Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  'Coffee on Wheels is een echte aanrader! Hendrik is een professionele barista en een uitstekende gastheer. De mobiele espressobar ziet er cool uit en trekt echt de aandacht. Dit gaan we zeker vaker doen!'

  Peter BonekampAdviseur sociaal domein Bibliotheek Hengelo, Oldenzaal en Hof van Twente

  Coffee on Wheels Enschede is zeker een aanrader. Wat betreft sfeer, looks en smaak alleen maar lof! Hendrik maakt er een feestje van en speelt goed in op de sfeer, ook de vele verschillende smaken/keuzes! Het is een echt verwenmoment! En het hartje op de koffie maakt het helemaal af đŸ˜‰

  Judith Toeters

  Hendrik's ervaring op gebied van koffie, zijn gastvrijheid en enthousiasme: alles bij elkaar een 10 out of 10 ervaring! Wij hebben Hendrik ingehuurd vanuit de organisatie Buckaroo voor de Webwinkelvakdagen, het grootste e-commerce evenement van de Benelux. Wij waarderen enorm hoe Hendrik bij de voorbereidingen van dit evenement heeft meegedacht wat betreft mogelijkheden op het gebied van koffie en een mooie uitnodigende koffiebar. Wat enorm meehelpt is dat Hendrik snel reageert en eventuele vragen of verzoeken kundig opvolgt. We zouden je zo weer inhuren, Hendrik! Ook binnen de organisatie (en daarbuiten) was iedereen laaiend enthousiast over je koffie en met hoeveel liefde je die bereidt.

  Evelina Lemmers-MolenaarMarketing & Communication Specialist at Buckaroo

  Coffee on Wheels Enschede heeft koffie geserveerd voor toekomstige bewoners tijdens een kijkdag op een nieuwbouwlocatie. De bewoners vonden het geweldig. Alles was super geregeld!

  PatrickStienstra Wonen

  Hendrik verzorgt vanuit met zijn mooie wagentje gezwind en gezellig echt heerlijke koffie en thee. Onze gasten vonden het erg leuk dus een absolute aanrader wanneer je iets anders wil dan koffie schenken uit een kan.

  Anne Mieke

  Heerlijke koffie, goede service en een mooie eyecatcher voor ieder evenement. Top geregeld!

  Philip VollenbroekOT&L Noord-Oost Twente

  Barista op locatie Vliegveld Twente

  Ben jij de organisator van een evenement of feest en wil jij jouw gasten trakteren op een lekkere kop koffie? Je kunt dan ter plaatse iemand inhuren om koffie te schenken, zoals een barista. Met een barista op locatie beleven jouw gasten een moment van waar geluk en genieten ze van de lekkerste koffies die op een professionele manier geserveerd worden. De barista bereidt koffie voor iedereen die daar behoefte aan heeft, zowel ‘s ochtends als’ s middags. Ongeacht de locatie, het kan een tentoonstelling, conferentie, jubileum, bedrijfsevenement of een ander evenement zijn. Je kunt de barista inhuren inclusief een vrolijke koffiekar of een authentieke koffiebar, een leuke extra voor evenementen.

  Barista - Coffee on Wheels Enschede
  Meer informatie of een afspraak maken?

  Koffie voor elk evenement

  Een barista bij Vliegveld Twente is te huur voor allerlei verschillende soorten evenementen. Op deze manier kun je jouw gasten ter plekke van verse koffie voorzien. Denk hierbij aan een groot of een klein evenement, een informeel of juist een formeel evenement of een zakelijke bijeenkomst.

  Een mobiele barista’s inhuren kan bijvoorbeeld voor de branding van een nieuwe dienst, een nieuw product, winkelketen of congres. Als je er uiteindelijk voor kiest om koffie op locatie Vliegveld Twente te schenken, kan er samen mer de barista worden afgesproken hoe de koffie wordt geserveerd, de soorten koffie die worden geserveerd en welke extra’s zoals koekjes of gebakjes er moeten zijn. Op deze manier geniet iedere gast van de lekkerste koffie, waardoor je gegarandeerd een goede indruk maakt.

  De voordelen van koffie op locatie Vliegveld Twente

  Ontzettend veel mensen beginnen hun dag met een opwekkende kop koffie. Er zijn mensen die koffie drinken tijdens de lunch en zelfs koffie drinken in de middag om wat meer energie op te doen. Er wordt dus de hele dag door wel koffie gedronken. Hierdoor kun je de barista op locatie Vliegveld Twente de hele dag inzetten. De reden waarom koffie op locatie zoveel succes heeft, is omdat koffie voor veel mensen een belangrijk onderdeel van het dagelijkse leven is, waaronder op feestjes en evenementen. Door voor een barista op locatie te kiezen, voorzie je al jouw bezoekers en mogelijke klanten van goede koffie, welke koffie ze ook drinken. Wat heb je liever: een espresso, flat white of toch een cappuccino?

  Huur een echte barista in

  Een barista leert altijd alles wat er te weten valt over koffie. Daarom is een barista zeer professioneel en hebben ze alle kennis over koffie in huis. Een barista weet bijvoorbeeld waar de karakteristieke smaak van de koffie vandaan komt en hoe de koffie het beste geserveerd kan worden. Wil je zelf wat meer weten over koffie? Je kunt bij een barista op locatie terecht voor al jouw koffie gerelateerde vragen. Misschien leer je dankzij de barista hoe je het beste jouw favoriete koffie kunt bereiden of hebben ze nog een leuke tip voor je die je kunt gebruiken.

  Een warm welkom voor jouw gasten

  Je kunt jouw gasten met een lekkere kop koffie hartelijk begroeten. De barista’s zijn altijd hartelijk gastvrij, waardoor als er iets mis gaat op het evenement, ze snel een oplossing zullen bedenken. Zo kan er bijvoorbeeld een kopje koffie op de grond vallen, moet er een visitekaartje gescand worden of moet er een bedrijfsbrochure overhandigd worden. Als er op een bepaald moment even geen koffie gezet moet worden, kan de barista wat werk doen en helpen.

  Actueel