Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Zeer bevlogen en enthousiaste barista die niet alleen lekkere koffie maakt maar ook nog eens flexibel was toen we een andere datum moesten prikken! Keurig op tijd en betrouwbaar! Aanrader

  SusanneDen Haag

  Ik kom Mark regelmatig tegen op de talloze events die in onze geweldige stad plaatsvinden. Mark neemt de tijd om een echt lekkere koffie voor je te maken, terwijl hij ondertussen een gezellig praatje met je maakt. Een enorme lieve, leuke Barista. Kan hem van harte aanbevelen op al je events!!!

  Daniëlle Berger BickDen Haag

  Onlangs Mark ingehuurd om de koffie (en thee) te verzorgen op een beurs. Wat een succes!
  Heerlijke koffie en een zeer gastvrije Barista;
  Safety First Coffee Second

  Dirk van BlijswijkDen Haag

  Casa Barista van Coffee on Wheels maakt de lekkerste espresso's, erg bedankt voor jullie positieve inzet vanochtend bij het Haags OndernemersHuis. Was Top!

  Gary Hartmann-HoudijkDen Haag

  Barista inhuren Haaglanden | Coffee on Wheels Den Haag

  Het huren van een barista in Haaglanden is de perfecte manier om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen. Met een professionele barista ter plaatse ben je verzekerd van heerlijke koffie en creëer je een bijzonder moment voor je gasten. Coffee on Wheels is de ideale keuze als je een barista wilt inhuren voor je evenement in Haaglanden, of ergens anders in Nederland. Wij bieden niet alleen een bekwame barista, maar ook een sfeervolle mobiele koffiebar die de ambiance versterkt. Of je evenement nu groot, klein, formeel of informeel is, het huren van een barista die ter plaatse verse koffie bereidt, wordt altijd gewaardeerd door je gasten.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Een sfeervolle toevoeging aan je event

  Koffie is een drank die de meeste mensen waarderen, en bij evenementen is het vaak de eerste keuze voor gasten. Daarom is het een uitstekend idee om een barista in te huren voor je evenement in Haaglanden. Hiermee verzeker je jezelf niet alleen van een gastvrije en gezellige barista op locatie, maar bied je je gasten ook koffie vanuit een charmante mobiele koffiebar. Of je evenement nu in de ochtend, middag of avond plaatsvindt, er is altijd wel behoefte aan een heerlijk kopje koffie ter plaatse.

  Koffie komt in allerlei varianten, van eenvoudige zwarte koffie tot espresso, cappuccino en latte. Onze barista’s zijn bedreven in het bereiden van verschillende koffiestijlen en kunnen aan de wensen van je gasten voldoen, of ze nu een klassieke koffie of een complexe cappuccino verlangen.

  Ultieme Koffie ervaring met Coffee on Wheels

  Bij Coffee on Wheels bieden we niet alleen een gastvrije barista en heerlijke koffie voor je evenement, maar ook een stijlvolle mobiele koffiebar in de vorm van een Tuk Tuk Piaggio. Onze barista’s zijn koffie experts die alles weten over verschillende koffievarianten. Ze kunnen koffie bereiden met verschillende soorten koffiebonen en zorgen ervoor dat de koffie op locatie perfect wordt geserveerd aan je gasten.

  Gecertificeerde koffiebonen

  Onze koffie is niet alleen heerlijk, maar ook gemaakt van biologisch gecertificeerde koffiebonen van de hoogste kwaliteit. De combinatie van deze hoogwaardige bonen en de expertise van onze barista’s zorgt voor een uitmuntende koffiebeleving voor je gasten, allemaal vanuit onze gezellige koffiebar.

  Eyecatcher op je event

  Onze mobiele koffiebar in de vorm van een Tuk Tuk Piaggio voegt een extra vleugje stijl toe aan je evenement. De barista bereidt de koffie in deze vintage en authentieke koffiebar en serveert deze aan je gasten. De herkenbare koffiebar trekt de aandacht van je gasten en wijst hen de weg naar de heerlijke koffie.

  Actueel

  koffiecatering Den HaagCOW Den Haag
  maart 28, 2022

  1 april bestaat Coffee on Wheels Den Haag 10 jaar!

  Het is bijna zover, 1 april bestaat Coffee on Wheels Den Haag 10 jaar! Een mijlpaal die we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. De afgelopen 10 jaar hebben we…