Piaggio Ape koffiebar

vlag-01-1024x29

Met een Piaggio Ape koffiebar maak je een feest van de koffie op je evenement of beurs. Bij Coffee on Wheels leveren we niet alleen koffiecatering, we denken ook aan de presentatie, smaak en kwaliteit. Een Piaggio Ape koffiebar op een evenement is altijd een goed idee. Wij leveren koffie van hoge kwaliteit, geserveerd door een vakkundig barista en dat vanuit een stijlvolle Piaggio Ape. Een totaalplaatje voor koffiecatering op locatie.

Barista's door heel Nederland en België

vlag-01-1024x29

De barista’s van Coffee on Wheels vind je door heel Nederland en Vlaams België. Door onze spreiding en netwerk kunnen we specifieke wensen invullen en is er altijd een barista. Met een mobiele vaak Vespa Piaggio barista bar én ook zonder de Vespa, een losse bar opstelling.

Coffee on Wheels Amsterdam

Dave van der Aar

Coffee on Wheels Den Haag

Mark Zevenbergen

Coffee on Wheels Rotterdam

Ton van Acquooy

Coffee on Wheels Utrecht

Ashton van der Kruijssen

Coffee on Wheels Haarlem

Maarten Bakker

Coffee on Wheels Den Bosch

Joop van Litsenburg

Coffee on Wheels Breda

Danny van der Kruijssen

Coffee on Wheels Heerenveen

Sascha van Rees

Coffee on Wheels Arnhem

Marcel Smelt

Coffee on Wheels Enschede

Hendrik van der Wal

Coffee on Wheels Amersfoort

Ron Siebeling

Coffee on Wheels Roermond

Ruben Kraak

Coffee on Wheels Eindhoven

Ivan Hrabinsky

Uw eigen Coffee on Wheels?

Coffee on Wheels ook op jouw locatie?

vlag-01-1024x29

De barista’s van Coffee on Wheels zijn in te zetten op iedere locatie en ieder evenement. Wij richten ons op kwaliteit. Kwaliteit van de koffie, het gastheerschap, de piaggio’s en de uitstraling. Samen met de opdrachtgever creëren wij een onvergetelijke beleving.

Beurzen en congressen

Zakelijke Evenementen

Open Dagen

Marketing & Branding

Particuliere evenementen

Kwaliteitskoffie

Het gaat bij ons om koffie, dus we leveren niet zomaar koffie. De koffiebonen die gebruikt worden voor de Piaggio Ape koffie zijn van hoge kwaliteit en vaak ook nog biologisch. De hoge kwaliteit van de koffieboon bepaalt natuurlijk ook de smaak van de koffie. We willen jou en je gasten, bezoekers of personeel een smaakvolle kop koffie kunnen serveren. Daar gebruiken we goede koffie voor, biologische koffie. En dat helpt altijd – want koffie is fijn, maar goede koffie is beter. Daar worden alle koffiedrinkers op jouw evenement gelukkiger van. Daarom kies je voor een Piaggio Ape koffiebar.

Iedere soort koffie is anders

Natuurlijk drinkt niet iedereen hetzelfde kopje koffie. De ene heeft een voorkeur voor een stevige espresso, waar de ander liever een cappuccino met extra melk en suiker drinkt. Dat weten we bij Coffee on Wheels natuurlijk maar al te goed. Daarom kun je van Piaggio Ape koffie verwachten dat er een passende koffie is voor de verschillende soorten koffie. Van een volle bak koffie tot een latte macchiato. Je hebt met een Piaggio Ape barista en koffiebar in ieder geval de keuze om al deze kopjes koffie te drinken.

Vanuit een Piaggio Ape geserveerd

Dat de koffiekwaliteit bij ons voorop staat is misschien logisch. Koffie is waar we goed in zijn. Maar we gaan verder dan dat. Een Piaggio Ape koffiebar is namelijk iets bijzonders. Het is een sfeervol voertuig van waaruit de koffie geserveerd wordt. De voorkant heeft slechts één wiel. Zo is het een flexibel voertuig. Verwacht dus ook geen grote truck, maar een stijlvol Italiaans voertuig, een echte sfeermaker. Een erg flexibel voertuig dat op de meeste plekken inzetbaar is, juist omdat de Piaggio zo compact is. De Piaggio Ape neemt dus nooit te veel ruimte in.

Een extra dimensie voor je evenement

Wel geeft de Piaggio Ape een extra dimensie aan de uitstraling. Het authentieke karretje past perfect bij de koffie die geserveerd wordt: hoge kwaliteit, eventueel biologisch en in alle varianten mogelijk. Als je een groter evenement organiseert, kan het zijn dat je meerdere Piaggio Ape koffiebars en barista’s nodig hebt. Dat is ook geen probleem. Dat is allemaal te regelen in overleg. Samen bepalen we hoe veel barista’s en koffiebars er nodig zijn om jou en jouw gasten, bezoekers of personeel te voorzien van koffie.

Op jouw locatie

De Piaggio Ape koffie serveer je op een locatie die jij inzet voor je evenement. Dat kan zowel binnen als buiten zijn. De Piaggio Ape is compact en flexibel en is daardoor goed in te zetten op verschillende locaties. Natuurlijk rijdt de koffiekar gewoon naar waar deze ingezet moet worden. Zo zorgen we samen dat jouw Piaggio Ape koffiebar en barista op de juiste locatie komen. Een Piaggio Ape barista hoort natuurlijk bij onze koffiecatering. Je hoeft dus niet zelf te serveren.

Alle soorten evenementen

Van beurs, congres of netwerkborrel. Een Piaggio Ape barista oogt altijd professioneel. Heerlijke koffie, netjes geserveerd door een vakkundig barista draagt bij aan de kwaliteit van je zakelijke evenement. Maar evengoed kun je een Piaggio Ape barista inschakelen voor een familiefeest, een buurtfeest of een verjaardag. Zowel op afgesloten en afgehuurde locaties als buitenlocaties kun je kiezen voor een Piaggio Ape koffiekar. Wij zijn er voor alle evenementen en op alle locaties. Voor zakelijke en particuliere organisatoren.

Vakkundig barista’s

Een Piaggio Ape barista is altijd voorzien van een barista die verstand van zaken heeft. De barista serveert uiteraard netjes de verschillende soorten koffie en doet dat vriendelijk. Maar onze barista’s kunnen jou en je gasten of bezoekers ook voorzien van adviezen over de koffie en meer vertellen over brandingsprocessen bijvoorbeeld. Zo dragen ze ook nog een stuk bij aan het sociale aspect van je evenement – wat welk evenement dat dan ook is.

Koffie, kennis en kwaliteit

Kortom, kies voor een Piaggio Ape koffiebar voor koffie van hoge kwaliteit, geserveerd door kundige barista’s vanuit een bijzonder voertuig. Dat is wat je kunt verwachten als je Coffee on Wheels kiest voor je koffiecatering. Voor iedere locatie, organisator en ieder evenement.