Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Zeer bevlogen en enthousiaste barista die niet alleen lekkere koffie maakt maar ook nog eens flexibel was toen we een andere datum moesten prikken! Keurig op tijd en betrouwbaar! Aanrader

  SusanneDen Haag

  Ik kom Mark regelmatig tegen op de talloze events die in onze geweldige stad plaatsvinden. Mark neemt de tijd om een echt lekkere koffie voor je te maken, terwijl hij ondertussen een gezellig praatje met je maakt. Een enorme lieve, leuke Barista. Kan hem van harte aanbevelen op al je events!!!

  Daniëlle Berger BickDen Haag

  Onlangs Mark ingehuurd om de koffie (en thee) te verzorgen op een beurs. Wat een succes!
  Heerlijke koffie en een zeer gastvrije Barista;
  Safety First Coffee Second

  Dirk van BlijswijkDen Haag

  Casa Barista van Coffee on Wheels maakt de lekkerste espresso's, erg bedankt voor jullie positieve inzet vanochtend bij het Haags OndernemersHuis. Was Top!

  Gary Hartmann-HoudijkDen Haag

  Barista inhuren World Forum | Coffee on Wheels Den Haag

  Coffee on Wheels Den Haag verzorgt wekelijks de koffiecatering op diverse (zakelijke) evenementen en beurzen. Zo hebben we al tijdens verschillende gelegenheden in het World Forum in Den Haag bezoekers en gasten kunnen voorzien van de meest smaakvolle koffie, thee en andere warme dranken. Als gastvrije barista’s maken we van elk evenement een ware belevenis en bezorgen we je gasten direct een koffiemoment om van te genieten.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Koffiecatering met een professionele barista

  Een Piaggio, tuktuk of mobiele espressobar is een echte blikvanger op elk evenement. Bij ons kun je kiezen tussen een authentieke Italiaanse Piaggio, elektrische Piaggio of een sfeervolle mobiele bar. Wat het soort evenement ook is, wij nemen de verantwoordelijkheid om je gasten te voorzien van koffie, thee en warme dranken van onberispelijke kwaliteit. Onze barista’s bieden meer dan alleen het bereiden van warme dranken; ze zijn echte gastheren en gastvrouwen voor jouw bedrijf of merk. Je gasten worden altijd hartelijk verwelkomd en kunnen genieten van de lekkerste cappuccino, espresso of gewoon een heerlijk kopje koffie.

  Het woord ‘barista’ is afgeleid van de Italiaanse woorden voor ‘gastheer’ of ‘gastvrouw’. Een barista is dan ook een gastheer of gastvrouw die bedreven is in het bereiden van diverse koffievarianten en het elegant serveren van deze dranken. Daarnaast beschikken barista’s over uitgebreide kennis en expertise op het gebied van koffiebereiding. Dit resulteert in een fantastische smaakbeleving bij elke kop koffie, wat positieve associaties oproept met je bedrijf of merk.

  Waarom kiezen voor een barista in het World Forum?

  Er zijn tal van redenen om een barista in te huren voor een evenement in de World Forum. Een van de voordelen is dat de barista de volledige catering op zich kan nemen. Van het plaatsen en decoreren van de mobiele koffiebar tot het bereiden en serveren van de koffie, de barista op locatie zorgt voor elk aspect. Bovendien kunnen individuele voorkeuren aan de barista worden doorgegeven.

  Coffee on Wheels Den Haag biedt daarnaast verschillende opties. Niet elke locatie is bereikbaar met een Piaggio, dus we bieden een keuze uit verschillende voertuigen en mobiele bars die op bijna elke locatie kunnen worden ingezet.

  Maak je evenement in het World Forum

  Als je een evenement organiseert in de World Forum in Den Haag en op zoek bent naar dat extraatje om het nog specialer te maken, hoef je niet verder te zoeken. Ontdek de meerwaarde van een barista en maak van het koffiemoment een echte beleving. Een barista van Coffee on Wheels Den Haag geeft koffie een centrale rol en verbindt meer dan je je kunt voorstellen. Nederlanders waarderen dergelijke activiteiten enorm. Koffie, bereid door een barista, verandert het drinken van koffie in een ware ervaring. Het is een bijzonder accent dat je evenement zal verrijken en waardering zal oogsten.

  De mogelijkheden voor het inhuren van een barista in het World Forum in Den Haag zijn uiteraard flexibel en aanpasbaar. We kunnen verschillende warme dranken serveren en je gasten een onvergetelijke ervaring bezorgen.”

  Actueel

  koffiecatering Den HaagCOW Den Haag
  maart 28, 2022

  1 april bestaat Coffee on Wheels Den Haag 10 jaar!

  Het is bijna zover, 1 april bestaat Coffee on Wheels Den Haag 10 jaar! Een mijlpaal die we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. De afgelopen 10 jaar hebben we…