Inmiddels ben ik alweer 6 jaar eigenaar van Coffee on Wheels Baarle-Nassau. In deze blog vertellen we je waarom we zo genieten van de Italiaanse manier van leven en de bijbehorende koffiecultuur en hoe we dit terug laten komen in ons werk.

Italiaans genieten

Italiaans genieten

Italië voelt voor ons als thuiskomen. De gemoedelijke sfeer, de rust in kleine, landelijke dorpjes tegenover de levendige drukte in de steden. Het veelzijdige aanbod van cultuur en in het zonnetje kunnen genieten van het heerlijke eten en drinken zorgen er voor dat we iedere keer weer volop genieten.

Natuurlijk is Italië ook het land van de koffie. Op iedere hoek van de straat zit wel een koffiebarretje. Heerlijk om daar ’s morgens rustig te gaan zitten met een cappuccino en een dolci en te zien hoe de Italianen op weg naar hun werk, staand aan de bar, hun eerste espresso drinken, snel de krant doorbladeren of met een bekende kletsen en na een snelle, 2e espresso hun weg vervolgen.

Passie voor koffie

passie voor koffie

6 jaar geleden besloot ik mijn liefde voor Italië en het genieten van koffie te combineren en zodoende zijn we gestart met koffie- en theecatering op locatie. De Italiaanse uitstraling van de Piaggio en het gebruik van cantuccini en amarettini bij de koffie maken de sfeer helemaal af.

Om mijn koffiekennis te vergroten heb ik diverse barista-opleidingen gevolgd en in 2019 een reis naar de koffieplantages in Colombia gemaakt om te zien hoe de koffiebessen groeien, geoogst en verwerkt worden tot het product waar we dagelijks mee werken.

Kwaliteit

barista kwaliteit

Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Een Italiaan drinkt liever minder koffie, maar wat hij drinkt moet wel topkwaliteit zijn. Deze gedachten houden we steeds vast. We kiezen daarom voor goede koffiebonen, nemen de tijd om de cappuccino op een goede manier te bereiden, zorgen er voor dat onze piaggio en werkplek altijd schoon en de uitstraling netjes is.

Als barista ben ik regelmatig gastvrouw of het eerste aanspreekpunt. Door altijd de kwaliteit voorop te stellen zijn we echt een meerwaarde voor je bedrijfsevenement, beurs of zakelijke bijeenkomst.

Past onze manier van werken bij jouw evenement, beurs, congres of zakelijke bijeenkomst?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op, dan kunnen we samen kijken wat het beste bij jullie past.

Wil je de blogs, nieuws en tips van Coffee on Wheels  Baarle-Nassau niet missen, volg ons dan op Facebook, LinkedIn of instagram.

 

Leave a Reply