

  Door de beste koffie op locatie in Almelo kun je ervoor kiezen om een barista in te huren. Je kunt deze barista bij vrijwel elke soort bijeenkomst inzetten. Elk kopje koffie dat de barista maakt wordt met liefde gezet en gepresenteerd. Elke bezoeker kan genieten van een overheerlijk kopje koffie omdat aan elk laatste detail is gedacht. Een barista op locatie is de hele dag door in te zetten, want de meeste mensen drinken koffie op alle uren van de dag. Of je nu een opwekkend kopje koffie drinkt om de dag te beginnen of een ontspannend kopje om je middag af te sluiten. Hierdoor zal een barista op locatie het eigenlijk altijd wel goed doen.

  Koffie op locatie Almelo tijdens een beurs

  Door een kop koffie te geven aan de bezoekers van je stand, geef je ze het gevoel gewaardeerd te worden. Daarnaast zullen bezoekers zich gelijk bij jouw stand thuis voelen. Dit verhoogt de kans dat meer mensen bij je stand zullen stoppen en er langer zullen blijven. Een barista bij een stand verbetert ook de ambiance. Dit zorgt ook voor een gunstige indruk bij de bezoekers, het creëert namelijk een aangename en warme sfeer, wat zeker voordelig is voor je stand. Er zijn veel mogelijkheden om koffie op locatie Almelo in te zetten. Zo kun je bijvoorbeeld een aparte koffiebar bij je stand plaatsen of de barista neerzetten in een bar.

  Ervaar het beste kopje koffie

  Behalve dat je meer mensen naar je stand kunt trekken en voor een onvergetelijke ervaring zorgt tijdens een evenement, zijn er nog meer voordelen verbonden aan het inhuren van een barista. Zo zal bijvoorbeeld iedere kop koffie van de beste kwaliteit zijn. De koffiebonen zijn bijvoorbeeld van hoogwaardige kwaliteit en op de juiste manier gebrand. Je laat hierdoor een blijvende indruk achter op je bezoekers, terwijl je ze verrukkelijke koffie serveert. Wat de smaak van de koffie ook is, een kopje laten zetten door een barista die een expert is op zijn gebied en eersteklas koffiebonen gebruikt, betekent dat je het niet snel zult vergeten. Dit is een fantastisch tintje aan de totale ervaring op je evenement en zal door de aanwezigen zeer gewaardeerd worden.

  Actueel