Je gasten of klanten ook in deze tijd verwennen met een heerlijke ambachtelijke koffie, dat kan prima tijdens een drive-thru. Je hoeft de auto niet uit, we houden 1,5 afstand en iedereen kan toch genieten van een heerlijke espresso, cappuccino of warme chocolademelk.

In dit blog geef ik je 4 tips van momenten waarop je een drive-thru koffiebar kan inzetten, zowel zakelijk als particulier.

1. Drive-thru bruiloft

Drive-Thru koffie

Trouwen in coronatijd vraagt om wat extra creativiteit maar als je die weet te vinden kun je alsnog een onvergetelijk dag creëren. Zo heb ik met Coffee on Wheels Amersfoort deel uit mogen maken van de bruiloft van Hilbert en Hermi.

Dit pasgetrouwde stel heeft voor hun gasten een drive-thru receptie georganiseerd op een feestelijk aangekleed parkeerterrein. Vanuit de toeterende auto’s werden ze gefeliciteerd en ontvingen ze de cadeaus. De gasten werden verwend met heerlijke taart en ambachtelijke bereide koffie in gepersonaliseerde mokken met de namen van het bruidspaar.

Op deze manier was het een onvergetelijk moment voor het bruidspaar en ook een moment waar ik met veel plezier op terugkijk.

2. Warm welkom drive-thru

De komende tijd zullen veel klanten hun producten online bestellen en afhalen bij de afhaalpunten. Om dit afhalen extra aantrekkelijk te maken kunnen we heerlijke warme koffie, thee of chocolademelk verzorgen voor je klanten terwijl ze in de auto langsrijden ‘warm welkom drive-thru’

Jullie geven de bestelde producten mee en wij geven de klanten een heerlijk kop koffie of een warme chocolademelk. Mochten er lange rijen staan dan zetten wij de mobiele espressobar bij de ingang zodat ze in ieder geval met iets warm kunnen wachten, een extra warm welkom.

3. Zakelijke drive-thru

Ook zakelijk snakken we naar ‘live’ events. Tijdens de aangescherpte maatregelen zien deze events er natuurlijk heel anders uit, maar nog steeds zijn er mogelijkheden.

Wat denk je van een drive-thru bioscoop voor je medewerkers op je parkeerterrein, een drive-thru personeelsfeest of een winter wonderland drive-thru.

Een perfecte gelegenheid voor koffie, thee, warme chocolademelk en eventueel wat lekkers.

Barista Amersfoort

4. Drive-thru verjaardag

Een drive-thru, de manier om toch nog wat leuks te maken van je verjaardag in deze coronatijd. De jarige staat buiten terwijl vrienden en familie langskomen in de auto. Wij verzorgen graag tijdens deze verjaardag een heerlijke bak koffie en gebak voor je gasten. De mobiele espressobar komt naar je huis en het feest kan beginnen!

Binnen de richtlijnen kunnen wij dus nog steeds zorgen voor een ultieme koffiebeleving op locatie.
Wil je dat we meedenken over een passend concept, neem dan gerust contact op met sascha@casabarista.nl.

Wil je de blogs, nieuws en tips van Coffee on Wheels Amersfoort niet missen, volg mij dan op LinkedIn of Facebook

Leave a Reply