Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Zeer bevlogen en enthousiaste barista die niet alleen lekkere koffie maakt maar ook nog eens flexibel was toen we een andere datum moesten prikken! Keurig op tijd en betrouwbaar! Aanrader

  SusanneDen Haag

  Ik kom Mark regelmatig tegen op de talloze events die in onze geweldige stad plaatsvinden. Mark neemt de tijd om een echt lekkere koffie voor je te maken, terwijl hij ondertussen een gezellig praatje met je maakt. Een enorme lieve, leuke Barista. Kan hem van harte aanbevelen op al je events!!!

  Daniëlle Berger BickDen Haag

  Onlangs Mark ingehuurd om de koffie (en thee) te verzorgen op een beurs. Wat een succes!
  Heerlijke koffie en een zeer gastvrije Barista;
  Safety First Coffee Second

  Dirk van BlijswijkDen Haag

  Casa Barista van Coffee on Wheels maakt de lekkerste espresso's, erg bedankt voor jullie positieve inzet vanochtend bij het Haags OndernemersHuis. Was Top!

  Gary Hartmann-HoudijkDen Haag

  Mobiele koffiebar Den Haag | Coffee on Wheels Den Haag

  Een mobiele koffie of barista bar is een fantastische toevoeging aan jouw evenement, want het zijn de details die het verschil maken. Coffee on Wheels Den Haag beschikt over verschillende bars die volledig zijn uitgerust om de lekkerste koffie specialiteiten te serveren. We beschikken tevens over een elektrische Piaggio die geen uitlaatgassen uitstoot en daarmee in binnenruimtes kan worden ingezet. Daarnaast beschikken we over een aantal kleinere verrijdbare bars. Hierdoor kunnen we op elke locatie de gasten kunnen voorzien van heerlijke koffie, thee en andere dranken. Dit kunnen we zowel binnen als buiten, zelfs als er geen stopcontact of aggregaat beschikbaar is.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Mobiele koffiebar op jouw evenement

  Of je nu een grootschalig evenement in Den Haag organiseert of een intieme bijeenkomst plant, of het nu formeel of informeel is, één ding is zeker: een heerlijke kop koffie is altijd een welkome toevoeging. Niet alleen ‘s ochtends verlangen mensen naar een oppepper, maar gedurende de hele dag en zelfs ‘s avonds staan ze in de rij voor een heerlijk kopje koffie van Coffee on Wheels Den Haag. We zetten onze sfeervolle Piaggio’s worden vaak in, maar in sommige gevallen past dit niet. Bijvoorbeeld wanneer het evenement in binnenruimte met krappe entree plaatsvindt. Daarom beschikken we over verschillende andere mogelijkheden zoals mobiele verrijdbare koffiebars en een elektrische Piaggio. Zo kunnen we je op zowel outdoor als indoor evenementen van dienst zijn.

  Een genietmomentje voor je gasten

  Dankzij de combinatie van onze hoogwaardige koffiebonen en de vaardigheden van onze barista’s kun je keer op keer genieten van een sublieme koffie ervaring bij onze mobiele koffiebars. Dit is precies wat je nodig hebt om je gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen. Mensen worden immers blij van koffie, vooral van kwaliteitskoffie. En blije gasten maken een evenement geslaagd. Dus waar wacht je nog op? Neem contact met ons op, deel je wensen en wij zorgen ervoor dat jouw gasten met een glimlach rondlopen.

  Als je een onvergetelijk evenement wilt organiseren, moet je ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes is verzorgd, en dat begrijpen wij als geen ander. Met onze ervaren barista’s en mobiele koffiebars kun je de catering met een gerust hart aan ons overlaten. Terwijl jij je bezighoudt met andere belangrijke zaken, kunnen jouw gasten genieten van verse cappuccino’s en latte macchiato’s, bereid door onze getalenteerde barista’s.

  Gastvrijheid op wielen

  Het inhuren van een barista met mobiele koffiebar in Den Haag is bij ons eenvoudig en stressvrij. Onze ervaren barista’s zorgen ervoor dat elk kopje koffie een kunstwerk op zich is. De liefde en zorg die ze in hun werk steken, is te zien en te proeven in onze mobiele koffiebar. Met heerlijke verse koffiebonen, een unieke mobiele koffiebar en vriendelijke, ervaren barista’s, kun je ervoor zorgen dat jouw gasten een onvergetelijke ervaring hebben. Als ervaren professionals weten wij hoe we ervoor kunnen zorgen dat jouw gasten meer dan tevreden huiswaarts keren. Het inhuren van een barista in Den Haag zal zeker het verschil maken!

  Actueel

  4 piaggio'sAlgemeenCOW AmsterdamCoW ArnhemCOW BredaCOW Den BoschCOW Den HaagCOW HaarlemCOW HeerenveenCOW RotterdamCOW Utrecht
  juni 14, 2022

  Coffee on Wheels vanaf nu een zelfstandig onderneming

  Vanaf 1 mei is Coffee on Wheels een zelfstandige onderneming van Casabarista. Reden voor deze nieuwe stap is de ontwikkeling van beide ondernemingen. Casabarista is inmiddels dé koffie speciaalzaak voor…