Koffie auto huren

vlag-01-1024x29

Een koffie auto huren kan iedereen overal. De koffie wordt door de barista op locatie geserveerd. Het maakt niet uit of je een informeel, particulier evenement organiseert of een formeel congres – of iets daarbuiten of tussen in. Met een koffie auto van Coffee on Wheels zorg je hoe dan ook dat er goede koffie geserveerd wordt. Daarom kies je om ons in te schakelen. Wij leveren kwaliteitskoffie, geserveerd door één of meerdere vakkundig barista’s.

Barista's door heel Nederland en België

vlag-01-1024x29

De barista’s van Coffee on Wheels vind je door heel Nederland en Vlaams België. Door onze spreiding en netwerk kunnen we specifieke wensen invullen en is er altijd een barista. Met een mobiele vaak Vespa Piaggio barista bar én ook zonder de Vespa, een losse bar opstelling.

Coffee on Wheels Amsterdam

Dave van der Aar

Coffee on Wheels Den Haag

Mark Zevenbergen

Coffee on Wheels Rotterdam

Ton van Acquooy

Coffee on Wheels Utrecht

Ashton van der Kruijssen

Coffee on Wheels Haarlem

Maarten Bakker

Coffee on Wheels Den Bosch

Joop van Litsenburg

Coffee on Wheels Breda

Danny van der Kruijssen

Coffee on Wheels Heerenveen

Sascha van Rees

Coffee on Wheels Arnhem

Marcel Smelt

Coffee on Wheels Enschede

Hendrik van der Wal

Coffee on Wheels Amersfoort

Ron Siebeling

Coffee on Wheels Roermond

Ruben Kraak

Coffee on Wheels Eindhoven

Ivan Hrabinsky

Uw eigen Coffee on Wheels?

Coffee on Wheels ook op jouw locatie?

vlag-01-1024x29

De barista’s van Coffee on Wheels zijn in te zetten op iedere locatie en ieder evenement. Wij richten ons op kwaliteit. Kwaliteit van de koffie, het gastheerschap, de piaggio’s en de uitstraling. Samen met de opdrachtgever creëren wij een onvergetelijke beleving.

Beurzen en congressen

Zakelijke Evenementen

Open Dagen

Marketing & Branding

Particuliere evenementen

De basis met koffie

Of je nu in de ochtend begint met een evenement of juist ’s avonds, veel mensen vinden het fijn om er een kopje koffie bij te hebben. In de ochtend natuurlijk om op te starten en wakker te worden. En in de avond na het eten bijvoorbeeld genieten veel mensen van een koffie, al dan niet in combinatie met een toetje. Het geeft een extra charme als je dan geen koffie uit een thermoskan of automaat kunt pakken, maar een barista hebt die koffie voor je bereidt.

Heerlijke koffie van hoge kwaliteit

De kwaliteit van koffie is voor ons een belangrijke basis. Je hebt kwaliteitsbonen nodig om een lekkere koffie te kunnen serveren. En die gebruiken wij dan ook. Een koffie auto huren betekent dat je goede kwaliteit koffie kunt serveren. De bonen die een barista auto gebruikt zijn vaak biologisch en van hoge kwaliteit. En een barista van Coffee on Wheels weet de koffie goed te bereiden. Daardoor kunnen wij de lekkerste koffie garanderen.

Een kwestie van smaak

Natuurlijk heeft niet iedereen dezelfde voorkeuren voor koffie. Misschien houd jij meer van espresso en je collega, vriend(in) of familielid juist meer van een latte macchiato. Of weer iets heel anders. Ook qua koffiebonen kun je een andere voorkeur hebben. Daar valt dan ook variatie in te bieden. Zo is er voor elke bezoeker, gast en organisator een lekker kopje koffie te zetten. Ongeacht de voorkeuren van jouw gasten. Daar zorgt een barista voor.

Vriendelijk en vakkundig geserveerd

Onze barista’s zijn opgeleid om alle soorten koffie netjes te kunnen zetten en serveren. Zo kunnen ze van volle kopjes koffie tot cappuccino’s en alles wat je maar wil voor je zetten. Natuurlijk ook voor jouw gasten of bezoekers. Uiteraard kun je vriendelijke service verwachten. Zo kan een barista of kunnen meerdere barista’s je gasten ook ontvangen bij de entree met een kopje koffie. Het is maar net wat jij wil van een koffie auto huren. Je kunt in ieder geval rekenen op goed gezette koffie met een barista auto.

Meer dan koffie uitdelen

Daarmee bieden we niet alleen een barista die koffie kan zetten, maar ook een vriendelijke en sociale aanwinst voor je evenement of feestje. Bovendien hebben de barista’s verstand van koffie – meer dan van het zetten alleen. Ze kunnen jou en je gasten of bezoekers adviseren over de soorten koffie bijvoorbeeld. Of jullie meer vertellen over het brandingsproces. Zo heb je meer dan geserveerde koffie alleen. Een mooie extra voor elk soort evenement – particulier en zakelijk.

Op iedere locatie

Een koffie auto huren kan overal. We zijn inzetbaar in heel Nederland en zelfs daarbuiten. Je kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden voor een koffie auto en barista auto te bespreken. De precieze locatie maakt niet uit, zolang de koffie auto daar naartoe kan rijden. Dit kan op overdekte locaties zijn die zijn afgehuurd voor jouw evenement of gewoon in de buitenlucht, bijvoorbeeld voor een straatfeestje. In principe kunnen wij koffie cateren op alle locaties – binnen en buiten, overal in Nederland en zelfs over de grens.

Voor iedereen

Het maakt voor ons ook niet uit wie het evenement organiseert. Misschien vier je je verjaardag met vrienden en familie in kleine kring en wil je in de tuin of in de straat een koffie auto. Misschien heb je een belangrijke netwerkborrel waar je met een team in de organisatie zit en wil je daarom een koffie auto huren. Het kan bij ons allemaal. Neem gewoon contact op met ons voor de mogelijkheden. Samen kunnen we bespreken wat er kan.

Samengevat

Wij leveren dus hoge kwaliteit biologische koffie. Dat betekent niet dat je hiermee zelf aan de slag moet. Daarvoor hebben wij barista’s. Een koffie auto huren betekent dat je ook een barista op je evenement hebt. Zijn er meer barista’s nodig, omdat je veel mensen verwacht? Ook dat valt te regelen. We zijn in te schakelen voor particulieren en bedrijven en kunnen in heel Nederland komen met een koffie auto.