Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Vriendelijk, heerlijke koffie/thee/chocomel en lekker snel. Daar houden we van. Wij weten Coffee on Wheels voor een volgend event weer te vinden!

  Syfra van de LooAmersfoort

  Sascha heeft met zijn heerlijke koffiespecialiteiten, thee en warme choco 2 dagen op ons bedrijfsevent gestaan. De reacties van de deelnemers waren erg enthousiast. We weten Sascha voor een volgend event zeker weer te vinden! Dank je wel voor je enthousiasme en gezelligheid.

  Esther AalbertsAmersfoort

  De reacties van onze gasten op de koffie na onze trouwdienst waren heel enthousiast, het was een schot in de roos! Sasha maakt er echt een beleving van.

  Timo van GroeningenAmersfoort

  Wij hebben Coffee on Wheels gehuurd voor een bruiloft en het was echt perfect! Sascha is heel aardig en behulpzaam, en heeft enorm meegedacht het hele weekend. Verder was de koffie heerlijk, en waren alle gasten hier heel blij mee! Dus zeker een aanrader.

  Claar MeerstadtAmersfoort

  Barista inhuren Emmeloord | Coffee on Wheels Heerenveen

  Een barista met mobiele koffiebar is een goede toevoeging op ieder soort evenement. Van verjaardagen, bruiloften tot zakelijke evenement. Op een beurs, als je je wilt onderscheiden van de massa van andere stands, is een eigen barista inhuren de manier. Gasten worden met een vriendelijke en gastvrije houding begroet door een professionele barista, waarbij de barista de gasten voorziet van een koffie of andere warme drank na keuze. Door de sfeer die de barista creëert, zullen meer geïnteresseerden je stand bezoeken en kun je op een laagdrempelige manier in contact komen met zowel nieuwe als oude klanten. Een mobiele koffiebar of een leuke koffietruck zijn daarnaast niet alleen uitstekende sfeermakers, maar ook geweldige aanvullingen op ieder soort evenement.

  Coffee on Wheels Heerenveen
  Meer informatie of een afspraak maken?

  Een barista inhuren voor jouw evenement

  Het woord “barman” is in het Italiaans “barista”. In de wereld van vandaag wordt een barista inhuren Emmeloord meestal gezien als het inhuren van iemand die uitgebreide kennis heeft van de kunst om koffie van hoge kwaliteit te maken. Een barista kan zijn fantasie gebruiken bij het bereiden van het lekkerste kopje cappuccino, espresso of een andere warme drank. Barista’s beschouwen de bereiding van koffie als een kunstvorm. Barista’s zijn grote liefhebbers van koffie en hebben hier dan ook veel kennis over. Daarnaast zijn het echte gastheren en ze verzorgen ook de bar. Dit alles zorgt voor een unieke koffie ervaring bij je gasten.

  Alleen de beste kwaliteit

  Wanneer je een barista inhuurt met een koffie tuktuk, een mobiele espressobar of Piaggio, kies je voor enkel de beste kwaliteit. Barista’s gebruiken koffiebonen van de hoogste kwaliteit en machines van het zwaarste kaliber. Een barista inhuren Emmeloord is mogelijk bij de meest uiteenlopende evenementen. Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft, jubileum, een zakelijk evenement als een open dag of beursdeelname. Een barista is niet zomaar iemand die een kopje koffie voor je zet, de barista ervaring richt zich eerder op het verzorgen van een koffie moment dat een positieve indruk achterlaat bij je gasten. Gaat het om een zakelijk evenement? Een barista heeft op zakelijke evenementen een behoorlijke aantrekkingskracht op je gasten. Je kunt met het inhuren van een barista een positieve draai geven aan je evenement.

  De voordelen van een barista op locatie

  Welke voordelen heeft een barista inhuren Emmeloord voor je feest of evenement? Om te beginnen is het inhuren van een mobiele espressobar een originele aanvulling op het evenement dat je organiseert, want verrassend genoeg is het nog iets wat in Nederland vrij zelden gedaan wordt. Daardoor is het een inventieve toevoeging aan het evenement dat je aan het plannen bent. Dat maakt een barista inhuren ideaal voor een unieke aanvulling. Een druk evenement met koffie catering kan ook bijdragen aan interactie en discussie tussen je bezoekers, net zoals op veel werkplekken de koffieautomaat dient als verzamelplaats voor werknemers om tussen de diensten door met elkaar te praten.

  Een positieve reactie op jouw evenement

  Het inzetten van een koffiebar met barista zal veel enthousiaste reacties opleveren van de gasten die je evenement bijwonen. Als je een barista inhuurt voor je feest, kun je de gasten die van koffie houden een geweldige beleving geven, wat leidt tot positieve reacties. Je gasten zullen je niet snel meer vergeten en een goede ervaring als herinnering hebben, wat zeker voordelig is om jezelf op de kaart te zetten.

  Actueel

  4 piaggio'sAlgemeenCOW AmsterdamCoW ArnhemCOW BredaCOW Den BoschCOW HaarlemCOW HeerenveenCOW RotterdamCOW Utrecht
  juni 14, 2022

  Coffee on Wheels vanaf nu een zelfstandig onderneming

  Vanaf 1 mei is Coffee on Wheels een zelfstandige onderneming van Casabarista. Reden voor deze nieuwe stap is de ontwikkeling van beide ondernemingen. Casabarista is inmiddels dé koffie speciaalzaak voor…