Barista op wielen

vlag-01-1024x29

Een charmante vintage Piaggio, omgebouwd tot een mobiele koffiebar, bemand door ervaren barista’s die de kunst van het koffiezetten tot in de perfectie beheersen. Dat is precies wat onze barista op wielen service te bieden heeft.

Barista's door heel Nederland en België

vlag-01-1024x29

De barista’s van Coffee on Wheels vind je door heel Nederland en Vlaams België. Door onze spreiding en netwerk kunnen we specifieke wensen invullen en is er altijd een barista. Met een mobiele vaak Vespa Piaggio barista bar én ook zonder de Vespa, een losse bar opstelling.

Coffee on Wheels Amsterdam

Dave van der Aar

Coffee on Wheels Den Haag

Mark Zevenbergen

Coffee on Wheels Rotterdam

Ton van Acquooy

Coffee on Wheels Utrecht

Ashton van der Kruijssen

Coffee on Wheels Haarlem

Maarten Bakker

Coffee on Wheels Den Bosch

Joop van Litsenburg

Coffee on Wheels Breda

Danny van der Kruijssen

Coffee on Wheels Heerenveen

Sascha van Rees

Coffee on Wheels Arnhem

Marcel Smelt

Coffee on Wheels Enschede

Hendrik van der Wal

Coffee on Wheels Amersfoort

Ron Siebeling

Coffee on Wheels Roermond

Ruben Kraak

Coffee on Wheels Eindhoven

Ivan Hrabinsky

Uw eigen Coffee on Wheels?

Coffee on Wheels ook op jouw locatie?

vlag-01-1024x29

De barista’s van Coffee on Wheels zijn in te zetten op iedere locatie en ieder evenement. Wij richten ons op kwaliteit. Kwaliteit van de koffie, het gastheerschap, de piaggio’s en de uitstraling. Samen met de opdrachtgever creëren wij een onvergetelijke beleving.

Beurzen en congressen

Zakelijke Evenementen

Open Dagen

Marketing & Branding

Particuliere evenementen

Barista op wielen van Coffee on Wheels

Wat is een barista op wielen precies? Een barista op wielen is een ware meester in alles wat met koffie te maken heeft. Deze koffiekunstenaar staat bekend om zijn expertise en wordt vaak liefkozend een koffiemeester genoemd. Espresso, cappuccino, latte macchiato en een scala aan andere koffiespecialiteiten behoren tot het vakgebied van een barista op wielen. Van het branden van de koffiebonen tot het verbouwen van koffieplanten, een barista weet alles over koffie. Bovendien kunnen ze al jouw vragen over koffie beantwoorden. Dankzij hun professionele bereidings- en serveertechnieken, ben je en jouw gasten verzekerd van de heerlijkste kop koffie.

Een eyecatcher op ieder evenement

Door een barista op wielen in te huren, geef je jouw bruiloft, beurs of congres een unieke touch. Gasten worden getrakteerd op een echt kopje koffie, bereid door een echte expert. De expertise van een vakkundig gezette espresso of latte macchiato wordt meteen geproefd. Daarnaast zorgt de aanwezigheid van een klassieke wagen waarin de koffie wordt bereid voor een sfeervolle toevoeging aan jouw evenement. Onze Italiaanse Piaggio koffiebar in originele staat is een ware eyecatcher die de aandacht trekt op elk feest of evenement!

Een barista op wielen op jouw locatie

Of je nu jouw bruiloft viert en jouw gasten wilt trakteren op heerlijke koffie, of een zakelijk evenement organiseert waarbij je een blijvende indruk wilt maken, een barista op locatie is altijd een goede keuze. Ook voor festivals is een originele Italiaanse Piaggio een welkome aanvulling. Of het nu in Nederland, België of Frankrijk is, Coffee on Wheels levert klassieke wagens met een barista op elke gewenste locatie.

Koffie van de hoogste kwaliteit

Wat kun je verwachten van een barista op wielen? Allereerst kunnen jouw gasten genieten van de heerlijkste kop koffie. De kwaliteit van de koffie, samen met de professionele bereidings- en serveertechnieken, garandeert een uitmuntende smaakervaring. Bovendien dient de klassieke wagen als prachtig decor, waardoor gasten meteen worden aangetrokken. Jouw gasten kunnen genieten van een scala aan koffiespecialiteiten, bereid door een ervaren barista. En als het kopje leeg is, hoef je alleen maar om een nieuwe te vragen!

Een unieke toevoeging

Het inhuren van een barista op wielen voegt een uniek element toe aan elk evenement: bruiloften, beurzen, congressen, feesten of festivals zullen nooit meer hetzelfde zijn zonder een barista. Bovendien zijn de meeste mensen dol op koffie en zullen ze altijd genieten van een vers kopje, gemaakt van de beste kwaliteit bonen door een gekwalificeerde barista. Daarnaast zijn onze Italiaanse Vespa’s en mobiele koffiebars echte blikvangers en dienen ze als perfect visitekaartje voor jouw bedrijf of evenement.

Altijd flexibel

Of je nu een feest hebt in België, een congres in Nederland of een bruiloft in Frankrijk, het inhuren van een barista op wielen op locatie is altijd mogelijk. De inzetbaarheid is zeer flexibel en je hebt volledige controle over waar de barista zijn plekje vindt. Vooral bij mooi weer is het geweldig als de klassieke wagen buiten kan staan. Wil je ook een sfeervolle Piaggio koffiebar met mobiele barista op jouw evenement? Neem dan contact op met Coffee on Wheels voor een onvergetelijke ervaring met koffie van absolute topkwaliteit, verzorgd door een professionele koffiemeester. Ontdek de mogelijkheden van een barista op locatie, boek deze unieke eyecatcher voor jouw bruiloft, beurs, congres, feest of festival en ervaar het zelf.