Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Zeer bevlogen en enthousiaste barista die niet alleen lekkere koffie maakt maar ook nog eens flexibel was toen we een andere datum moesten prikken! Keurig op tijd en betrouwbaar! Aanrader

  SusanneDen Haag

  Ik kom Mark regelmatig tegen op de talloze events die in onze geweldige stad plaatsvinden. Mark neemt de tijd om een echt lekkere koffie voor je te maken, terwijl hij ondertussen een gezellig praatje met je maakt. Een enorme lieve, leuke Barista. Kan hem van harte aanbevelen op al je events!!!

  Daniëlle Berger BickDen Haag

  Onlangs Mark ingehuurd om de koffie (en thee) te verzorgen op een beurs. Wat een succes!
  Heerlijke koffie en een zeer gastvrije Barista;
  Safety First Coffee Second

  Dirk van BlijswijkDen Haag

  Casa Barista van Coffee on Wheels maakt de lekkerste espresso's, erg bedankt voor jullie positieve inzet vanochtend bij het Haags OndernemersHuis. Was Top!

  Gary Hartmann-HoudijkDen Haag

  Barista inhuren Noordwijk | Coffee on Wheels Den Haag

  Zakelijke bijeenkomsten zoals beurzen, conferenties en andere evenementen in Noordwijk (en de bollenstreek) zijn perfecte gelegenheden om een barista in te schakelen. Barista’s zijn gastvrije koffie experts die niet alleen bij zakelijke evenementen, maar ook op privéfeesten zoals bruiloften en verjaardagen, de lekkerste koffie en warme dranken bereiden. Ze voegen dat extra tintje toe aan je evenement, waardoor je gasten op een unieke manier van heerlijke koffiemomenten kunnen genieten. De warme dranken worden bereid vanuit een sfeervolle Italiaanse Piaggio, wat een echte blikvanger vormt op elk evenement.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Wat doet een barista precies?

  Hoewel het woord “barista” in het Italiaans simpelweg “barman” of “barvrouw” betekent, gaat de rol van een Coffee on Wheels barista veel verder dan dat. We hebben niet alleen uitgebreide kennis over het bereiden en serveren van diverse koffiespecialiteiten en warme dranken, maar we zijn ook uiterst gastvrij naar de bezoekers van elk evenement. Of het nu een zakelijke bijeenkomst betreft, zoals een beurs of een open dag, of een persoonlijke viering, zoals een verjaardag, bruiloft of jubileum; wij staan klaar om de gasten op gepaste wijze te voorzien van de lekkerste koffie en warme dranken. Organiseer je binnenkort een evenement in of in de buurt van Noordwijk en zoek je nog naar dat “extraatje”? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Haal de koffiebeleving naar je evenement

  Laat een barista naar Noordwijk komen voor een onvergetelijke koffie ervaring die zowel smaakvol als boeiend is. Barista’s staan bekend als meesters in het bereiden  van koffie met een onmiskenbare liefde en passie. Ze delen hun kennis graag en doen dit op een unieke en eigenzinnige manier, afgestemd op de wensen van de gasten. Ze tillen de warme dranken naar een hoger niveau, volledig aangepast aan de smaakvoorkeuren. Een barista zet alles op alles om van jouw evenement, feest of conferentie in Noordwijk of de bollenstreek tot een groot succes te maken.

  Een onvergetelijke ervaring voor je gasten

  Een heerlijk kopje koffie voegt een warme en gastvrije touch toe aan iedere ontmoeting. Barista’s brengen talloze voordelen met zich mee, waarbij ze meedenken over jouw evenement als een belangrijk onderdeel. Hierdoor behalen ze een hoog niveau in het bereiden van de lekkerste koffie en warme dranken. Dit is slechts een van de vele pluspunten die barista’s bieden. Het inhuren van een barista voor je evenement verzekert je ervan dat je gasten kunnen genieten van de beste koffies en warme dranken, of het nu gaat om een privéfeest zoals een bruiloft, verjaardag of jubileum, of om een zakelijk evenement zoals een open dag, lancering, beurs of promotie. Een barista met een mobiele koffiebar voegt niet alleen sfeer toe, maar is ook een waardevolle toevoeging voor ieder evenement. Ben je op zoek naar een barista voor je evenement in Noordwijk of de bollenstreek? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Actueel

  koffiecatering Den HaagCOW Den Haag
  maart 28, 2022

  1 april bestaat Coffee on Wheels Den Haag 10 jaar!

  Het is bijna zover, 1 april bestaat Coffee on Wheels Den Haag 10 jaar! Een mijlpaal die we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. De afgelopen 10 jaar hebben we…