Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Zeer bevlogen en enthousiaste barista die niet alleen lekkere koffie maakt maar ook nog eens flexibel was toen we een andere datum moesten prikken! Keurig op tijd en betrouwbaar! Aanrader

  SusanneDen Haag

  Ik kom Mark regelmatig tegen op de talloze events die in onze geweldige stad plaatsvinden. Mark neemt de tijd om een echt lekkere koffie voor je te maken, terwijl hij ondertussen een gezellig praatje met je maakt. Een enorme lieve, leuke Barista. Kan hem van harte aanbevelen op al je events!!!

  Daniëlle Berger BickDen Haag

  Onlangs Mark ingehuurd om de koffie (en thee) te verzorgen op een beurs. Wat een succes!
  Heerlijke koffie en een zeer gastvrije Barista;
  Safety First Coffee Second

  Dirk van BlijswijkDen Haag

  Casa Barista van Coffee on Wheels maakt de lekkerste espresso's, erg bedankt voor jullie positieve inzet vanochtend bij het Haags OndernemersHuis. Was Top!

  Gary Hartmann-HoudijkDen Haag

  Coffee on Wheels Den Haag bij De Hofkar

  De eerste opnames van een gloednieuw seizoen van het televisieprogramma “De Hofkar” bij PowNed op NPO zijn achter de rug. In de aanloop naar de Europese verkiezingen neemt presentator Rutger Castricum lijsttrekkers mee in zijn taxi voor gesprekken over belangrijke Europese verkiezingsthema’s en hun persoonlijke leven. Welke boeiende lijsttrekkers zullen dit keer langskomen voor een praatje bij de koffie?

  Coffee on Wheels Den Haag mag ook dit seizoen (inmiddels al de vierde keer) de politieke gasten in De Hofkar voorzien van koffie. Dit doen we vanuit een sfeervolle Italiaanse Piaggio. Heeft u zelf interesse of meer informatie? Vul het formulier bovenaan deze pagina in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Wat doet Coffee on Wheels Den Haag

  Verras je gasten of klanten met heerlijke biologische koffie, waar je ook bent! Bij Coffee On Wheels Den Haag zijn we goed in het leveren van deze unieke ervaring.

  Of het nu in Den Haag is, elders in Nederland, of zelfs in Europa, wij zorgen voor de perfecte koffieservice op elke locatie. Onze piaggio’s zijn flexibel inzetbaar, aangedreven door elektra, gas of een aggregaat.

  Met passie en plezier bereiden we smaakvolle koffie voor jouw evenement, feest, opening, beurs of andere bijeenkomsten, zowel zakelijk als privé. Of het nu op kantoor, een eventlocatie, in de tuin, het bos of aan het strand is, wij zorgen ervoor dat jouw gasten genieten van onze heerlijke biologische koffie of thee.

  Wil je een koffieservice op maat die perfect aansluit bij je bedrijf of evenement? Neem dan contact met ons op via het informatieformulier. Wij staan klaar om je te helpen!

  Actueel

  koffiecatering Den HaagCOW Den Haag
  maart 28, 2022

  1 april bestaat Coffee on Wheels Den Haag 10 jaar!

  Het is bijna zover, 1 april bestaat Coffee on Wheels Den Haag 10 jaar! Een mijlpaal die we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. De afgelopen 10 jaar hebben we…