Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Zeer bevlogen en enthousiaste barista die niet alleen lekkere koffie maakt maar ook nog eens flexibel was toen we een andere datum moesten prikken! Keurig op tijd en betrouwbaar! Aanrader

  SusanneDen Haag

  Ik kom Mark regelmatig tegen op de talloze events die in onze geweldige stad plaatsvinden. Mark neemt de tijd om een echt lekkere koffie voor je te maken, terwijl hij ondertussen een gezellig praatje met je maakt. Een enorme lieve, leuke Barista. Kan hem van harte aanbevelen op al je events!!!

  Daniëlle Berger BickDen Haag

  Onlangs Mark ingehuurd om de koffie (en thee) te verzorgen op een beurs. Wat een succes!
  Heerlijke koffie en een zeer gastvrije Barista;
  Safety First Coffee Second

  Dirk van BlijswijkDen Haag

  Casa Barista van Coffee on Wheels maakt de lekkerste espresso's, erg bedankt voor jullie positieve inzet vanochtend bij het Haags OndernemersHuis. Was Top!

  Gary Hartmann-HoudijkDen Haag

  Barista inhuren Rijswijk

  Als je een bijzonder evenement wilt neerzetten dan zul je de verwachtingen van je gasten moeten overtreffen. Er is een manier waarmee je het merendeel van je gasten meer dan tevreden zult stemmen. Juist! Goede koffie. Je kunt via ons gemakkelijk een professionele barista inhuren voor Rijswijk en het gebied daaromheen. Niet alleen de barista zal op locatie verschijnen, maar natuurlijk ook de vintage ogende mobiele koffiebar. Dit is absoluut een must voor op jouw event want de mobiele koffiebar zorgt voor een speels decor terwijl de vakkundige barista jouw gasten op locatie in Rijswijk van de meest lekkere koffietjes voorziet.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Een barista inhuren in Leidschendam en omstreken voor iedere gelegenheid

  Er is natuurlijk een breed scala aan evenementen waarvoor je een barista in kunt huren. Je kunt hierbij denken aan een formeel netwerkevent, maar ook zeker aan een gezellig bedrijfsfeest of als toevoeging aan jouw stand op een belangrijke beurs. Een lekker kopje koffie komt natuurlijk altijd als geroepen, want wie wordt daar nu niet gelukkig van? Niet alleen aan het begin van de dag snakken mensen naar koffie, maar gedurende de hele dag. Een mobiele koffiebar inclusief barista komt op haast ieder event in en rond Leidschendam dus wel goed van pas.

  Wij geven gehoor aan al jouw wensen

  Wanneer het aankomt op koffie heeft ieder mens natuurlijk een eigen persoonlijke voorkeur. De ene persoon drinkt het liefst de gehele dag door een overheerlijke latte macchiato met zo’n dikke schuimlaag, terwijl de ander de voorkeur geeft aan een sterk shot espresso. Als jij voor jouw event een barista wil inhuren in de omgeving van Rijswijk of Voorburg dan bepaal jij natuurlijk hoe ruim de keuze is waaruit jouw gasten kunnen kiezen. Wat betreft ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Een ding is echter zeker, een overheerlijk kopje koffie wordt het sowieso.

  Professionele barista inhuren rondom Voorburg

  Als je een evenement organiseert wil je wat moois neerzetten en jouw gasten een bijzondere ervaring bezorgen. Daarom is het belangrijk dat je de juiste mensen inhuurt die deze ervaring ook op een unieke manier kunnen verwezenlijken. In het geval van een barista vinden wij het heel belangrijk dat vakkundigheid en service met een glimlach ten alle tijden voorop staan. Huur een van onze barista’s in voor jouw event in omgeving Leidschendam en zij helpen jou om een toffe beleving neer te zetten die jouw gasten niet snel gaan vergeten.

  Zorgeloos genieten van jouw event in omgeving Voorburg

  Als je een evenement organiseert dan komen daar natuurlijk al genoeg taken en verantwoordelijkheden bij kijken. Je wilt je op het moment suprême dus ook geen zorgen hoeven maken over zaken als de kwaliteit van de koffie. Dit is gelukkig ook nergens voor nodig! Doordat wij alleen maar werken met gecertificeerde biologische bonen van hoge kwaliteit en de meest kundige barista’s kunnen wij jou ervan verzekeren dat elk kopje koffie, of het nu een cappuccino of een latte macchiato betreft, voortreffelijk zal smaken. Twijfel dus niet langer en zorg dat jouw event in de omgeving van Voorburg onvergetelijk wordt door een van onze barista’s inclusief mobiele koffiebar in te huren.

  Een unieke koffiebeleving in Leidschendam, Rijswijk en Voorburg

  Als jij op jouw event een glimlach wil toveren op de gezichten van jouw gasten dan weten wij daar als geen ander raad mee. Persoonlijke service gecombineerd met koffie van hoge kwaliteit, een deskundige barista en een unieke koffiebar geven jouw event ongetwijfeld die finishing touch. Wil jij jouw gasten die unieke experience geven door het inhuren van een barista in Leidschendam, Rijswijk of Voorburg dan moet je natuurlijk bij ons zijn.

  Actueel

  koffiecatering Den HaagCOW Den Haag
  maart 28, 2022

  1 april bestaat Coffee on Wheels Den Haag 10 jaar!

  Het is bijna zover, 1 april bestaat Coffee on Wheels Den Haag 10 jaar! Een mijlpaal die we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. De afgelopen 10 jaar hebben we…