Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Zeer bevlogen en enthousiaste barista die niet alleen lekkere koffie maakt maar ook nog eens flexibel was toen we een andere datum moesten prikken! Keurig op tijd en betrouwbaar! Aanrader

  SusanneDen Haag

  Ik kom Mark regelmatig tegen op de talloze events die in onze geweldige stad plaatsvinden. Mark neemt de tijd om een echt lekkere koffie voor je te maken, terwijl hij ondertussen een gezellig praatje met je maakt. Een enorme lieve, leuke Barista. Kan hem van harte aanbevelen op al je events!!!

  Daniëlle Berger BickDen Haag

  Onlangs Mark ingehuurd om de koffie (en thee) te verzorgen op een beurs. Wat een succes!
  Heerlijke koffie en een zeer gastvrije Barista;
  Safety First Coffee Second

  Dirk van BlijswijkDen Haag

  Casa Barista van Coffee on Wheels maakt de lekkerste espresso's, erg bedankt voor jullie positieve inzet vanochtend bij het Haags OndernemersHuis. Was Top!

  Gary Hartmann-HoudijkDen Haag

  Barista inhuren Waddinxveen | Coffee on Wheels Den Haag

  Geef je gasten, klanten of relaties een bijzondere belevenis met een barista op locatie in Waddinxveen! Een barista op locatie voor jouw evenement tilt je beursstand, conferentie, jubileumfeestje of andere gelegenheid naar een hoger niveau. Met een barista op locatie in of rondom Waddinxveen wordt elke gast, bezoeker of potentiële klant getrakteerd op een heerlijk kopje koffie. Zo ontvang je bezoekers op een warme manier en creëer je meteen een aanknopingspunt voor een gesprek.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Heerlijke koffie op locatie in Waddinxveen

  Misschien heb je al eens eerder een barista in Waddinxveen ingehuurd, bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid of tijdens een bedrijfsfeest. Een barista op locatie is veelzijdig inzetbaar voor bijna elk soort evenement. Maar een barista is veel meer dan alleen iemand die koffie serveert. De naam ‘barista’, afkomstig uit Italië, omvat veel meer dan je misschien zou denken. Naast het schenken van uitstekende koffie fungeert een barista als gastheer, gastvrouw en barbeheerder. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het inhuren van een barista in Waddinxveen steeds populairder wordt.

  De voordelen van koffie catering

  Het serveren van koffie op locatie biedt verschillende voordelen. De heerlijke geur van koffie trekt meteen de aandacht van bezoekers. Vooral op beurzen of conferenties is dit een enorme troef, aangezien je stand direct meer bezoekers zal aantrekken. Iedereen waardeert een goed kopje koffie, vooral na een drukke dag. Een ander voordeel van het aanbieden van koffie op locatie is de rol van de barista als gastheer of gastvrouw. Elke bezoeker wordt hartelijk ontvangen met een glimlach en een smakelijk kopje koffie. Daarnaast brengen barista’s mensen samen en nodigen ze voorbijgangers uit om te genieten van een kopje koffie, wat zorgt voor meer bezoekers en tevreden gasten.

  Voor de koffie liefhebber

  De gespecialiseerde barista’s bieden bijna elke soort koffie aan, van heerlijke espresso’s tot romige latte macchiato’s. Naast verschillende koffiesmaken kunnen barista’s zelfs leuke figuurtjes in het melkschuim maken, zoals je bedrijfslogo. Soms kunnen ze zelfs een afbeelding afdrukken in het schuim, waardoor elk kopje koffie uniek wordt en net dat beetje extra krijgt.

  Duik in de wereld van koffie

  Altijd al willen weten wat jouw favoriete kopje koffie zo heerlijk maakt? Of benieuwd naar het proces van koffiebereiding? De barista staat klaar om al jouw vragen over koffie te beantwoorden. Van het kweken van koffieplanten tot het malen van bonen, onze barista’s weten alles over de oorsprong van verschillende koffiesmaken. Een onmisbare ervaring voor elke koffieliefhebber! Naast het delen van informatie over koffie kan een barista ook bezoekers informeren over jouw bedrijf of evenement. Flyers bij de koffiekraam leggen maakt van de barista meer dan alleen een koffiemeester; het draagt ook bij aan de algehele klantbeleving.

  Actueel

  koffiecatering Den HaagCOW Den Haag
  maart 28, 2022

  1 april bestaat Coffee on Wheels Den Haag 10 jaar!

  Het is bijna zover, 1 april bestaat Coffee on Wheels Den Haag 10 jaar! Een mijlpaal die we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. De afgelopen 10 jaar hebben we…