Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Warm gastheerschap, heerlijke koffie en prachtige presentatie van Coffee on Wheels Amsterdam.

  Marcel OlislagersAmsterdam

  Dave is an excellent barista with his own mobile espresso unit. He has a great attitude and love for his craft of coffee-making, it's wonderful to have him at any event. It puts participants at ease and provides them with excellent coffee. It also makes our events look high-class. We hired him multiple times for corporate events at our locations. Dave is extremely well-organized and flexible, he discusses all the details in advance and finds the best way to suit your wishes.

  Julia SkupchenkoAmsterdam

  Onze verrassingsbruiloft is mede door Dave van Coffee on Wheels Amsterdam geslaagd. Zijn gastheerschap, de overheerlijke koffie en de mooie "coffee on wheels piaggio" zorgde voor het ongedwongen festival sfeertje dat wij voor ogen hadden. Al onze gasten hebben het nog steeds over die heerlijke koffie van die vriendelijke barista.

  Leonie NuijenAmsterdam

  Ze hebben bij onze bruiloft de koffie thee, lunch en taart gedaan. En nog meer lekkere dingen. Heel vriendelijk en gastvrij. Alles was ook erg lekker. Ik raad ze zeker aan. Voor ons een dikke 10! Mochten wij ooit weer een groot feest geven. Zal ik ze zeker weer benaderen! Top service.

  Alice Meester MartineuAmsterdam

  Coffee on Wheels Amsterdam bedankt! Het was echt super, zelfs boven onze verwachtingen!
  Ons evenement werd enorm gewaardeerd en is zeker voor herhaling vatbaar!

  ABN-AMRO Amsterdam

  Barista inhuren Aalsmeer | Coffee on Wheels

  Met een prachtige mobiele espressobar voorzien van een bedreven barista maak je jouw event of bijeenkomst in de omgeving van Aalsmeer gegarandeerd een doorslaand succes. Met de mobiele Coffee on Wheels koffiebar kan je een barista inhuren Aalsmeer voor elk event en op elke gewenste locatie. Ook zijn onze bars absoluut een lust voor het oog! Onze ervaren barista’s weten alles over koffie en zetten moeiteloos een perfecte kop! Daarbovenop zijn zij op en top gastheren die jouw evenement goed aanvoelen en van een (koffie)boost voorzien! De barista’s en mobiele koffiebars van Coffee on Wheels voorzien elke gelegenheid in de omgeving van Aalsmeer naast een kop heerlijke verse koffie ook nog eens van de nodige energie en een laagje gezelligheid. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om zo’n prachtige mobiele koffiebar van Coffee on Wheels in te schakelen voor jouw evenement? Neem vooral eens contact met ons op om verder te praten!

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Een unieke mobiele koffiebar

  Zo’n unieke mobiele koffiebar van Coffee on Wheels voorziet jouw event van op en top koffie catering en een gezellig en verrassend stuk decor. Want of het nu gaat om een festival, verjaardag of bedrijfsfeest, zo’n mooie koffie tuktuk past in elke sfeer. En niet alleen is zo’n koffiebar leuk om naar te kijken, wat dacht je van de heerlijke geur van verse koffie? Daar krijgt toch iedereen een lach van op zijn gezicht? Een mobiele koffiebar van Coffee on Wheels is volledig uitgerust en heeft geen elektriciteit nodig om te kunnen starten. Binnen enkele minuten worden de eerste koppen heerlijke espresso of cappuccino al gezet. De mobiele koffiebar van Coffee on Wheels is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor de traditionele en klassiek Italiaanse Vespa Piaggio uitvoering of een kleine verrijdbare bar voor binnenruimtes! Het is maar net wat het best past bij jouw event!

  De beste barista inhuren Aalsmeer

  Barista bij Coffee on Wheels word je niet zomaar. Allereerst moet je natuurlijk helemaal gek zijn van koffie en alles weten van het zetten van de perfecte espresso, cappuccino of macchiato. Voeg daar een flink shotje positieve energie en een romige laag vriendelijkheid aan toe en je bent een eind op weg om barista bij Coffee on Wheels te kunnen zijn! We leiden onze barista’s met veel aandacht op in het prachtige vak. Dat betekent een uitgebreide verdieping in koffie en de techniek van het zetten van een kop zoals het bedoeld is. Maar dat betekent ook dat we de nadruk leggen op service, vriendelijkheid en gastvrijheid. We zijn er bij Coffee on Wheels dan ook trots op dat onze klanten die een barista inhuren Aalsmeer vaak aangeven dat onze blije barista’s een belangrijke reden voor hen zijn om steeds weer te kiezen voor koffie catering van Coffee on Wheels!

  Barista inhuren Aalsmeer: vers gebrande en gemalen koffie

  Natuurlijk draait het bij het barista inhuren Aalsmeer uiteindelijk allemaal vooral om de heerlijke koffie. Je zou het zomaar kunnen vergeten met zo’n vriendelijke barista en zo’n prachtige mobiele koffiebar, maar uiteindelijk huur je Coffee on Wheels natuurlijk in om jouw event te voorzien van de lekkerste koffie. Onze liefde voor koffie zie je terug in onze bonen selectie, enkel de beste kwaliteit. En omdat we onze bonen kort voor jouw evenement pas branden en op locatie pas malen, benadert het eindresultaat perfectie! De volle geuren en rijke smaken van verse gebrande, vers gemalen koffie zijn onweerstaanbaar! En voor de mensen die deze heerlijke geuren wel kunnen weerstaan hebben we natuurlijk ook nog een heerlijke selectie aan thee en chocolademelk mee! Omdat elk event weer anders is, kan het een goed idee zijn om eerst eens de mogelijkheden met ons te bespreken. We zijn altijd bereikbaar voor een gesprek over jouw event en jouw wensen!

  Actueel

  4 piaggio'sAlgemeenCOW AmsterdamCoW ArnhemCOW BredaCOW Den BoschCOW HaarlemCOW HeerenveenCOW RotterdamCOW Utrecht
  juni 14, 2022

  Coffee on Wheels vanaf nu een zelfstandig onderneming

  Vanaf 1 mei is Coffee on Wheels een zelfstandige onderneming van Casabarista. Reden voor deze nieuwe stap is de ontwikkeling van beide ondernemingen. Casabarista is inmiddels dé koffie speciaalzaak voor…