Italiaans genieten. Kies maar, alles is even lekker!
Je gasten wat lekkers aanbieden bij de koffie, een warm onthaal kan niet zonder!
Al onze cannoli en biscotti zijn glutenvrij. Onze biscotti zijn daarnaast ook nog lactosevrij.
Prijzen zijn excl. 9% btw
Cannoli, wat in het Siciliaans klein buisje betekent, is een ware delicatesse. Rond de 9e en 11e eeuw werd de Cannoli voor het eerst gemaakt in Sicilië (naar alle waarschijnlijkheid in de stad Caltanissetta of Palermo) en is nu gelukkig ook op uw opdracht! De Cannoli wafel is gemaakt van amandelen met aan de binnenkant een laagje chocolade en aan de buitenkant afgewerkt met honing. Onze Cannoli is ook glutenvrij! De vulling is een crème-achtige room die in verschillende smaken verkrijgbaar is – waaronder de traditionele smaken ricotta en pistache.
Pistache cannoli is een krokant, amandel deegrolletje gevuld met romige creme, gemengd met fijngemalen pistachenoten. De vulling is nootachtig, zacht en licht zoet, afgewerkt met gehakte pistaches aan de uiteinden voor extra crunch en smaak.
Hazelnoot cannoli is een luxe Italiaans knapperige deegrol, gevuld met fluweelzachte crème verrijkt met geroosterde hazelnoten en een vleugje praliné. Elegant, nootachtig en intens van smaak.
Citroen cannoli is een fris en verfijnd Italiaans krokante deegrol, gevuld met romige creme. Lichtzoet, levendig en perfect in balans tussen romigheid en frisse citrus.
Een Amarena cannoli is een krokant, amandel deegrolletje gevuld met romige creme. De combinatie van zoet en licht zuur fruit geeft een verfijnde, fruitige smaak met een vleugje luxe.
Chocolade-amandel cannoli is een rijk en verfijnd Italiaans gebakje met een krokante deegrol, deels omhuld in chocolade. De vulling bestaat uit chocoladecreme. De combinatie van nootachtig, romig en intens chocolade maakt het een luxe smaaksensatie.
Een vanille-houtskool cannoli is een opvallende cannoli met een diepzwarte, krokante deegrol verrijkt met actieve kool. De vulling is een zijdezachte crème met delicate vanilletonen. Het contrast tussen de intense kleur en de zachte, romige smaak maakt deze cannoli zowel stijlvol als verrassend verfijnd.
Karamel zeezout cannoli is een krokant Italiaans gebakje gevuld met romige creme, verrijkt met zoete karamel en een vleugje zeezout. De combinatie van knapperig, romig, zoet en zout zorgt voor een rijke, uitgebalanceerde smaakbeleving.
Ricotta cannoli is een krokant Italiaans deegrolletje gevuld met romige, lichtzoete creme. Fris, zacht en traditioneel van smaak.
Al vanaf de eerste eeuw zijn de Italianen begonnen met het maken van Biscotti. Dit proef je dan ook zeker terug in onze Biscotti! De Biscotti is een amandelspijskoekje met een zachte kern en een stevige buitenzijde. Verkrijgbaar in meerdere smaken en allemaal glutenvrij – en ook lactosevrij!
Pistache biscotti, omhuld in gehakte pistachenoten en gevuld met amandelspijs, is een krokant koekje met een nootachtige smaak en een rijke, zoete vulling.
Amandelspijs koekje met amarena-kers is een zacht koekje gevuld met rijke amandelspijs, afgewerkt met een zoet-zure amarena-kers voor een verfijnde smaak.
Limoncello biscotti is een knapperig Italiaans koekje met een frisse, citroenachtige smaak, verrijkt met limoncello. Het heeft een subtiele zoetheid en een lichte citruskick, perfect voor een verfrissende traktatie bij koffie.
Amandel fijne biscotti is een krokant, lichtzoet Italiaans koekje, doordrenkt met de nootachtige smaak van amandelen. Het heeft een delicate textuur en is perfect om te dippen in koffie of thee
Based on 170 reviews