Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Zeer bevlogen en enthousiaste barista die niet alleen lekkere koffie maakt maar ook nog eens flexibel was toen we een andere datum moesten prikken! Keurig op tijd en betrouwbaar! Aanrader

  SusanneDen Haag

  Ik kom Mark regelmatig tegen op de talloze events die in onze geweldige stad plaatsvinden. Mark neemt de tijd om een echt lekkere koffie voor je te maken, terwijl hij ondertussen een gezellig praatje met je maakt. Een enorme lieve, leuke Barista. Kan hem van harte aanbevelen op al je events!!!

  Daniëlle Berger BickDen Haag

  Onlangs Mark ingehuurd om de koffie (en thee) te verzorgen op een beurs. Wat een succes!
  Heerlijke koffie en een zeer gastvrije Barista;
  Safety First Coffee Second

  Dirk van BlijswijkDen Haag

  Casa Barista van Coffee on Wheels maakt de lekkerste espresso's, erg bedankt voor jullie positieve inzet vanochtend bij het Haags OndernemersHuis. Was Top!

  Gary Hartmann-HoudijkDen Haag

  Koffie tuktuk Den Haag | Coffee on Wheels Den Haag

  Een koffie of barista tuktuk is een fantastische manier om je evenement net dat extra vleugje stijl te geven, want het zijn de details die het verschil maken. Coffee on Wheels Den Haag heeft diverse elegante modellen beschikbaar die volledig aangepast zijn om de lekkerste koffie te kunnen serveren. We beschikken over een elektrische tuktuk en kunnen daardoor op elke locatie koffie serveren. Zowel binnen als buiten, zelfs als er geen stopcontact of aggregaat beschikbaar is. Vanzelfsprekend serveren wij koffie van de hoogste kwaliteit.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Upgrade je event met een koffie tuktuk

  Natuurlijk staat hoogwaardige koffie altijd centraal in onze dienstverlening. Tegelijkertijd koesteren we onze tuk tuks (Piaggio’s), waar we enorm trots op zijn. Onze voertuigen zijn ware blikvangers en brengen een unieke sfeer met zich mee die je niet zo snel elders vindt. Simpelweg een unieke toevoeging aan je event. We worden vaak gevraagd in de regio Den Haag, maar onze tuk tuks reizen net zo gemakkelijk door heel Nederland.

  Eindeloze mogelijkheden

  Als je kiest voor Coffee on Wheels, kies je voor een vriendelijke barista, heerlijke koffie op locatie en een sfeervolle mobiele tuktuk koffiebar. Hiermee geef je jouw evenement in Den Haag een extra dimensie. Coffee on Wheels kan een barista met tuktuk op locatie verzorgen voor je evenement in Den Haag, maar ook voor evenementen elders in Nederland. De tuktuk is namelijk flexibel en de barista staat graag paraat op diverse soorten evenementen. Ongeacht de koffievoorkeuren van je gasten en de aard van je evenement, een barista van Coffee on Wheels staat klaar om ter plaatse koffie te bereiden

  Een barista staat voor vakmanschap

  Met Coffee on Wheels ben je verzekerd van hoogwaardige koffiecatering voor jouw evenement. Allereerst is onze barista ter plaatse een echte professional, die de gasten deskundig kan informeren over diverse koffievarianten. Dankzij deze expertise kunnen ze niet alleen uitstekend inspelen op de wensen van de gasten en de heerlijkste koffie ter plaatse bereiden, maar ze hebben tevens toegang tot een verscheidenheid aan koffiebonen en koffiestijlen. Hierdoor weet de barista ter plaatse precies hoe hij de koffie op de smaakvolste wijze moet klaarmaken en deze elegant aan de gasten kan serveren.

  Wat zijn jouw wensen?

  Bel ons, zodat we al je wensen kunnen bespreken. Bijvoorbeeld, waar vindt het evenement plaats? Is het binnen of buiten? Hoeveel gasten verwacht je? Hoeveel tuk tuks heb je nodig? Overweeg je naast koffie ook andere cateringopties? Op basis van deze informatie ontvang je een gedetailleerde offerte, zodat je achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

  Actueel

  4 piaggio'sAlgemeenCOW AmsterdamCoW ArnhemCOW BredaCOW Den BoschCOW Den HaagCOW HaarlemCOW HeerenveenCOW RotterdamCOW Utrecht
  juni 14, 2022

  Coffee on Wheels vanaf nu een zelfstandig onderneming

  Vanaf 1 mei is Coffee on Wheels een zelfstandige onderneming van Casabarista. Reden voor deze nieuwe stap is de ontwikkeling van beide ondernemingen. Casabarista is inmiddels dé koffie speciaalzaak voor…