Koffie foodtruck huren

vlag-01-1024x29

Koffie op een unieke manier serveren doe je met een barista koffie foodtruck. En dat kunnen wij voor je leveren. Je kunt bij Coffee on Wheels rekenen op een koffie foodtruck die precies weet hoe hij of zij koffie moet zetten. Onze koffie truck heeft niet alleen een barista met verstand van zaken, maar natuurlijk ook goede kwaliteit koffie. De koffie van Coffee on Wheels is vaak biologisch en van hoge kwaliteit. Genoeg redenen dus voor een koffie truck voor jouw evenement.

Barista's door heel Nederland en België

vlag-01-1024x29

De barista’s van Coffee on Wheels vind je door heel Nederland en Vlaams België. Door onze spreiding en netwerk kunnen we specifieke wensen invullen en is er altijd een barista. Met een mobiele vaak Vespa Piaggio barista bar én ook zonder de Vespa, een losse bar opstelling.

Coffee on Wheels Amsterdam

Dave van der Aar

Coffee on Wheels Den Haag

Mark Zevenbergen

Coffee on Wheels Rotterdam

Ton van Acquooy

Coffee on Wheels Utrecht

Ashton van der Kruijssen

Coffee on Wheels Haarlem

Maarten Bakker

Coffee on Wheels Den Bosch

Joop van Litsenburg

Coffee on Wheels Breda

Danny van der Kruijssen

Coffee on Wheels Heerenveen

Sascha van Rees

Coffee on Wheels Arnhem

Marcel Smelt

Coffee on Wheels Enschede

Hendrik van der Wal

Coffee on Wheels Amersfoort

Ron Siebeling

Coffee on Wheels Roermond

Ruben Kraak

Coffee on Wheels Eindhoven

Ivan Hrabinsky

Uw eigen Coffee on Wheels?

Coffee on Wheels ook op jouw locatie?

vlag-01-1024x29

De barista’s van Coffee on Wheels zijn in te zetten op iedere locatie en ieder evenement. Wij richten ons op kwaliteit. Kwaliteit van de koffie, het gastheerschap, de piaggio’s en de uitstraling. Samen met de opdrachtgever creëren wij een onvergetelijke beleving.

Beurzen en congressen

Zakelijke Evenementen

Open Dagen

Marketing & Branding

Particuliere evenementen

Koffie vanuit een foodtruck op jouw evenement

Een koffie truck is ongetwijfeld een unieke aanwinst voor je evenement. In een foodtruck festival past een koffie truck perfect in het plaatje en bij een zakelijk evenement is een barista foodtruck waarschijnlijk een opvallende pauzeplek. Hoe dan ook is een foodtruck koffie iets bijzonders. Er zijn weinig evenementen die zonder koffie kunnen. Je kunt het dan maar beter meteen goed aanpakken. Daarom kies je voor een barista truck. Je krijgt een foodtruck op je evenement en daar hoort een vakkundig barista bij. Dat is een mooie start.

Alle evenementen

Het maakt voor ons niet uit of je een zakelijk evenement, zoals een beurs of congres, organiseert of een tuinfeestje voor je verjaardag met vrienden en familie. Foodtruck koffie is overal in te zetten. Van straatfeest tot afgehuurde binnen locatie, overal in Nederland en zelfs over de grenzen. En met een barista foodtruck maak je ongetwijfeld indruk. Natuurlijk geniet je zelf ook van de heerlijke koffie die geserveerd wordt vanuit de koffie truck. Of je nu een particulier feestje geeft of een zakelijke beurs organiseert, bijna iedereen wordt wel enthousiast van een goede kop koffie.

Koffie van goede kwaliteit

En dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom zetten wij niet zomaar koffie vanuit de foodtruck koffie. Er wordt gewerkt met koffiebonen van hoge kwaliteit. Hoge kwaliteit bonen is een goed begin voor een lekker kopje koffie. Daarnaast zijn onze koffiebonen ook nog biologisch. De foodtruck koffie die wordt geserveerd door onze barista foodtruck is dus van hoge kwaliteit. Dat komt niet alleen door de koffiebonen, maar ook omdat onze barista’s precies weten hoe ze de koffie op de juiste manier moeten zetten.

Kwaliteit in alle soorten koffie

Want een sterke espresso is niet hetzelfde als een milde volle kop koffie. Voor de verschillende koffies zijn verschillende processen en bonen nodig om het ideale kopje koffie te kunnen zetten. En iedereen drinkt zijn of haar koffie weer anders. Dan is het wel zo fijn dat jij en jouw gasten of bezoekers hun ideale kopje koffie allemaal van hoge kwaliteit kunnen verwachten. Goede koffie is altijd een mooie basis voor een evenement, of het nu een verjaardag of een congres is.

Geserveerd door barista’s

De hoge kwaliteit bonen zijn de nodige basis voor het ideale kopje koffie, maar de barista in de foodtruck doet natuurlijk uiteindelijk het echte werk. Onze barista’s weten hoe ze iedere soort koffie goed kunnen zetten en serveren. Dat staat chique op je zakelijke evenement, maar is minstens zo prettig voor een informeel feestje met vrienden en familie. We genieten tenslotte allemaal van ons kopje koffie als dat goed gezet wordt.

Meer dan koffie serveren

Het is altijd fijn als iemand koffie voor je zet in plaats van dat je het zelf moet doen of pakken. Dat is mooi, maar een barista foodtruck kan meer dan dat. Natuurlijk hebben ze verstand van het zetten en serveren van de koffie, maar ook adviseren en informeren hoort bij de kwaliteiten. Wil je de foodtruck koffie aan de entree van je evenement? Dan kan de barista foodtruck je gasten of bezoekers ook welkom heten met een kopje koffie.

Waar jij dat ook wil

Een koffie foodtruck kan ingezet worden op allerlei evenementen en ook op verschillende locaties. Je kunt bijvoorbeeld een overdekte locatie hebben afgehuurd en hier je foodtruck koffie willen laten serveren, maar ook voor straatfeestjes kun je een barista foodtruck inschakelen. De barista foodtruck rijdt naar de geplande locatie met alle nodige koffiecatering spullen en zo snel kun je al je koffiecatering op je evenement hebben opgezet.

Kortom

Wil je goede biologische koffie op jouw evenement? Kies dan voor Coffee on Wheels. Wij leveren kwaliteitskoffie vanuit een foodtruck met een barista foodtruck. De foodtruck is een mooie aanwinst om te bekijken, de barista’s zijn vriendelijk en je kunt heerlijke koffie in alle varianten aanbieden aan je bezoekers of gasten. En daar geniet je zelf natuurlijk ook van.