Koffie fiets huren

vlag-01-1024x29

Huur een koffie fiets mét barista bij Coffee in Wheels. De koffie wordt door de barista op locatie geserveerd. Het maakt niet uit of je een informeel, particulier evenement organiseert of een formeel congres – of iets daarbuiten of tussen in. Met een koffie fiets van Coffee on Wheels zorg je hoe dan ook dat er goede koffie geserveerd wordt. Daarom kies je om ons in te schakelen. Wij leveren kwaliteitskoffie, geserveerd door één of meerdere vakkundig barista’s.

Barista's door heel Nederland en België

vlag-01-1024x29

De barista’s van Coffee on Wheels vind je door heel Nederland en Vlaams België. Door onze spreiding en netwerk kunnen we specifieke wensen invullen en is er altijd een barista. Met een mobiele koffie fiets of sfeervolle Italiaanse Piaggio.

Coffee on Wheels Amsterdam

Dave van der Aar

Coffee on Wheels Den Haag

Mark Zevenbergen

Coffee on Wheels Rotterdam

Ton van Acquooy

Coffee on Wheels Utrecht

Ashton van der Kruijssen

Coffee on Wheels Haarlem

Maarten Bakker

Coffee on Wheels Den Bosch

Joop van Litsenburg

Coffee on Wheels Breda

Danny van der Kruijssen

Coffee on Wheels Heerenveen

Sascha van Rees

Coffee on Wheels Arnhem

Marcel Smelt

Coffee on Wheels Enschede

Hendrik van der Wal

Coffee on Wheels Amersfoort

Ron Siebeling

Coffee on Wheels Roermond

Ruben Kraak

Coffee on Wheels Eindhoven

Ivan Hrabinsky

Uw eigen Coffee on Wheels?

Coffee on Wheels ook op jouw locatie?

vlag-01-1024x29

De barista’s van Coffee on Wheels zijn in te zetten op iedere locatie en ieder evenement. Wij richten ons op kwaliteit. Kwaliteit van de koffie, het gastheerschap, de piaggio’s en de uitstraling. Samen met de opdrachtgever creëren wij een onvergetelijke beleving.

Beurzen en congressen

Zakelijke Evenementen

Open Dagen

Marketing & Branding

Particuliere evenementen

De essentie van koffie

Of je nu de ochtend begroet met een evenement of de avond afsluit, velen koesteren het gezelschap van een kopje koffie. ‘s Ochtends helpt het je op gang te komen, terwijl velen na het avondmaal graag ontspannen met een kopje koffie, al dan niet vergezeld van een dessert. Het voegt een vleugje extra charme toe wanneer je niet simpelweg koffie uit een thermoskan of machine schenkt, maar een barista hebt die de koffie vanuit een sfeervolle koffie fiets voor je bereidt.

Koffie van voortreffelijke kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel als het op koffie aankomt. Om een smakelijke koffie te serveren, heb je hoogwaardige bonen nodig, en dat is precies wat wij gebruiken. Het huren van een koffie fiets betekent dat je kunt rekenen op uitstekende kwaliteit koffie, geserveerd vanuit een sfeervolle bar. De bonen die door de barista worden gebruikt, zijn van topkwaliteit. En dankzij de vaardigheden van een Coffee on Wheels barista wordt de koffie perfect bereid, wat resulteert in de lekkerste kopjes koffie.

Een kwestie van smaak

Natuurlijk heeft niet iedereen dezelfde voorkeur als het op koffie aankomt. Misschien ben jij een liefhebber van espresso, terwijl je collega, vriend(in) of familielid de voorkeur geeft aan een latte macchiato, of iets heel anders. Ook op het gebied van koffiebonen zijn er verschillende voorkeuren. Gelukkig kunnen we een variëteit aanbieden, zodat er voor elke gast, bezoeker en organisator een heerlijk kopje koffie beschikbaar is, ongeacht hun voorkeuren. Daar zorgt een barista voor.

Gastvrijheid en vakmanschap

Onze barista’s zijn getraind om een brede variatie aan koffiespecialiteiten te bereiden en te serveren. Of het nu gaat om een stevige kop koffie, een romige cappuccino of iets anders waar je zin in hebt, we kunnen het voor je maken. Natuurlijk staat vriendelijke service hoog in het vaandel. Onze barista’s kunnen zelfs je gasten verwelkomen met een kopje koffie. Bij Coffee on Wheels kun je altijd rekenen op perfect gezette koffie.

Meer dan alleen koffie schenken

Met onze service bieden we niet alleen een barista die koffie kan bereiden, maar ook een vriendelijke en sociale toevoeging aan je evenement of feest. Bovendien hebben onze barista’s kennis van koffie, meer dan alleen het zetten ervan. Ze kunnen advies geven over verschillende koffiesoorten en meer vertellen over het brandproces. Zo krijg je meer dan alleen geserveerde koffie. Een waardevolle toevoeging voor elk soort evenement, zowel privé als zakelijk.

Op elke locatie

Het huren van een koffie fiets is mogelijk op elke locatie. We bedienen heel Nederland en zelfs daarbuiten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor een koffie fiets en barista te bespreken. De precieze locatie is niet van belang, zolang de koffie fiets er maar kan komen. Of het nu gaat om overdekte locaties die zijn gereserveerd voor je evenement of gewoon in de buitenlucht, zoals bij een straatfeest, we kunnen overal koffie verzorgen. We zijn in staat om koffie te cateren op alle locaties, binnen en buiten, overal in Nederland en zelfs over de grens.

Voor iedereen

Het maakt voor ons niet uit wie het evenement organiseert. Of je nu je verjaardag viert met vrienden en familie in intieme kring en een koffie fiets in de tuin of op straat wilt hebben, of dat je een belangrijke netwerkborrel organiseert waarvoor je een koffie fiets wilt huren, het kan allemaal bij ons. Neem simpelweg contact met ons op voor de mogelijkheden. Samen kunnen we bekijken wat er mogelijk is.

We leveren dus hoogwaardige koffie. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het verzorgen van koffie, daar zijn onze barista’s voor. Het huren van een koffie fiets betekent dat je ook een professionele barista op je evenement hebt. Als er meer barista’s nodig zijn vanwege een grote verwachte opkomst, kunnen we dat ook regelen. We zijn beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven en kunnen overal in Nederland komen met een koffie fiets.