Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Zeer bevlogen en enthousiaste barista die niet alleen lekkere koffie maakt maar ook nog eens flexibel was toen we een andere datum moesten prikken! Keurig op tijd en betrouwbaar! Aanrader

  SusanneDen Haag

  Ik kom Mark regelmatig tegen op de talloze events die in onze geweldige stad plaatsvinden. Mark neemt de tijd om een echt lekkere koffie voor je te maken, terwijl hij ondertussen een gezellig praatje met je maakt. Een enorme lieve, leuke Barista. Kan hem van harte aanbevelen op al je events!!!

  Daniƫlle Berger BickDen Haag

  Onlangs Mark ingehuurd om de koffie (en thee) te verzorgen op een beurs. Wat een succes!
  Heerlijke koffie en een zeer gastvrije Barista;
  Safety First Coffee Second

  Dirk van BlijswijkDen Haag

  Casa Barista van Coffee on Wheels maakt de lekkerste espresso's, erg bedankt voor jullie positieve inzet vanochtend bij het Haags OndernemersHuis. Was Top!

  Gary Hartmann-HoudijkDen Haag

  Barista inhuren Pijnacker | Coffee on Wheels Den Haag

  Het inschakelen van een barista in Pijnacker zorgt voor een smaakvolle flair op jouw evenement. Met een ervaren koffiekunstenaar bij de hand, garandeer je niet alleen heerlijke koffie, maar ook een unieke ervaring voor je gasten. Voor een onvergetelijke toevoeging aan je evenement in Pijnacker of elders in regio is Coffee on Wheels je perfecte partner. Niet alleen leveren we een vaardige barista, maar we presenteren ook een charmante mobiele koffiebar die de sfeer verhoogt. Of het nu om een grootschalige bijeenkomst gaat of een intieme aangelegenheid, het inhuren van een barista om verse koffie te bereiden, wordt altijd enthousiast ontvangen door je gasten.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Heerlijke koffie voor ieder evenement

  Bij Coffee on Wheels staan we klaar om elk denkbaar evenement van koffie en andere warme dranken zoals thee en warme chocolademelk te voorzien. Of het nu een grootschalig evenement betreft of een intieme bijeenkomst, formeel of informeel, zelfs zakelijke vergaderingen. Een barista inhuren in Pijnacker kan voor diverse gelegenheden, zoals productlanceringen, netwerkbijeenkomsten of conferenties. Samen met de opdrachtgever maken we afspraken over de presentatie, koffiesoorten en te verstrekken informatie, om elke gast een onvergetelijke ervaring te bezorgen en een blijvende indruk achter te laten.

  Waarom een barista op locatie?

  Nederland staat steevast in de top 5 wat betreft koffieconsumptie, we zijn simpelweg gek op koffie. Het is duidelijk dat koffie de hele dag door wordt gedronken. Hier komt een barista van pas. Een barista op locatie kan zelfs gedurende meerdere opeenvolgende dagen worden ingezet. Waarom dit zo’n succes is? Koffie is een integraal onderdeel van het dagelijks leven, zelfs op evenementen. Met een barista zorg je ervoor dat je gasten de hele dag door kunnen genieten van uitstekende koffie, ongeacht hun voorkeur: een flat white, cortado, of gewoon een klassieke zwarte koffie?

  Koffie expertise ten top

  Barista’s worden opgeleid in alles wat met koffie te maken heeft. Ze zijn zeer professioneel en weten alles over koffie. Ze weten precies hoe een specifieke koffie moet worden gezet en welke smaken daarbij horen. De barista’s zijn bekend met het brandproces van de bonen, verschillende koffiesoorten en zelfs het maken van kunstwerkjes in het melkschuim. Deze kennis garandeert perfect bereide koffie. Bovendien kunnen ze gasten interessante koffiegerelateerde weetjes bijbrengen.

  Een warm welkom met koffie

  Een uitstekende kop koffie kan je gasten een warm welkom bieden. De barista voegt altijd een extra dosis gastvrijheid toe. Mochten er problemen zijn op het evenement, dan zijn ze flexibel en vinden ze altijd een oplossing. Wil je dat “extraatje” aan je evenement in of rondom Pijnacker toevoegen? Neem dan contact op met Coffee on Wheels, we spreken de mogelijkheden graag door.

  Actueel

  koffiecatering Den HaagCOW Den Haag
  maart 28, 2022

  1 april bestaat Coffee on Wheels Den Haag 10 jaar!

  Het is bijna zover, 1 april bestaat Coffee on Wheels Den Haag 10 jaar! Een mijlpaal die we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. De afgelopen 10 jaar hebben we…