Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Zeer bevlogen en enthousiaste barista die niet alleen lekkere koffie maakt maar ook nog eens flexibel was toen we een andere datum moesten prikken! Keurig op tijd en betrouwbaar! Aanrader

  SusanneDen Haag

  Ik kom Mark regelmatig tegen op de talloze events die in onze geweldige stad plaatsvinden. Mark neemt de tijd om een echt lekkere koffie voor je te maken, terwijl hij ondertussen een gezellig praatje met je maakt. Een enorme lieve, leuke Barista. Kan hem van harte aanbevelen op al je events!!!

  Daniëlle Berger BickDen Haag

  Onlangs Mark ingehuurd om de koffie (en thee) te verzorgen op een beurs. Wat een succes!
  Heerlijke koffie en een zeer gastvrije Barista;
  Safety First Coffee Second

  Dirk van BlijswijkDen Haag

  Casa Barista van Coffee on Wheels maakt de lekkerste espresso's, erg bedankt voor jullie positieve inzet vanochtend bij het Haags OndernemersHuis. Was Top!

  Gary Hartmann-HoudijkDen Haag

  Barista inhuren Westland | Coffee on Wheels

  Een barista inhuren in het Westland kan overal op elke locatie en altijd. Een barista van Coffee on Wheels ontzorgt voor jou de koffie. Of je nu een feestje geeft of evenement organiseert in het Westland. Koffie is altijd een goede opening en verbinding tussen de gasten voor jouw evenement, zeker als dat in de ochtend van start gaat. En met lekkere koffie maak je dan direct een goede indruk. Daarom is een barista inhuren in het Westland een goed idee om jouw gasten te voorzien van een heerlijk koffie geluksmomentje. Ook voor in de avond kan een koffie een goede starter zijn. En met een lekker bakje koffie maak je altijd een goede indruk bij jouw gasten. In het Westland maar ook in de rest van Nederland kun je een van onze barista’s inhuren voor jouw evenement, beurs of feest.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Daarom kies je voor Coffee on Wheels

  Maar een barista inhuren Westland doe je niet alleen voor de goede indruk. Natuurlijk gaat het om dat kopje koffie. Je wil je gasten of bezoekers een goede kop koffie bezorgen. Koffie van hoge kwaliteit. En onze koffie is ook nog biologisch gecertificeerd. Onze barista’s zijn goed getraind en weten zodoende de heerlijkste koffies te zetten. En daarnaast hebben wij ook nog een unieke, authentieke mobiele koffiekar om de sfeer compleet te maken. Daarom kies je voor een barista inhuren Westland bij Coffee on Wheels.

  Vriendelijke service

  Onze barista’s verzorgen de koffie voor jouw evenement, feest of borrel in Westland. Die koffie wordt dus geserveerd door getrainde mensen die precies weten hoe ze een lekker kopje koffie moeten zetten. Of je nu een volle bak koffie wil of liever een stevige espresso, of misschien zelfs een latte of een cappuccino. Ze kunnen alles maken en zetten dat met plezier netjes voor jou en je gasten neer. Bovendien kunnen ze adviseren en waar nodig zelfs ingeschakeld worden om jouw gasten te ontvangen met een kop koffie.

  Koffie van kwaliteit

  Goede service is uiteraard fijn, maar koffie heeft natuurlijk ook prioriteit. Daarom kun je van ons koffie van kwaliteit verwachten. Bij Coffee on Wheels werken we met zo goed mogelijke koffiebonen om de koffie te bereiden. Die koffiebonen worden dus gebruikt wanneer jij een barista inhuurt in het Westland van Coffee on Wheels. De koffiebonen die worden gebruikt zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook nog biologisch gecertificeerd. Met deze bonen en de service en kunde van onze barista’s zorgen we voor het optimale kopje koffie.

  De mobiele koffiekar

  Onze kers op de taart is de koffiekar. We hebben verschillende mobiele koffiekarren die ook bij jou in Westland op je evenement of feest ingezet kunnen worden. Vanuit deze karren wordt de koffie geserveerd voor jou en je gasten. De bijzondere koffiekarren geven een extra toevoeging aan het decor van je evenement. Heb je juist een bijzondere omgeving gecreëerd voor je evenement? Dan vallen de koffiekarren gelukkig niet zodanig op dat ze de aandacht hiervan zullen afleiden.

  Binnen of buiten

  Evenementen, feestjes en borrels kunnen overal in Westland georganiseerd worden. Wat je ook organiseert, je kunt een barista inhuren Westland bij Coffee on Wheels. Wij verzorgen je koffiecatering. Het maakt niet uit of je evenement binnen is of buiten. In beide gevallen kunnen de barista’s naar je locatie in Westland of in de buurt van Westland komen om jou en je gasten of bezoekers te voorzien van koffie. We zijn er zowel voor formele evenementen zoals beurzen en zakenborrels, als voor informele evenementen zoals feestjes en verjaardagen. Je kunt dus hoe dan ook een barista inhuren Westland.

  Actueel

  koffiecatering Den HaagCOW Den Haag
  maart 28, 2022

  1 april bestaat Coffee on Wheels Den Haag 10 jaar!

  Het is bijna zover, 1 april bestaat Coffee on Wheels Den Haag 10 jaar! Een mijlpaal die we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. De afgelopen 10 jaar hebben we…