Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Lekkere koffie, prettig contact. Top!

  Arnoud Alting

  Voor een bedrijfsevent Coffee on Wheels Amersfoort gevraagd de koffie en iets lekkers erbij te verzorgen; het was heerlijke koffie en de verzorging was helemaal top!

  Marjolein Vos

  Vandaag was Coffee on Wheels aanwezig bij onze open dag. Zeer professionele uitstraling, prettig contact en bovenal heel veel blije mensen die hebben genoten van geweldig lekkere koffie! Heel graag tot een volgende keer!

  Lori Murphy

  Ron Siebeling | Coffee on Wheels Leusden

  Heb je binnenkort een bijeenkomst of een evenement gepland staan? Koffie is niet meer uit onze maatschappij te denken. Een (zakelijke) bijeenkomst of evenement kan dan ook eigenlijk niet meer zonder zijn eigen koffietruck met kundige barista. Een barista inhuren Leusden kan je nu in een handomdraai doen en daarmee voeg je ook nog een keer een originele twist aan je evenement toe. Op elke locatie kan je Coffee on Wheels met een mobiele koffiebar, inclusief professionele barista, naar je toehalen. Naast dat we graag onze kennis over koffie met je willen delen, vervullen we ook onze taak als echte gastheer of gastvrouw. Onze gastvrijheid en kennis zijn in combinatie met de mobiele espressobar een lust voor het oog en de smaakpapillen. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij jou in de buurt? Vul het formulier in en dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

  Coffee on Wheels Amersfoort
  Meer informatie of een afspraak maken?

  De mobiele espressobar is een lust voor het oog

  Koffie is heerlijk om te drinken, zeker als het vers gemaakt wordt door een professionele barista. Maar niet alleen de smaak is belangrijk, ook de presentatie draagt bij aan de smaak en de beleving. Want op een evenement is niet alleen de smaak van een goede kop koffie belangrijk, maar de gehele presentatie van de mobiele espressobar maakt het compleet. De mobiele espressobar van Coffee on Wheels is een ware lust voor het oog. De bars bestaan uit de bekende Italiaanse Piaggio’s in een witte kleur of uit kleine verrijdbare bars die in elke binnen omgeving gebruikt kunnen worden. De Piaggio is op zichzelf al opvallend, maar wanneer de klappen van de ‘kofferbak’ zijn geopend is het een echte eyecatcher en lust voor het oog. In de kofferbak staat alles wat de barista nodig heeft om de perfecte koffie te zetten, of het nu gaat om een zwarte koffie of een melkspecialiteit. De kleine bars zijn meer een tentoonstelling op zich en zijn praktischer als het evenement binnen is gepland.

  Barista inhuren Leusden staat voor vers gebrande en gemalen koffie

  Naast de lust voor het oog hebben we natuurlijk ook de lust van de mond; een overheerlijke vers gebrande en gemalen koffie. De vriendelijke en gastvrije barista die graag met de bezoekers zijn kennis wil delen over koffie, brengt altijd de lekkerste vers gebrande koffiebonen mee. Hierdoor heb je échte vers gebrande koffiebonen en dat geeft een onweerstaanbare smaak aan de koffie. Op die manier zorgt de liefde en passie die de baristi van Coffee on Wheels hebben voor een unieke en originele ervaring op jouw locatie. Want je hebt een zeer ruime keuze, zoals een perfecte espresso, een overheerlijke cappuccino of de melkspecialiteit macchiato. Zo kan elke bezoeker van de mobiele espressobar aangeven wat voor kop koffie of melkspecialiteit hij wil drinken en dat wordt vers voor zijn ogen gemaakt.

  Voor de mensen die koffie niet als lust voor de mond zien, zijn er alternatieven beschikbaar zoals een uitgebreide selectie aan thee en chocolademelk. Mocht je zelf nog andere wensen hebben, dan kan je dat altijd tijdens de afspraak bespreekbaar maken zodat de ervaring op jouw evenement compleet is. Want de nadruk ligt op service, vriendelijkheid en gastvrijheid om zo de koffie ervaring compleet te maken.

  De beste barista inhuren Leusden

  Als je voor jouw evenement een originele keuze wilt maken als het gaat om dranken, dan is de mobiele espressobar van Coffee on Wheels de juiste keuze. De baristi hebben veel kennis over koffie, zijn kundig en zetten op locatie mega verse koffie en melkspecialiteiten. Dat in combinatie met de fantastische mobiele espressobars gemaakt in Italiaanse Piaggio’s, maakt dat de koffie beleving op jouw evenement helemaal compleet en uniek.

  Actueel