Koffie drive thru van Coffee on Wheels

Een koffie drive thru kun je bij ons op iedere locatie voor elkaar krijgen. Bij Coffee on Wheels zorgen wij voor jouw koffie drive thru, inclusief barista of barista’s. Dat hangt natuurlijk af van de grootte van het gezelschap dat je wil voorzien van een goed kopje koffie. Of meerdere kopjes koffie natuurlijk. Bovendien ontvangen wij je gasten. Door onze koffie drive thru in te schakelen op jouw locatie, laat je een hoop werk uit handen nemen. Wij zorgen dat de gasten ontvangen worden en verzorgen de koffie – dat is een zorg minder voor jou als gastvrouw of gastheer.

Barista's door heel Nederland en België

vlag-01-1024x29

De barista’s van Coffee on Wheels vind je door heel Nederland en Vlaams België. Door onze spreiding en netwerk kunnen we specifieke wensen invullen en is er altijd een barista. Met een mobiele vaak Vespa Piaggio barista bar én ook zonder de Vespa, een losse bar opstelling.

Coffee on Wheels Amsterdam

Dave van der Aar

Coffee on Wheels Den Haag

Mark Zevenbergen

Coffee on Wheels Rotterdam

Ton van Acquooy

Coffee on Wheels Utrecht

Ashton van der Kruijssen

Coffee on Wheels Haarlem

Maarten Bakker

Coffee on Wheels Den Bosch

Joop van Litsenburg

Coffee on Wheels Breda

Danny van der Kruijssen

Coffee on Wheels Heerenveen

Sascha van Rees

Coffee on Wheels Arnhem

Marcel Smelt

Coffee on Wheels Enschede

Hendrik van der Wal

Coffee on Wheels Amersfoort

Ron Siebeling

Coffee on Wheels Roermond

Ruben Kraak

Coffee on Wheels Eindhoven

Ivan Hrabinsky

Uw eigen Coffee on Wheels?

Coffee on Wheels ook op jouw locatie?

vlag-01-1024x29

De barista’s van Coffee on Wheels zijn in te zetten op iedere locatie en ieder evenement. Wij richten ons op kwaliteit. Kwaliteit van de koffie, het gastheerschap, de piaggio’s en de uitstraling. Samen met de opdrachtgever creëren wij een onvergetelijke beleving.

Beurzen en congressen

Zakelijke Evenementen

Open Dagen

Marketing & Branding

Particuliere evenementen

Kwaliteit, kennis en uitstraling

Bij onze koffie drive thru staan kennis, kwaliteit en uitstraling aan de basis. Je wil natuurlijk smakelijke koffie geserveerd hebben. Of het nu om een gewone koffie gaat of een cappuccino of weer iets anders. De koffiebonen die wij gebruiken zijn van goede kwaliteit en onze barista’s hebben de juiste kennis en vaardigheden in huis om hiermee het perfecte kopje koffie te zetten. Welke soort koffie dit ook is. Tot slot hebben wij een authentieke look met onze Vespa’s en Piaggio’s. De witte karren zorgen voor een mooie aankleding van ieder evenement.

Koffie drive thru wanneer je iets te vieren hebt

Je kiest voor onze koffie drive thru als je bijvoorbeeld iets te vieren hebt. Misschien wil je koffie drive thru voor bij je verjaardag, bruiloft of jubileum. Of je dit nu viert in het park of in de kerk – het kan allemaal. Misschien heb je liever je koffie geserveerd bij het stadhuis of op een andere trouwlocatie. Ook dat is bij onze koffie drive thru mogelijk. Een verjaardag in het park voorzien van koffie is natuurlijk ook geen probleem. Wat je ook te vieren hebt, wij kunnen heerlijke koffie op een goede en vriendelijke manier serveren en zijn ook nog gastvriendelijk.

Of als je juist niets te vieren hebt

Ook wanneer er juist even niet iets te vieren valt, bijvoorbeeld bij een uitvaart, kun je voor onze koffie drive thru kiezen. Of als je niets te vieren hebt, maar wel een evenement organiseert of gewoon een grote groep gasten over de vloer hebt. De koffie drive thru kan namelijk ook bij jou thuis voor de deur of in de straat geregeld worden. Van je voordeur tot je afgehuurde evenementenlocatie kun je ons inschakelen. Wij kunnen bovendien overal in Nederland naartoe komen, omdat we in het hele land barista’s met koffiekarren hebben. Zelfs in het buitenland is een mogelijkheid.

Daarom kies je voor Coffee on Wheels

Kortom, wij leveren koffie, kwaliteit, kennis en klantvriendelijkheid. We verzorgen niet alleen de koffie, maar tegelijkertijd ook je gasten. Bijvoorbeeld wanneer de barista de gasten meer kan vertellen over koffie. Ook wanneer er geen stroom is op jouw locatie, kunnen wij koffie schenken. Daar hoef je dus niet over te struikelen als je aan het plannen bent. Onze prijs is all-in, zodat je van tevoren precies weet waar je aan toe bent. Die transparantie werkt voor alle partijen wel zo prettig. Daarom kies je voor Coffee on Wheels.